Herná podložka Logitech G440 s tvrdým povrchom

Cena s DPH
18,99 €
Cena bez DPH: 15,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 464926
Logitech

Herná podložka Logitech G440 s tvrdým povrchom [943-000791]

Presnosť nadovšetko

Herná podložka Logitech G440 poskytuje oveľa presnejšie ovládanie hernej myši, takže je vhodná pre hráčov alebo používateľov, ktorí vyžadujú presné snímanie. Kvalitná konštrukcia podložky umožňuje jej použitie so širokou škálou optických a laserových myší. Tvrdý povrch poskytuje nízke trenie a rýchly a plynulý pohyb myši. Gumená základňa zostáva na mieste pre intenzívne hranie. Textúra povrchu je optimalizovaná pre myši Logitech G a špičkový herný výkon.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízke trenie, vysoká rýchlost
    G440 sa vyznačuje ultra nízkym povrchovým trením a ponúka hráčom s vysokým DPI ideálny povrch pre jemné pohyby rúk a rýchle gestá myšou. Polyetylénový povrch umožňuje pohyb myši aj pri vynaložení minimálnej sily, čím sa minimalizujú chyby z nadmernej kompenzácie pri štartovaní alebo zastavení.

  • Konzistentná textúra povrchu
    Vzory môžu narúšať výkon snímača. G440 sa vyznačuje čistou, konzistentnou textúrou povrchu. To dáva senzorom lepšie snímky na premenu pohybu myši na pohyb kurzora, čo je zlepšenie oproti nekonzistentným alebo špinavým povrchom stolov.

  • Prispôsobené snímačom Logitech G sensors
    G440 môže hráčom poskytnúť prístup k vylepšenej presnosti snímača. G440 používa textúru povrchu porovnateľnú s optimálnym testovacím prostredím pre myši Logitech G.

  • Stabilná základňa
    Jediná vec, ktorá sa na G440 posúva, je vaša myš. Základňa z prírodného kaučuku je pevne spojená s vysoko odolným polystyrénovým jadrom, vďaka čomu je pevný povrch priamo na stole, kam ho položíte.

Technická špecifikácia
Kategória Podložka pod myš
Typ podložky Herná
Určenie Pre laserové aj optické myši
Povrch rovnomerný, hladký, pevný
Rozmery 340 × 280 mm
Hrúbka 3 mm
Hmotnosť 229 g
Výrobca Logitech

Obsah predajného balenia

  • Podložka pod myš
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách