Herná myš Razer Basilisk V3

99,99 €
69,99 €
Cena bez DPH: 58,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 434964
Razer

Herná myš Razer Basilisk V3 [RZ01-04000100-R3M1]

Vytvorte, ovládajte a podporujte svoj herný štýl s novou Razer Basilisk V3 - typickou ergonomickou hernou myšou pre prispôsobený výkon.Razer Basilisk V3 obsahuje 10+1 programovateľných tlačidiel, inteligentné rolovacie koliesko a veľkú dávku Razer Chroma RGB

razer_basilisk_V3_zac


Priraďte všetky svoje makrá a sekundárne funkcie k 11 ľahko prístupným tlačidlám-vrátane uznávaného multifunkčného spúšťača-na vykonávanie základných činností, ako je push-to-talk, ping a ďalšie. Prostredníctvom programovateľného tlačidla pod myšou môžete bez problémov prepínať medzi ľubovoľnými vlastnými profilmi tlačidiel, aby ste dosiahli optimálny výkon pri každej hre a úlohe.

razer_basilisk_V3_tlac


Naša najnovšia inovácia rolovacieho kolieska ponúka novú úroveň funkcií, na ktorú si môžete dať prst. Ponúka dva typy posúvania pre väčšiu flexibilitu a vďaka špičkovej inteligentnej funkcii sa medzi nimi môže tiež automaticky prepínať, aby bolo používanie skutočne bezproblémové.

  • Taktilný cyklistický režim: Vysoko presné a zreteľne vrubkové posúvanie.
  • Režim smart navijáku: Rolovacie koliesko zapnuté prostredníctvom Razer Synapse sa pri rýchlejšom posúvaní automaticky prepne z hmatového do voľného otáčania.
  • Free-Spin scrolling mode: Plynulé, vysokorýchlostné posúvanie je ideálne na rýchle pokrytie obsahu alebo napodobnenie opakovaných herných príkazov.
  • Virtuálne zrýchlenie: Zapnutím tejto funkcie Razer Synapse budete môcť zvýšiť rýchlosť posúvania myši, čím rýchlejšie sa budete posúvať, čo vám umožní prechádzať dlhšími dokumentmi a článkami ešte rýchlejšie.

    4-pásmové posúvanie: Jasný dizajn kolieska Razer HyperScroll Tilt Wheel dáva tejto prispôsobiteľnej hernej myši ďalší rozmer pohybu a vstupu.


    Vychutnajte si slávu Razer Basilisk V3 a prispôsobte si každú zónu z viac ako 16,8 milióna farieb a nespočetných svetelných efektov, pričom dynamicky reaguje s viac ako 150 hrami integrovanými do Chroma.

    razer_basilisk_V3_all


    Technická špecifikácia:
    Určenie: pravák
    Pripojenie: Káblové - kábel Razer Speedflex
    RGB Osvetlenie: Razer Chroma RGB
    Senzor: Optický
    Maximálna citlivosť (DPI): 26 000
    Maximálna rýchlosť (IPS): 650
    Maximálne zrýchlenie (G): 50
    Programovateľné tlačídla: 11
    Typ spínača: Optický spínač myši Razer druhej generácie
    Životnosť spínača: 70 miliónov kliknutí
    Koliečko: 4-smerové naklápacie koliečko Razer
    Rozmery: 130 x 60 x 42,5 (d x š x v)
    Hmotnosť: 101 g (bez kábla)
    Kompatibilita s dok. stanicou: žiadna W





  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách