Herné kreslo Endorfy Meta BK, čierne

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
269,99 €
249,99 €
Cena bez DPH: 208,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 461759

Herné kreslo Endorfy Meta BK, čierne [EY8A005]

Robustná herná stolička Endorfy Meta BK s atraktívnym dizajnom poskytuje dokonalú oporu a pohodlie aj pri dlhom sedení pri počítači. Je vyrobená z kvalitnej priedušnej textilnej látky a syntetickej kože. Nastaviteľná výška stoličky, opierky rúk nastaviteľné vo všetkých smeroch a uhol sklonu operadla až 125 ° zaistí maximálny komfort. Kolieska s priemerom 60 mm sú pokryté vrstvou odolného nylonu, ktorý zároveň chráni podlahu pred poškriabaním a znižuje hlučnosť. Nosnosť stoličky je až 120 kg.

O produkte

  • Členité operadlo pre maximálne pohodlie
    Samotné operadlo herného kresla Endorfy Meta BK je tvorené 5 segmentmi, ktoré predstavujú oveľa príjemnejšiu oporu vašej chrbtice ako je tomu u bežných operadiel. Operadlo podopiera chrbticu v strategických bodoch a svojou konštrukciou myslí na užívateľa s výškou v rozmedzí 160 – 185 cm.

  • Zvoľte optimálnu výšku sedu
    Nastaviteľnou výškou v rozsahu 400 – 460 mm si upravíte výšku sedu tak, aby zodpovedala vašej výške aj výške stola. Pri optimálnom posede by vaše nohy mali zvierať so zemou 90° uhol. Robustná konštrukcia si navyše poradí s telesnou váhou až do 120 kg.

  • Nastaviteľné opierky rúk
    Samozrejmosťou je trojstupňové nastavenie lakťových opierok. Rovnako tak je možné voliť sklon a výšku opierky hlavy. Pokiaľ sa pri dlhodobom sedení budete chcieť uvoľniť miernym zaklonením, kreslo sa samo prispôsobí polohe vášho tela vďaka hojdaciemu mechanizmu Synchro Tilt. Minimálny uhol sklonu opierky chrbta je 100 ° a maximum činí 120 °.

Technická špecifikácia
Poťah Tkanina
Nastaviteľná výška opierok 70 mm
Nastaviteľná výška sedadla 80 mm
Nosnosť 120 kg
Šírka 38,5 cm
Hĺbka 52 cm
Výška 122 - 130 cm, nastaviteľná
Hmotnosť 20,1 kg

Obsah predajného balenia:

  • Herné kreslo
  • Montážne príslušenstvo
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách