Herná myš SteelSeries Aerox 3, black

79,99 €
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 432703
SteelSeries

Herná myš SteelSeries Aerox 3, black [62599]

Bleskurýchla

Aerox 3 je optimalizovaná tak, aby ste dosiahli čo najrýchejší pohyb prstom pri hraní, takže pritlačíte na konkurenciu. V situácii, v ktorej ide o milisekundy záleží na Vašej rýchlosti.

Ultraľahká, 57g

Jedinečne perforované vonkajšie púzdro a zoštíhlená elektronika sú precízne navrhnuté tak, aby boli neuveriteľne ľahké s novou úrovňou odolnosti.

Ochrana AquaBarrier™

Aerox 3 je navrhnutá tak, aby chránila vnútorné obvody pred prakticky všetkými typmi poškodenia. Je vôbec prvou myšou, ktorá získala hodnotenie IP54 a poskytuje vodeodolnosť a ochranu pred prachom, špinou, olejom, chlpmi a ďalšími.

aerox3_voda


Tlačidlá Golden Micro IP54 novej generácie

Vylepšené tlačidlá sú odolné voči prachu a vode a vydržia 80 miliónov kliknutí (3-násobok odolnosti oproti iným herným myšiam). Poskytujú bezchybné kliknutia aj za tých najnáročnejších podmienok, zabraňujú dvojklikom a umožňujú Vám napríklad streľbu na úplne inej úrovni.

Kábel Super Mesh USB-C

Ľahko použiteľný a flexibilný sieťový kábel zabráni pretiahnutiu a taktiež je odnímateľný, čo uľahčuje jeho prepravu a ochraňuje ho pred poškodením pri manipulácii.

Tvar preverený bitkou

Každý komponent bol interne aj externe starostlivo vyrobený tak, aby maximalizoval životnosť myši a pohodlie pri používaní.

Odporúčané štýly uchopenia

Tvar Aerox 3 pre pravákov je navrhnutý pre najvyššie požiadavky hráča na ľahkú presnosť a pohodlie pomocou štýlov uchopenia nechtami alebo končekmi prstov.

uchyt_aerox3


Technické parametre
  • Senzor: SteelSeries TrueMove Jadro
  • Typ snímača: Optický
  • CPI: 200 - 8,500 v prírastkoch po 100 CPI
  • Zrýchlenie: 35G
  • Miera dopytovania: 1000 Hz / 1 ms
  • Hardvérová akcelerácia: Žiadna (nulová hardvérová akcelerácia)





  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách