Herné kreslo Cougar Armor S Royal Gaming

349 €
305,99 €
Cena bez DPH: 254,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 446471
Cougar

Herné kreslo Cougar Armor S Royal Gaming [3MASRNXB.0001]

Prémiový dizajn

COUGAR ARMOR S ROYAL je prémiové sedadlo pre najnáročnejších hráčov. Vybavený všetkými funkciami, vďaka ktorým je Armor S jednou z najžiadanejších herných stoličiek všetkých čias, Armor S Royal pridáva k svojej neuveriteľnej kvalite a možnosti prispôsobenia dve skvelé funkcie: zlaté prešívanie v hlavných oblastiach stoličky a prémiovú textúru podobnú semišu. v oboch vankúšoch a prednej/hornej strane šikmých bokov stoličky. Výkon a nádherný vzhľad sa stretávajú v kresle hodnom skutočnej kráľovskej rodiny.

Bezkonkurenčný komfort

COUGAR ARMOR S ROYAL vám prináša pohodlie, ktoré potrebujete, aby ste si poriadne užili dlhé hranie. Toto herné kreslo, plne nastaviteľné a vyrobené z prvotriednych materiálov, má tiež jedinečný dizajn COUGAR, ktorý sa stal znakom vášne pre hranie.



Kľúčové vlastnosti

  • Dizajn s vysokým chrbtom objímajúcim telo
    COUGAR ARMOR S ROYAL, vybavený ergonomickým dizajnom vytvoreným špeciálne pre hráčov, bol vytvorený tak, aby pohodlne podporoval vaše telo. Jeho vysoká chrbtová štruktúra bude správne podporovať spodnú časť chrbta a minimalizuje napätie.
  • Priedušná PVC koža
    ARMOR S ROYAL vám prináša len to najlepšie. Jeho extra hrubá prémiová PVC koža je príjemná na dotyk a umožňuje priechod vzduchu, čo vás udrží svieži a pohodlný.
  • Hlavový a bedrový vankúš
    Na poskytnutie dodatočnej podpory a pohodlia obsahuje ARMOR S ROYAL dva pohodlné vankúše na hlavu a krížovú oblasť. Sústreďte sa na hru!
  • Kvalita a bezpečnosť
    ARMOR S ROYAL je taký spoľahlivý, ako naznačuje jeho názov, a bol vytvorený s tými najlepšími komponentmi, ktoré zaručujú nielen to, že vám dlho vydrží, ale aj to, že budete môcť bezpečne využívať všetky jeho úžasné vlastnosti. Kostra ARMOR S ROYAL je vyrobená z ocele a zaručujú nielen dlhodobú odolnosť, ale aj silnú oporu pre vaše telo.
  • Plynový valec špičkovej kvality
    Srdcom každého herného kresla je jeho plynový zdvíhací valec. Na kvalite tohto dôležitého komponentu sme nešetrili a rozhodli sme sa použiť plynový zdvíhací valec triedy 4, aby sme zaručili bezkonkurenčnú bezpečnosť a spoľahlivosť. Vďaka hladkému chodu a neuveriteľnej odolnosti je najlepšou zárukou kvality ARMOR S ROYAL.



Nastaviteľný dizajn

  • Nastavenie výšky zdvihu piestu
    Ľahko upravte výšku ARMOR S ROYAL pomocou vysokokvalitného zdvihu piestu.
  • Nepretržité ležanie
    S ARMOR S ROYAL nie ste pri sklápaní stoličky obmedzení na pevné kroky. Namiesto toho, aby ste sa obmedzovali na niekoľko možností, môžete nájsť presný bod, ktorý maximalizuje vaše pohodlie a zostať tam.
  • 180-stupňové ležanie
    ARMOR S ROYAL umožňuje naklonenie až o 180 stupňov. Pri práci zostaňte rovno a po skončení si ľahnite na odpočinok.
  • Nastaviteľný odpor proti náklonu
    Funkcia naklápania ARMOR S ROYAL vám umožňuje otáčaním gombíka umiestneného pod stoličkou upraviť jej správanie a ovládať úroveň odporu pri naklonení.
  • 4D nastaviteľná lakťová opierka
    Lakťové opierky Armor S Royal, pripravené tak, aby vyhovovali vašim potrebám, vám umožňujú ich nastavenie 4D





Technická špecifikácia
Model: Armor S Royal
Veľkosť: Medium
Diamantový vzor: áno
Poťah: Priedušná PVC koža
Materiál základne: Oceľ
Pokročilý mechanizmus naklánania: Nie
Tvarovacia pena s vysokou hustotou: Nie
Nastavenie lakťových opierok: 4D
Maximálna prípustná záťaž: 120 kg

Schéma rozmerov



Obrázky sú len ilustračné a skutočnosť sa môže líšiť v závislosti od konkrétneho modelu


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách