Herná podložka Asus NC03 ROG Strix Edge

29,99 €
16,99 €
Cena bez DPH: 14,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 398421
ASUS

Herná podložka Asus NC03 ROG Strix Edge [90MP00T0-B0UA00]

ROG Strix Edge je veľká vertikálna herná podložka s optimalizovaným textilným povrchom, ktorá poskytuje presné a citlivé sledovanie pre zaistenie vynikajúcich herných zážitkov. Vďaka jedinečnému pestrofarebnému celoplošnému prešitiu a nekĺzavej gumenej základni sa táto tenká, ľahká a prenosná herná podložka pod myš stáva nevyhnutnou výbavou na obľúbenú LAN párty.

Hľadanie ideálnej vertikálnej hernej podložky pre myš je na konci. ROG Strix Edge ponúka veľkú, ergonomicky pohodlnú podložku so špeciálne navrhnutým horizontálnym tvarom pre najplynulejšie herné zážitky. ponúka flexibilné možnosti umiestnenia - napríklad môžete prehnúť podložku cez ostrú hranu stolu pre pohodlný úchop a stále budete mať dostatok priestoru pre pohyb myšou. ROG Strix Edge prináša pohodlnejšie herné zážitky a súčasne poskytuje praktickú výbavu pre všetky herné scenáre!

ROG Strix Edge je navrhnutý tak, aby ponúkol super-kĺzavý povrch so zodpovedajúcim trením a zároveň dostatok priestoru pre všetky pohyby myšou. Textilný povrch je vhodný ako pre optické, tak i laserové senzory a poskytuje presné a citlivé sledovanie. 2mm hrubá, ľahko polstrovaná plocha prináša vyššie pohodlie pri vašich herných maratónoch.

ROG Strix Edge využíva obšitie najmodernejšou technológiou, ktoré chráni túto podložku pred rozmrvením a zaistí tak, aby jej skvelý vzhľad bol od okraja k okraju zachovaný!

vďaka ROG Strix Edge už nie je plynulé hranie podmienené umiestnením na vašom pracovnom stole. Táto tenká, ľahká a prenosná podložka predstavuje pevnú základňu pre vaše boje nech už ste kdekoľvek.

Protišmykový gumový podklad pevne priľne k akémukoľvek povrchu. To znamená, že vy sa môžete plne sústrediť na víťazstvo a dobývanie, bez toho, aby ste sa museli obávať, kam vám podložka zasa skĺzne a preruší vašu hru.

  • Veľkoplošná vertikálna podložka pod myš
  • Plátenný povrch optimalizovaný pre hranie hier s vysoko presným a citlivým sledovaním
  • Plnofarebné prešitie okrajov pre trvanlivosť a štýl
  • Tenká, ľahká a prenosná
  • Protišmykový gumový podklad
  • Rozmery: 400 x 450 x 2 mm


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách