Herné kreslo Cougar Explore, Orange

249 €
183,99 €
Cena bez DPH: 153,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 446474
Cougar

Herné kreslo Cougar Explore, Orange [3MEPENXB.0001]

EXPLORE

Herná stolička COUGAR EXPLORE dokonale spĺňa potreby profesionálnych hráčov kombináciou pohodlia a odolnosti. Oceľový rám, kovová základňa, sklopné operadlo, priedušná koža, jemná výšivka a ergonomicky tvarovaná lakťová opierka vám ľahko pomôžu nájsť tú najpohodlnejšiu polohu. Príďte a preskúmajte hru a pozdravte každú bitku, aby ste vyhrali! COUGAR Explore vám prináša pohodlie, ktoré potrebujete, aby ste si poriadne užili dlhé hranie. Toto herné kreslo, plne nastaviteľné a vyrobené z prvotriednych materiálov, má tiež jedinečný dizajn COUGAR, ktorý sa stal znakom vášne pre hranie.

Vyšívané logo

Explore sa nesie v znamení skutočných hráčov: Zatiaľ čo iní tlačia na stoličku logá, COUGAR vyšíval to, čo sa stalo symbolom vášne pre hranie, takže sa neopotrebuje mnoho rokov.



Kľúčové vlastnosti

  • Dizajn s vysokým chrbtom objímajúcim telo
    COUGAR Explore, vybavený ergonomickým dizajnom vytvoreným špeciálne pre hráčov, bol vytvorený tak, aby pohodlne podporoval vaše telo. Jeho vysoká chrbtová štruktúra bude správne podporovať spodnú časť chrbta, čím sa minimalizuje napätie na chrbte.
  • Priedušná PVC koža
    COUGAR nešetril na kvalitných materiáloch, pokiaľ ide o povrch Explore. Priedušná PVC koža je príjemná na dotyk a pri hraní zostane svieža.
  • Hlavový a bedrový vankúš
    Na poskytnutie dodatočnej podpory a pohodlia obsahuje Explore dva pohodlné vankúše na hlavu a bedrovú oblasť. Sústreďte sa na hru!
  • Kvalita a bezpečnosť
    Armor je taký pevný, ako naznačuje jeho názov, a bolo vytvorené z tých najlepších komponentov, ktoré zaručujú nielen to, že dlho vydrží, ale aj to, že budete môcť bezpečne využívať všetky jeho úžasné vlastnosti. Kostra Armor je vyrobená z ocele, ktorá nielenže zaručuje dlhodobú odolnosť, ale poskytuje aj silnú oporu vášmu telu.
  • Plynový valec špičkovej kvality
    Srdcom každého herného kresla je jeho plynový zdvíhací valec. Na kvalite tohto dôležitého komponentu sme nešetrili a rozhodli sme sa použiť plynový zdvíhací valec triedy 4, aby sme zaručili bezkonkurenčnú bezpečnosť a spoľahlivosť. Vďaka hladkému chodu a neuveriteľnej odolnosti je najlepšou zárukou kvality Explore.



Nastaviteľný dizajn

  • Nastavenie výšky zdvihu piestu
    Ľahko upravte výšku Explore pomocou vysokokvalitného zdvihu piestu.
  • Nepretržité ležanie
    S Explore nie ste pri sklápaní stoličky obmedzení na pevné kroky. Namiesto toho, aby ste sa obmedzovali na niekoľko možností, môžete nájsť presný bod, ktorý maximalizuje vaše pohodlie a zostať tam.
  • 155-stupňové ležanie
    Funkcia Explore vám umožňuje nakloniť sa až o 155 stupňov. Pri práci zostaňte rovno a po skončení si ľahnite na odpočinok.
  • Nastaviteľný odpor proti náklonu
    Funkcia nakláňania Explore vám umožňuje otáčaním gombíka umiestneného pod stoličkou upraviť jej správanie a ovládať úroveň odporu, keď ju nakloníte.
  • Nastaviteľná lakťová opierka
    Posunutie lakťovej opierky nahor alebo nadol vám pomôže nájsť najvhodnejšiu polohu na hranie.





Technická špecifikácia
Model: Explore
Veľkosť: Medium
Diamantový vzor: áno
Poťah: Priedušná PVC koža
Materiál základne: Oceľ
Pokročilý mechanizmus naklánania: Nie
Tvarovacia pena s vysokou hustotou: Nie
Nastavenie lakťových opierok: Pohyb hore/dole
Maximálna prípustná záťaž: 120 kg

Schéma rozmerov



Obrázky sú len ilustračné a skutočnosť sa môže líšiť v závislosti od konkrétneho modelu


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách