Herná myš Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition, čierna

Cena s DPH
136,99 €
Cena bez DPH: 114,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 457033
ASUS

Herná myš Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition, čierna [90MP02W0-BMUA00]

Darček - Herná položka ASUS ROG Sheath v cene 24,99 €
ASUS ROG Sheath je extra veľká podložka s optimalizovanými vlastnosťami pre všetky typy herných myší. Vyznačuje sa hladkým povrchom garantujúcim úplne precízne ovládanie. Podložka ROG Sheath má červenú protišmykovú pogumovanú spodnú časť ROG, ktorá ju drží na mieste, a prešívané okraje odolné voči strapkaniu. ROG Sheath sa vyznačuje jemne tkaným povrchom, ktorý zaisťuje hladké ovládanie vašej hernej myši. Nech už preferujete akékoľvek herné nastavenie, precízna kontrola je zaručená. Táto podložka bola podrobená radu prísnych záťažových testov. Pri jednom z nich sme myšou po podložke prešli viac než 250 km, pri inom sme zase podložku na 57 hodín vystavili extrémnym teplotám –30 °C a +60 °C. Vďaka hrúbke 3 mm si vaše ruky budú pripadať ako v bavlnke. Podložka ROG Sheath je naozaj obrovská – meria 900 × 440 × 3 mm. Budete tak mať dostatok priestoru na všetko svoje herné vybavenie vrátane notebooku, klávesnice a myši. ROG Sheath má červenú protišmykovú pogumovanú spodnú časť ROG, ktorá ju drží na mieste. Vďaka tomu zostanete pánom situácie aj počas tých najtvrdších súbojov. Odolné prešitie pozdĺž okrajov bráni strapkaniu aj po niekoľkých rokoch používania. Sheath je ochranné puzdro na vaše meče a čepele. V našom hernom svete ROG Sheath slúži ako domovská základňa pre všetky vaše herné periférie – zbrane, ktoré používate na ceste vírom boja. Svojich protivníkov môžete rozpárať a roztrhať na kusy, ROG Sheath však nie! Pripravte sa na ovládnutie hernej ríše s ROG Sheath – choďte do toho!

  • Optimalizované na hladký pohyb myši
  • Veľké rozmery pojmú všetko herné vybavenie
  • Červená protišmyková pogumovaná spodná časť ROG
  • Odolné prešitie proti strapkaniu
  • Rozmery: 900 x 440 x 3 mm
  • Zobraziť celý popis darčeka

    Exkluzívne iba u nás

    ROG a Aim Lab spojili svoje sily, aby zvýšili latku hrania e-športov s bezdrôtovou hernou myšou ROG Harpe Ace Aim Lab Edition. Táto ultraľahká 54-gramová myš, navrhnutá pre e-športových nadšencov a začínajúcich herných profesionálov, obsahuje funkciu Aim Lab Settings Optimizer, ktorá meria a analyzuje výkon hráča, aby vytvorila tú najlepšiu možnú kombináciu nastavení podľa vašich silných stránok. Odhaľte šampióna vo vnútri – s ROG Harpe Ace Aim Lab Edition.






    Form faktor

    ROG Harpe Ace je skonštruovaná v spolupráci s najlepšími e-športovými profesionálmi a zameriavačmi svetových rekordov v Aim Lab.

    Rozsiahly prehľad a pochopenie potrieb hráčov e-športu viedli dizajnérov a inžinierov k návrhu 15 rôznych verzií ROG Harpe Ace, kým sa nedosiahne jemná rovnováha tvaru a rozloženia hmotnosti.


    Aim Lab

    Každý hráč má svoje silné stránky a vlastnosti, ktoré sú jedinečné. Aim Lab Settings Optimizer pomáha určiť, aké sú tie vaše a pomáha nastaviť Harpe Ace tak, aby hrala podľa vašich silných stránok. Softvér vás prevedie sériou špeciálne navrhnutých úloh a analyzuje vaše herné návyky FPS, potom vám navrhne nastavenia, ktoré sú prispôsobené vášmu štýlu hry.

    • DPI myši - Toto sa zameria na nájdenie citlivosti pre pohyby, ktoré sú menšie ako 180 stupňov.
    • Ladenie uhla - Táto úloha nájde najlepšiu hodnotu ladenia uhla, aby sa maximalizovala konzistentnosť pohybov myši.
    • Vzdialenosť zdvihu - Táto úloha nájde hodnotu vzdialenosti zdvihu, pri ktorej sa vám najlepšie darí, aby ste zaistili stabilné pohyby kurzora.




    Ultraľahký dizajn

    Nabitá víťazným tvarovým faktorom a špičkovými špecifikáciami je ohromujúce, že Harpe Ace váži iba 54 gramov – a to všetko pri zachovaní odolnej konštrukcie, ktorá obsahuje komponenty, ktoré zefektívnia cestu každého hráča k dokonalosti.




    Optický snímač ROG Aimpoint

    Optický snímač ROG AimPoint s rozlíšením 36 000 dpi sa vyznačuje odchýlkou < 1 % cpi, ktorá je v tomto odvetví najvyššia, čo vám umožňuje sledovať a mieriť s absolútnou presnosťou.

    • Rozlíšenie 100 - 36 000 DPI
    • Odchýlka menej, ako 1%
    • Rýchlosť 650 IPS
    • Zrýchlenie 50 G


    Bezdrôtová technológia
    ROG Speednova


    • Ultra nízka latencia
      Optimalizuje bezdrôtový prenos dát a poskytuje špičkový výkon s nízkou latenciou.
    • Spoľahlivý prenos dát
      Zaisťuje, že frekvencia dotazovania zostáva na špičkovom výkone – dokonca aj v hlučnom prostredí preťaženom rušením RF signálu z okolitých bezdrôtových zariadení – pretínaním zaseknutých signálov pomocou výkonných spojení a skenovaním dostupných frekvencií.
    • Optimalizovaná energetická účinnosť
      Znižuje spotrebu energie a poskytuje až 90 hodín výnimočnej výdrže batérie.


    Mikrospínače ROG

    Spínače ROG Micro Switch majú životnosť 70 miliónov kliknutí. Aby sa minimalizovala odchýlka sily spínania medzi ľavým a pravým tlačidlom myši, sú prepínače s odchýlkou gramovej sily v rozsahu +/-5 (g) zoradené spolu, aby sa zabezpečil konzistentný pocit kliknutia.

    Prednastavenie To-Go

    Funkcia prispôsobenia na palube vám umožňuje kalibrovať a upravovať DPI, frekvenciu dotazovania, vzdialenosť vzletu alebo vykonať reset hardvéru za behu, nech ste kdekoľvek. Vďaka tejto flexibilite je Harpe Ace ideálny pri účasti na turnajoch v e-športoch – stačí ho pripojiť k vášmu zariadeniu a môžete začať.

    Čím vás ešte zaujme

    • Gripovacia páska so vzorom
      Pribalená páska na uchopenie myši vám poskytuje bezpečnejšie uchopenie a zároveň dodáva šmrnc.

    • Plynulé a rýchle kĺzanie
      ROG Paracord a 100% PTFE nožičky myši umožňujú ultra plynulý pohyb myši bez zaseknutia.

    • Podsvietenie Aura
      Posuňte štýl na ďalšiu úroveň prostredníctvom nekonečného spektra farieb alebo prednastavených efektov s osvetlením Aura Sync RGB.

    • Armory Crate
      Pomocou bezplatného softvéru ROG Armory Crate upravte nastavenia výkonu a kalibrácie povrchu, programujte a mapujte tlačidlá, prispôsobte svetelné efekty Aura Sync RGB a ďalšie.

    • Dare to Be Green
      Republic of Gamers je na misii vytvoriť udržateľnú budúcnosť, v ktorej budú môcť všetci hráči prekvitať na planéte, ktorú nazývame domovom. Každý krok sa počíta a ako súčasť záväzku spoločnosti ROG vytvoriť udržateľnejšiu budúcnosť sa používanie plastov v balení ROG Harpe Ace Aim Lab Edition znížilo, čo predstavuje menej ako 1 % hmotnosti.

    Technická špecifikácia
    Konektivita: USB 2.0 (Type C na Type A)
    Bluetooth 5.1
    RF 2,4 GHz
    Senzor: ROG AimPoint
    Rozlíšenie: 100 – 36 000 dpi
    Max rýchlosť: 650 IPS
    Max zrýchlenie: 50G
    Rýchlosť USB: 1 000 Hz
    Rýchlosť RF 2.4G: 1 000 Hz
    Typ spínačov: Mechanický spínač ROG 70M
    Počet tlačidiel: 5
    Podsvietenie: Aura Sync
    Napájanie: Integrovaná Li-Ion batéria
    Výdrž batérie: 90 hodín bez osvetlenia
    79 hodín s predvoleným osvetlením (breathing)
    Tvar: obojručný
    Štýl uchopenia: Palm grip
    Claw grip
    Fingertip grip
    Typ hry: FPS
    MOBA
    Kompatibilita: Windows 10 , 11
    Softvér: Armory Crate
    Rozmery: 125 x 63,7 x 39,6 mm
    Hmotnosť bez kábla: 54 g

    Obsah balenia:

    • Myš
    • 1 x USB Dongle
    • 1 x USB Dongle Extender
    • 1 x ROG Paracord
    • 1 x ROG x Aim Lab Sticker
    • 3 x Nohy myši
    • 1 x Sada pások na uchopenie myši (jednorazová)
    • Dokumentácia


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách