Herný Monitor Samsung Odyssey G65B 27"

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
604 €
406 €
Cena bez DPH: 338,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
64 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
117 €
Predĺžená záruka o 1 rok
44 €
Predĺžená záruka o 2 roky
69 €
Kód produktu: 455057
Samsung

Herný Monitor Samsung Odyssey G65B 27" [LS27BG650EUXEN]

Samsung Odyssey G65B je prehnutý herný LCD monitor so zakrivením 1000R, ktorý vás nielen pri hre vašich obľúbených hier úplne obklopí. Tento monitor s VA panelom má uhlopriečku ideálnych 27". Môžete s ním prežiť vzrušujúce príbehy zo svojich hier.

O produkte

  • Realita dostáva nový rozmer
    Zmažte hranicu medzi realitou a herným svetom. Rozlíšenie QHD s 1,7-násobnou hustotou pixelov oproti rozlíšeniu Full HD sa môže pochváliť neuveriteľne detailným a ostrým obrazom, vďaka ktorému budete mať pocit, že ste sa ocitli priamo uprostred akcie.
  • Skryté detaily ožívajú v žiari farieb
    Preskúmajte skryté aspekty obrazu. Displej HDR600 poskytuje vyšší kontrast, hlbšiu čiernu a jasnejšiu bielu, čo vám pomôže odhaliť tajomstvá či nepriateľov skrývajúcich sa v tieňoch. Dokonca aj v tmavých scénach uvidíte jasne každý detail.
  • Držte krok s akciou
    Tešte sa na dynamické akčné scény. Obnovovacia frekvencia 240 Hz sa postará o akékoľvek oneskorenie, pričom zabezpečí dokonale plynulú a čistú akciu. Zaútočte na nepriateľov hneď, ako sa objavia s časom odozvy 1 ms a jednotlivými snímkami bez rozostrenia obrazu.
  • Neprerušovaný herný zážitok
    Bezkonkurenčne plynulý herný zážitok. Technológia AMD FreeSync Premium Pro synchronizuje monitor s grafickou kartou, čím eliminuje trhanie a oneskorenie obrazu. Komplexné herné scény tak budú maximálne stabilné a svižné aj pri prípadnom poklese snímkovej frekvencie.
  • Keď sa hra mení na skutočnosť
    Herná špička na jednom mieste. Gaming Hub vám umožní okamžitý prístup k najlepším cloudovým, konzolovým a počítačovým hrám. Plynulé zobrazenie a rýchla odozva pri hraní sú výsledkom pokročilej streamovacej technológie spoločnosti Samsung bez zdĺhavého sťahovania – jednoducho zapnete a hráte.
  • Všetky vaše obľúbené seriály na dosah ruky
    Oddýchnite si od herných maratónov a relaxujte pri obľúbenom streamovanom obsahu v špičkovom rozlíšení QHD len vďaka pripojeniu Wi-Fi. Samsung TV Plus ponúka bezplatný obsah bez sťahovania či registrácie, ako aj individuálne odporúčania Universal Guide.
  • Prekonajte svoje zmysly
    Živé a prekreslené scény, ktoré vás maximálne pohltia. Užite si adrenalínový zážitok novej úrovne s ultraširokouhlým 27" displejom so zakrivením 1000R, ktoré zaplní vaše periférne videnie a umožní vám spoločne s hlavnými hrdinami prežiť vzrušujúce herné príbehy.
  • Rozsvieti aj váš svet
    Jedinečná atmosféra pri každej scéne. S osvetlením Core Lighting dodáte svojmu hernému nastaveniu osobitosť vďaka výberu z niekoľkých farebných režimov. Technológia CoreSync búra hranice medzi hernou obrazovkou a realitou – vďaka podsvieteniu displeja vo farbách, ktoré sa prispôsobujú deju na obrazovke.
  • Vždy pripravený vyhrávať
    Získajte okamžitú kontrolu nad herným nastavením. Teraz budete môcť zobraziť dôležité funkcie a ukazovatele – FPS (počet snímok za sekundu), HDR (Vysoký dynamický rozsah) a VRR (Variabilná obnovovacia frekvencia). Optimalizujte dĺžku odozvy, pomer strán a obrazový mód použitý pre jednotlivé hry bez toho, aby ste museli ukončovať práve rozohraný víťazný zápas.
  • Odhalí i doposiaľ nevidené
    Získajte z každej scény ešte viac s rozšíreným pohľadom. Číhajte na nepriateľov prichádzajúcich zo strán, alebo ich naopak prekvapte pomerom obrazu 16:9, ktorý vám pomôže získať výhodu nad vašou hernou konkurenciou. Dostaňte sa na vrcholné priečky turnajových tabuliek.
  • Pripojte sa automaticky behom okamihu
    Už žiadne bezcieľne prepínanie medzi zdrojmi signálu. Funkcia Automatic Source Switch Plus umožní automaticky rozoznať pripojené zariadenia a zobraziť správny signál. Odpadne tak zdĺhavé hľadanie správneho vstupu v menu monitora.
  • Myslí na vaše pohodlie
    UDosiahnite výherných výšin. Otočte, nakloňte a výškovo upravte monitor tak, aby ste mali perfektný výhľad na všetkých nepriateľov. Plná kompatibilita so štandardom VESA vám rovnako umožní pripevniť monitor podľa vašich potrieb.

Technická špecifikácia

Displej
Veľkosť: 27"
Rozlíšenie: 2560 x 1440 (QHD)
Pomer strán: 16:9
Zakrivenie: 1000R
Uhol sledovania: 178° (H) /178° (V)
Typ panelu: VA
Jas: 350 cd/m2
Kontrast: 2 500:1 (typ.)
Čas odozvy: 1 ms (MPRT)
Obnovovacia frekvencia: 240 Hz
Farebný Gamut: 1 mili
Výbava
Bezdrôtový displej: áno
Konektory: 1x Display Port
2 x HDMI
1 x vstup pre slúchadlá
2 x USB port
1 x LAN
WiFi: WiFi 5
Bluetooth: 5.2
Funkcie, technológie: Eye Saver
Flicker Free
Herný režim
FreeSync
Zrkadlenie mobilného zariadenia
Zrkadlenie zvuku
Operačný systém: Tizen
Reproduktor: áno
Nastavenie výšky: 120,0 ± 5,0
Nastavenie náklonu: -9,0° (± 2°) ~ 13,0° (± 2°)
Otáčanie: -15,0 ~ 15,0°
Pivot: -92,0° ~ 92,0°
Pripevnenie na stenu: 100 x 100
Napájanie
Zdroj napájania: AC 100~240 V
Typ: Externý adaptér
Spotreba energie: 26 W
Energetická trieda: F
Ostatné
Rozmery 615,8 x 578,3 x 311,1 mm so stojanom
615,8 x 384,4 x 165,6 mm bez stojana
Hmotnosť: 6,4 kg s podstavcom
4,5 kg bez podstavca

Obsah predajného balenia:

  • Monitor
  • Napájací kábel
  • DP kábel
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách