Herné kreslo Razer Enki, quartz

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
397,99 €
359,99 €
Cena bez DPH: 299,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Kód produktu: 441634
Razer

Herné kreslo Razer Enki, quartz [RZ38-03720200-R3G1]


Celodenný herný komfort

Či už si chcete oddýchnuť alebo ísť tvrdo, hranie nikdy nemusí skončiť s celodenným pohodlím, vďaka Razer Enki. Dosiahnutím dokonalého pohodlia prostredníctvom optimálneho rozloženia hmotnosti je čas ponoriť sa do herného kresla, ktoré nanovo definuje celodenný komfort.





Optimalizované pre celodenné pohodlie

Vďaka kombinácii svojich unikátnych 110° rozšírených ramenných oblúkov a 21” ultraširokej základne sedadla zaisťuje herné kreslo Razer Enki optimálne rozloženie hmotnosti pre dlhotrvajúce pohodlie počas herných maratónov.





Vstavaný bedrový oblúk

Bedrová krivka Razer Enki jemne podopiera vašu spodnú časť chrbta a povzbudzuje vás, aby ste sedeli v neutrálnej polohe, čo vám umožní udržať si správne držanie tela a váš chrbát sa pri dlhom sedení bude cítiť menej unavený.

Ideálna hustota podušky

Vďaka mäkšiemu sedadlu pre pohodlnejší pocit a pevnejšej opierke sedadla pre pevnú oporu sa odpruženie v tomto hernom kresle navzájom dopĺňa, aby vám poskytlo to najlepšie z oboch svetov pre bezkonkurenčné pohodlie.





EKOUDRŽATEĽNÁ SYNTETICKÁ KOŽA S DVOJITOU TEXTÚROU

Na dosiahnutie správnej kombinácie pohodlia a odolnosti sú základné oblasti Razer Enki potiahnuté plyšovou textúrovanou tkaninou pre rafinovanejšie pohodlie, zatiaľ čo jej vonkajšie okraje sú lemované hladkou kožou, aby lepšie odolali každodennému opotrebovaniu.





Reaktívny sklon sedadla

Mechanizmus herného kresla umožňuje intuitívne naklápanie podľa hmotnosti, takže sa môžete oprieť a zostať podopretí bez toho, aby ste sa museli trápiť s gombíkmi alebo tlačidlami, zatiaľ čo jeho 152° nastaviteľné sklápanie ponúka flexibilné polohovanie sedadla, ktoré vám umožní položiť sa dozadu tak ďaleko, ako chcete. .



PRÉMIOVÝ VANKÚŠ NA HLAVU Z PAMÄŤOVEJ PENY

Na zavŕšenie vášho celodenného pohodlia je Razer Enki dodávaný s plyšovým vankúšikom na hlavu, ktorý sa dokáže prispôsobiť tvaru vašej hlavy a krku a poskytuje pohodlnú podporu týmto kľúčovým oblastiam.


Technická špecifikácia

Parametre:
Odporúčaná hmotnosť:<136 kg
Odporúčaná výška:166,5 - 204 cm
Farba:Quartz
Materiál poťahu:EPU syntetická koža
Základňa:Hliníková
Rám:Oceľový
Opierky rúk:4D
Kolieska:60 mm kolieska pokryté PU
Trieda plynového výťahu:4
Typ peny:PU tvarovaná pena s vysokou hustotou
Nastaviteľný uhol chrbta:152°
Nastaviteľný bedrový vankúš:Žiadny
Nastaviteľná opierka hlavy:Prémiový vankúš na hlavu z pamäťovej peny - šedý


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách