Herná myš Razer Viper Ultimate, Quartz

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
179,99 €
169,99 €
Cena bez DPH: 141,66 €
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 467685
Razer

Herná myš Razer Viper Ultimate, Quartz [RZ01-03050300-R3M1]

Zabudnite na priemer a získajte nespravodlivú výhodu pomocou Razer Viper Ultimate - bezdrôtovej hernej myši postavenej na výhru. Tento smrtiaci dravec, navrhnutý ako skutočné rozšírenie hráča, prichádza s našou najmodernejšou technológiou a je pripravený zaseknúť svoje tesáky do konkurencie.

O konzole

  • Razer Hyperspeed Wireless
    Vďaka bleskovej rýchlosti, ktorá prevyšuje ostatné bezdrôtové technológie, si ani neuvedomíte, že používate bezdrôtovú hernú myš, a to vďaka jej vysokorýchlostnému prenosu, najnižšej latencii kliknutia a bezchybnému pripojeniu, ktoré zostáva plynulé a stabilné aj v hlučnom bezdrôtovom prostredí.

  • Optický senzor
    Nový vylepšený senzor má špičkové rozlíšenie 20 000 DPI s presnosťou 99,6%, čo zaisťuje konzistentnosť sledovania aj tých najmenších pohybov z tejto bezdrôtovej myši. S inteligentnými funkciami sa senzor stáva ešte presnejším, čo umožňuje úroveň presnosti, ktorá vyhráva hry.

  • Optický spínač
    Pomocou infračerveného svetelného lúča na zaznamenanie každého kliknutia sa spínače v tejto bezdrôtovej myši aktivujú s dobou odozvy 0,2 milisekundy. Pretože to už nevyžaduje tradičný fyzický kontakt, táto forma ovládania odstraňuje potrebu oneskorenia odkladu a nikdy nespúšťa neúmyselné kliknutia, čo vám poskytuje bližšiu kontrolu a bezchybné vykonanie pŕikazov.

  • Ľahký dizajn
    Vychutnajte si rýchlejšie a plynulejšie ovládanie pomocou najľahšej bezdrôtovej hernej myši na trhu. S hmotnosťou iba 74 g dosahuje svoju váhu bez toho, aby ohrozila pevnosť svojho obojstranného tvarového faktora.

  • Batéria
    Vylepšená bezdrôtová energetická účinnosť ho udrží v prevádzke pri špičkovom výkone až 70 hodín nepretržite – nabite ho len raz za týždeň, aby ste mohli hrať 10 hodín denne.

  • Palubné profily
    Prineste si nastavenia kamkoľvek a buďte okamžite pripravení na zápas. Aktivujte si až 5 konfigurácií profilu z jeho vstavanej pamäte alebo vlastných nastavení prostredníctvom cloudového úložiska.

  • Programovateľné tlačidlá
    8 programovateľných tlačidiel, ktoré je plne konfigurovateľné cez Razer Synapse 3, vám umožňuje prístup k makrám a sekundárnym funkciám, takže môžete jednoducho vykonávať rozšírené pohyby.

Technická špecifikácia
Pripojenie bezdrôtové
Bezdrôtová technológia Radio Frequency
Ergonómia pravoruká, ľavoruká
Snímač pohybu optický Razer Focus +
Doba odozvy 1 ms
Max citlivosť 20 000 DPI
Typ spínačov Razer Optical Switches
Počet tlačidiel 8
Programovateľné tlačidlá áno
Koliesko mechanické
Podsvietenie RGB Razer Chroma
Batéria integrovaná
Rozmery 37,8 x 66,2 x 126,7 mm
Hmotnosť 74 g

Obsah balenia:

  • Razer myš
  • USB dongle
  • Dok
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách