Herná klávesnica Razer HUNTSMAN V3 PRO, US

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
299,99 €
279,99 €
Cena bez DPH: 233,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 474681
Razer

Herná klávesnica Razer HUNTSMAN V3 PRO, US

Pre PRO hráčov

Okamžite zdvihnite úroveň vašej hry s Razer Huntsman V3 Pro - ultimátnym šampiónom medzi klávesnicami pre esportové hranie. Poháňaná režimom Rappid Trigger, využíva špičkové analogové optické spínače pre bleskurýchle opakované vstupy s neprekonateľnými rýchlosťami. Prispôsobte si svoj výkon s nastaviteľným spúšťaním, čo vám dává výhodu, ktorú potrebujete na ovládnutie súťaže.

O produkte

  • Analógové Switche 2. generácie
    Dosiahnite neprekonateľnú presnosť a odozvu s Razer Huntsman V3 Pro, vybavenou najpokročilejšími spínačmi. Zažite funkciu Rapid Trigger pre bleskurýchle opakované vstupy, spolu s nastaviteľným rozsahom spúšťania od 0,1 do 4,0 mm. So životnosťou 100 miliónov stlačení klávesov sa môžete spoľahnúť na výkon, ktorý vás tak rýchlo nesklame pri každom hraní.
    • Rapid Trigger
      Odomknite schopnosť uvoľniť a stlačiť klávesy v tempách, ktoré ďaleko presahujú možnosti bežných klávesníc. S možnosťou resetovať klávesy s najmenším zdvihom prsta si užívajte rýchlostnú výhodu, ktorá je výhodná pre hry, ktoré sa hrajú z prvého aj z druhého pohľadu.
    • Nastaviteľný rozsah spúšťania
      Prispôsobte si váš herný zážitok s možnosťou prispôsobenia spínačov, podporujúcich plný rozsah spúšťania od 0,1 do 4,0 mm. Nastavte citlivosť podľa vašich preferencií, čo vám umožní dosiahnuť nastavenie, ktoré dokonale zodpovedá vášmu hernému štýlu.
    • 40 G odozva
      Zažite zvýšenú odozvu s nižšou silou spúšťania, vďaka ktorej budete môcť hrať a reagovať rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Či už ide o proti-pohyb, mierenie alebo vyhýbanie sa, získajte náskok o zlomok sekundy, ktorý vás posunie k víťazstvu.

  • Rýchle doladovanie nastavení priamo na klávensnici
    Jednoducho si doladte výšku spúšťania alebo citlivosť funkcie Rapid Trigger s presnosťou pomocou zabudovaného LED políčka ako vašeho vizuálneho sprievodcu. Uložte svoje prispôsobené nastavenia priamo do klávesnice a odomknite ešte väčšiu úroveň personalizácie prostredníctvom Razer Synapse.
    • Rýchle prestavenie rozsahu spúšťania
      Pre začatie úpravy bodu spúšťania klávesnice jednoducho stlačte FN + Tab. Potom stlačte ľubovoľnú klávesu, aby ste otestovali jej výšku spúšťania a využite digitálny volič alebo šípky na presné úpravy. Opustite režim a uložte svoje nastavenia do pamäte klávesnice stlačením klávesy Esc.
    • Rýchle prestavenie Rapid Trigger módu
      Na začatie úpravy nastavení funkcie Rapid Trigger jednoducho stlačte FN + Caps Lock. Prepnite režim funkcie Rapid Trigger na zapnutý alebo vypnutý stlačením Caps Lock. Potom stlačte ľubovoľnú klávesu na otestovanie vašich súčasných nastavení funkcie Rapid Trigger a potom použite digitálny volič alebo šípky na úpravy podľa potreby. Opustite režim a uložte svoje nastavenia do pamäte klávesnice stlačením klávesy Esc.

  • Multifunkčné tlačidlá
    Jednoducho spravujte všetky svoje nastavenia priamo na dosah ruky s dedikovaným voličom pre hlasitosť a nastavenia analogových spínačov, doplneným trojicou tlačidiel pre ovládanie médií a prispôsobiteľných makier.

  • Textúrované klávesy
    Vytvorené tak, aby odolali náročným podmienkam intenzívnych hier, klávesy sa môžu pochváliť dizajnom odolným voči lesku, ktoré nevyblednú, čím zabezpečujú úroveň trvácnosti, ktorá prekonáva bežné klávesy.

  • Hliníková vonkajšia konštrukcia
    Kované z hliníka používaného v letectve a precízne dokončené s elegantnou povrchovou úpravou štetinového kovu, robustné puzdro esportovej klávesnice je navrhnuté tak, aby odolávalo častému a intenzívnemu používaniu a zároveň odolávalo deformáciám.

  • Odpočinkový vankúš
    Kožený (nepravá koža) odpočinkový vankúš je precízne navrhnutý tak, aby sa bezproblémovo pripevnil k klávesnici, poskytujúc pevnú ergonomickú podporu pre vaše zápästia. Táto podpora je obzvlášť dôležitá počas dlhých období tréningu a súťaženia, zabezpečujúc optimálne pohodlie a znižujúc únavu.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálna Herná klávesnica
  • Analógové Switche 2. generácie s možnosťou prispôsobenia rozsahu spúšťania a funkciu Rapid Trigger, ktorá je taktiež prispôsobiteľná
  • Multifuknčné tlačidlá na klávesncic s možnsťou makro nastavenia
  • Odolná konštrukcia klávesnice zvnútra aj zvonku - textúrované klávesy odolné proti vyšúchaniu, hliníková vonkajší panel a odolný odpočinkový vankúšik
  • Kompatibilné s Razer Synapse
  • RGB osvetlenie

Technická špecifikácia
Switche Razer Analog Optical Switch Gen-2
Layout US
Formát s numerickou časťou
Podsvietenie Razer Chroma RGB
Opora na zápestie áno, magnetická
Palubná pamäť Hybridná on-board pamäť so 6 profilmi
Media tlačidlá áno, multifunkčné s 3 dedikovanými
Konektivita odpojiteľný USB-Typ C kábel
Klávesy Doubleshot PBT
Ostatné funkcie Rapid Trigger Mód
Nastaviteľné spúšťanie
Analogový vstup
Dvojstupňové spúšťanie
Rýchla úprava spúšťania a funkcie Rapid Trigger priamo na klávesnici
Kompatibilita s aplikáciou Razer Synapse
N-key Rollover s Anti-ghosting
Polling Rate 1000 Hz
Horný panel z hliníka zliatiny 5052 s povrchovou úpravou štetinového kovu
Magnetický odpočinkový vankúš z pevného koženého materiálu
Plne programovateľné klávesy s možnosťou nahrávania makier
Herný režim
Rozmery 45 x 4 x 14 cm
Hmotnosť 1200 g

Obsah balenia:

  • Herná klávesnica Razer HUNTSMAN V3 PRO
  • Kábel
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách