Herný monitor ASUS ROG XG438QR 43" UHD

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
Cena s DPH
1 169,99 €
Cena bez DPH: 974,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
127 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
216 €
Predĺžená záruka o 1 rok
87 €
Predĺžená záruka o 2 roky
141 €
Kód produktu: 445469
ASUS

Herný monitor ASUS ROG XG438QR 43" UHD [90LM04U0-B02170]

NAJVÄČŠÍ A NAJRÝCHLEJŠÍ HERNÝ MONITOR 4K FREESYNC NA SVETE

ROG Strix XG438QR je HDR herný monitor, ktorý ponúka dokonalú rovnováhu medzi plynulým zobrazením a vysokým HDR kontrastom pre neuveriteľne pohlcujúcu hru. Je vybavený 43-palcovým panelom 4K s úžasnou obnovovacou frekvenciou 120 Hz, technológiou vysokého dynamického rozsahu (HDR) s 90% pokrytím profesionálneho farebného gamutu DCI-P3 a výnimočným kontrastom pre certifikáciu DisplayHDR 600 a s podporou technológie AMD Radeon FreeSync. ROG Strix XG438QR tiež obsahuje technológiu GameFast Input pre citlivejšie ovládanie bez oneskorenia, ktoré zvyšuje zážitok z hry a poskytuje konkurenčnú výhodu proti vašim súperom.

HRY A ZÁBAVA NA VEĽKEJ A RÝCHLEJ OBRAZOVKE

43-palcový ROG Strix XG438QR, nabitý hernými funkciami, ponúka pohlcujúci zážitok zo sledovania veľkej obrazovky bez toho, aby obetoval vysokú obnovovaciu frekvenciu a variabilnú obnovovaciu technológiu, ktoré sa obvykle vyskytujú len na menších paneloch. ROG Strix XG438QR ponúka veľmi rýchlu obnovovaciu frekvenciu 120 Hz, ktorá zabezpečuje, že aj tie najrýchlejšie hry prehrávané pri najvyšších vizuálnych nastaveniach zostanú plynulé a úplne bez oneskorenia.



Kľúčové vlastnosti

  • Diaľkové ovládanie
    ROG Strix XG438QR je dodávaný s diaľkovým ovládaním, ktoré vám umožňuje upraviť nastavenia zobrazenia – napríklad jas, kontrast a vstupný signál – to všetko na diaľku.
  • Matný displej
    Matná obrazovka zjednodušuje sledovanie obsahu na obrazovke pri meniacich sa svetelných podmienkach v interiéri a poskytuje lepší zážitok zo sledovania pri hraní videohier a sledovaní filmov.
  • Vylepšený zvuk so SONICMASTER
    ROG Strix XG438QR je vybavený dvoma zabudovanými 10W stereo reproduktormi a exkluzívnou technológiou ASUS SonicMaster, ktorá poskytuje neuveriteľnú vernosť zvuku pre bohatý a pohlcujúci zvuk.
  • Technológia GameFast Input
    ROG Strix XG438QR obsahuje technológiu GameFast Input pre minimalizáciu vstupného oneskorenia. Táto technológia poskytuje oveľa rýchlejšie vykreslenie pohybu, takže budete mať hernú akciu vykreslenú vždy včas v presnom načasovaní a môžete tak reagovať ihneď tak rýchlo, ako je treba.
  • Radeon FreeSync
    ROG Strix XG438QR je vybavený technológiou HDR freesync 2, ktorá poskytuje vizuálne hladký obraz s nízkou latenciou a lepším jasom a kontrastom. Technológia freesync 2 poskytuje spracovanie s nízkou latenciou pre štandardný aj HDR obsah, čím eliminuje vstupné oneskorenie obvykle spojené s obsahom HDR.
  • Vysoký dynamický rozsah (HDR)
    ROG Strix XG438QR podporuje technológiu HDR v celej škále jasu (až 600 cd/m2), čím poskytuje širšiu škálu farieb a vyšší kontrast než tradičné monitory. Najjasnejšia biela a najtmavšia čierna umožňujú detaily ako nikdy predtým. ROG Strix XG438QR tiež poskytuje 90% farebný gamut a kontrast DCI-P3, ktorý spĺňa požiadavky na certifikáciu DisplayHDR 600.
  • Bohaté možnosti pripojenia
    ROG Strix XG438QR ponúka široký výber možností pripojenia, vrátane troch vstupov HDMI 2.0 a rozhrania DisplayPort.
  • Shadow Boost
    Technológia ASUS Shadow Boost zjasňuje tmavé oblasti herného sveta bez nadmerného presvetlenia jasnejších oblastí, zlepšuje celkové sledovanie a tiež zjednodušuje lokalizáciu nepriateľov skrytých v tmavých oblastiach hernej mapy.
  • Game Plus
    Exkluzívny integrovaný kláves GamePlus prichádza s hernými vylepšeniami, ktoré vám pomôžu vyťažiť maximum z vašej hry. Táto funkcia je vyvíjaná spoločne so vstupmi od hráčov, či im umožňuje precvičovať a zlepšovať ich herné schopnosti.
  • Technológia Flicker-Free
    ROG Strix XG438QR obmedzuje blikanie obrazovky, čím sa minimalizuje namáhanie očí, čo poskytuje pohodlnejšie herné zážitky.
  • Technológia Ultra-Low Blue Light
    ROG Strix XG438QR je dodávaný s technológiou filtra modrého svetla ASUS Ultra-Low Blue Light s certifikáciou TÜV Rheinland, ktorá chráni oči a zabraňuje namáhaniu vášho zraku škodlivým modrým svetlom. Vyberte zo štyroch rôznych nastavení filtrov pomocou ponuky OSD alebo pomocou päťsmerného joysticka.

Osvetlenie Asus Aura Sync a kvalitný softvér ASUS Display Widget

Vďaka exkluzívnej technológii osvetlenia ASUS Aura Sync poskytuje ROG Strix XG438QR jemné osvetlenie, ktoré môžete synchronizovať s ďalšími komponentmi a perifériami podporujúcimi systém Aura Sync. Softvér ASUS Display Widget umožňuje nielen herné vylepšenia s funkciami ako sú Shadow Boost, či GameVisual navyše vám dovolí aj s funkciou MultiFrame usporiadavať si okná na ploche podľa seba tak, aby sa neprekrývali.





Technická špecifikácia
Obrazovka
Typ obrazovky:VA
Podsvietenie: LED
Uhlopriečka [palce]:43
Rozlíšenie:3840 x 2160
Rozstup bodu [mm]: 0,248
Obnovovacia frekvencia: 120Hz
Pomer strán: 16:9
Povrch displeja: Non-Glare
Jas [cd / m2]: 450
Kontrast: 4000: 1
Odozva [ms]: 4ms (GTG)
Pozorovacie uhly (horizontal / Vertikál): 178 ° / 178 °
Počet farieb: 1073,7M
Konektory:
DisplayPort 1.4x 1
HDMI (v2.0)x 3
Earphone jack:Áno
USB Porty:USB 3.2 Gen 2 Type-A x2
USB 3.0 (Signal) x1
Iné:
Napájanie:100-240V, 50 / 60Hz
Montáž na stenu:VESA 100 x 100 mm
Náklon: (+ 10 ° ~ -5 °)
Nastavenie výšky:Nie
Rozmery (ŠxVxH mm): 974,6 x 570,6 - 631,3 x 74,6 - 301,5 mm
Hmotnosť [kg]: 15 600 g (so stojanom)
Záruka: 36 mes.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách