Herná podložka ASUS NH02 ROG Balteus

79,99 €
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 398414
ASUS

Herná podložka ASUS NH02 ROG Balteus [90MP0110-B0UA00]

ROG Balteus je herná podložka pod myš s 15-zónovým osvetlením Aura Sync RGB, ktorá osvetľuje pracovnú plochu presne podľa vášho štýlu. Veľký, na výšku orientovaný povrch, má mikroštruktúrovanú povrchovú úpravu pre ultra rýchlu detekciu pohybu myši, takže bude jej pohyb zaznamenaný s absolútnou presnosťou. A vďaka USB portu a gumovej podložke je Balteus perfektným doplnkom k vašej hernej zostave.

S 15 individuálne prispôsobiteľnými zónami RGB osvetlenia je ROG Balteus pripravená osvetľovať pracovnú plochu dynamickými farbami a synchronizovať sa s existujúcim zariadením Aura Sync pre vzrušujúce možnosti osvetlenia. K dispozícii je na podložke aj tlačidlo pre úpravu efektu alebo jasu, takže sa môžete pripojiť a hrať vo veľkom štýle.

ROG Balteus má veľký formát orientovaný na výšku 320x370 mm, takže je tu dostatok priestoru pre pohodlné ovládanie myšou aj behom nabíjania kompatibilného zariadenia. Výkonný povrch podložky je mikroštruktúrovaný pre ultrarýchly pohyb myši a optimalizovaný tak, aby poskytoval dokonalú presnosť bez ohľadu na snímač alebo nastavenie. Konektivita je intuitívne umiestnená vľavo hore, aby sa káble neplietli do cesty.

So zabudovaným rozhraním USB 2.0 umožňuje ROG Balteus pohodlne pripojiť hernú myš alebo iné zariadenia.

Protišmyková gumová podložka s grafickým motívom ROG udržiava ROG Balteus pevne na svojom mieste aj behom náročných herných sedení.

Armor II je ovládač pre konfiguráciu periférií, ktorý ponúka rozsiahle ovládanie a intuitívne používateľské rozhranie, takže môžete ROG Balteus jednoducho nastaviť pre zvýraznenie vášho herného prostredia. Vytvorte svetelné profily, prispôsobte farby a efekty osvetlenia a nastavte funkciu tlačidla umiesteného na podložke pre prepínanie režimov osvetlenia, alebo na prepínanie medzi piatimi úrovňami jasu.

  • 15-zónové osvetlenie RGB Aura Sync pre živé a dynamické prispôsobenie
  • Veľký na výšku orientovaný, mikrotextúrovaný povrch optimalizovaný pre presné a rýchle hranie
  • Zabudovaný port USB 2.0 pre jednoduché pripojenie ďalších zariadení
  • Štýlová gumová podložka s protišmykovým povrchom disponuje grafickým motívom ROG
  • Konfiguračný nástroj Armory II pre individualizáciu vašej hry
  • Rozmery: 370 x 320 x 7,9 mm


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách