Herná podložka ASUS NH01 ROG Balteus Qi

149,99 €
81,99 €
Cena bez DPH: 68,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 398412
ASUS

Herná podložka ASUS NH01 ROG Balteus Qi [90MP0120-B0UA00]

ROG Balteus Qi je herná podložka pod myš, ktorá prináša pohodlie bezdrôtového nabíjania Qi na vašu pracovnú plochu. Jej veľký, na výšku orientovaný povrch ponúka dostatok priestoru pre pohodlné hranie a napájanie kompatibilných zariadení a jej mikroštruktúrovaná povrchová úprava je optimalizovaná pre ultrarýchlu reakcii myši. S 15-timi individuálne prispôsobiteľnými osvetľovacími zónami Aura Sync RGB sa pripravte na hry v novom individualizovanom štýle.

Umiestnite zariadenie kompatibilné s Qi do zóny nabíjania, usaďte sa a užívajte si pohodlie bezdrôtového nabíjanie priamo na vašej pracovnej ploche. Zabudovaný LED indikátor stavu behom nabíjania zariadenia pulzuje.

S 15 individuálne prispôsobiteľnými zónami RGB osvetlenia je ROG Balteus Qi pripravená osvetľovať pracovnú plochu dynamickými farbami a synchronizovať sa s existujúcim zariadením Aura Sync pre vzrušujúce možnosti osvetlenia. K dispozícii je na podložke aj tlačidlo pre úpravu efektu alebo jasu, takže sa môžete pripojiť a hrať vo veľkom štýle.

ROG Balteus Qi má veľký formát orientovaný na výšku 320x370 mm, takže je tu dostatok priestoru pre pohodlné ovládanie myšou aj behom nabíjania kompatibilného zariadenia. Výkonný povrch podložky je mikroštruktúrovaný pre ultrarýchly pohyb myši a optimalizovaný tak, aby poskytoval dokonalú presnosť bez ohľadu na snímač alebo nastavenie. Konektivita je intuitívne umiestnená vľavo hore, aby sa káble neplietli do cesty.

So zabudovaným rozhraním USB 2.0 umožňuje ROG Balteus Qi pohodlne pripojiť hernú myš alebo iné zariadenia.

Protišmyková gumová podložka s grafickým motívom ROG udržiava ROG Balteus Qi pevne na svojom mieste aj behom náročných herných sedení.

  • Pohodlné bezdrôtové nabíjanie Qi s indikátorom stavu nabíjania LED
  • 15-zónové osvetlenie RGB Aura Sync pre živé a dynamické prispôsobenie
  • Veľký na výšku orientovaný, mikrotextúrovaný povrch optimalizovaný pre presné a rýchle hranie
  • Zabudovaný port USB 2.0 pre jednoduché pripojenie ďalších zariadení
  • Štýlová gumová podložka s protišmykovým povrchom disponuje grafickým motívom ROG
  • Konfiguračný nástroj Armory II pre individualizáciu vašej hry
  • Rozmery: 370 x 320 x 7,9 mm


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách