Herné kreslo Genesis NITRO 890 G2, čierne

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
305,99 €
Cena bez DPH: 254,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 464566
Genesis

Herné kreslo Genesis NITRO 890 G2, čierne [NFG-2050]

Nitro 890 G2

Zoznámte sa s Genesis Nitro 890 G2 - vylepšenou verziou obľúbenej hernej stoličky Nitro 890, ktorá vám zaistí vysoký komfort a správne držanie tela aj počas dlhých hodín sedenia. Nastaviteľné prvky, kvalitné materiály a ešte väčšia odolnosť vďaka úplne novej kovovej základni. To je Genesis Nitro 890 G2.

O produkte

  • Starajte sa o svoje zdravie
    Genesis Nitro 890 G2 je stolička, ktorá vám umožní udržať správnu a predovšetkým pohodlnú polohu počas hrania. Operadlo je obohatené o vstavané bedrové nastavenie, ktoré si môžete prispôsobiť svojej telesnej konštitúcii. Stolička je tiež vybavená mäkkým vankúšom, ktorý prináša úľavu aj pri dlhom sedení. Operadlo aj sedák sú navyše široké, takže sa stolička Genesis Nitro 890 G2 osvedčí aj hráčom vysokým 170 až 200 cm.

  • Vylepšená nová základňa
    Vieme, aká dôležitá je odolnosť. Preto sme model Genesis Nitro 890 G2 vybavili úplne novou päťramennou, celokovovou základňou. Tá je oveľa odolnejšia ako jej nylonové náprotivky a zaisťuje bezproblémové používanie stoličky po dlhé roky. Vďaka nej sa tiež môžete spoľahnúť na väčšiu stabilitu stoličky bez ohľadu na jej veľkosť. S jej premiestňovaním vám pomôžu aj 60-milimetrové kolieska s poťahom CareGlide™. Zaisťujú hladký pohyb po akomkoľvek povrchu, a to všetko bez rizika jeho poškriabania.

  • Plná nastaviteľnosť
    Trojcestne nastaviteľné podrúčky umožňujú pohodlné nastavenie, výškové nastavenie vám pomôže stoličke správne prispôsobiť vašej výške. Po náročnom hraní si budete môcť oddýchnuť vďaka funkcii hojdania - multiblok. Doprajte si chvíľku odpočinku a pred ďalším bojom zafixujte operadlo v požadovanej polohe a užite si neochvejnú stabilitu.

  • Vysoká odolnosť
    Kreslo je vyrobené z oderu-vzdornej tkaniny a vysoko kvalitnej eko-kože, čo zaisťuje vynikajúcu odolnosť a dostatočné odvetrávanie za všetkých podmienok. Použitie elegantných vysoko kvalitných materiálov zaručuje, že stolička bude aj po rokoch v skvelej kondícii, podobne ako vy.

Technická špecifikácia
Materiál Ekokoža, látka - sedadlo
Eko koža, látka - operadlo
Nylon s povrchovou úpravou CareGlide - kolieska
Kov - podstavec
Maximálna nosnosť 150 kg
Uhol sklonu operadla 160°
Veľkosť koliesok 60 mm
Odporúčaná výška od 170 do 200 cm
Šírka sedadla 56,5 cm
Šírka operadla 56,5 cm
Vnútorná šírka sedadla 35,5 cm
Výška operadla 56,5 cm
Výška stoličky od 127 do 134 cm
Hmotnosť 23 kg
Vlastnosti Funkcia hojdania s aretáciou
Mechanizmus stoličky - Frog

Obsah balenia:

  • Herné kreslo Genesis
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách