HORI Switch Split Pad Pro Attachment Set (Eevee Evolutions)

79,99 €
71,99 €
Cena bez DPH: 59,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 468509
HORI

HORI Switch Split Pad Pro Attachment Set (Eevee Evolutions) [NSP2811]

Ponorte sa naplno do všetkých svojich obľúbených hier pre konzoly Nintendo Switch, ktoré si pre vás pripravila obľúbená spoločnosť Hori, ktorá už desaťročia robí radosť hráčom z celého sveta. Chceli by ste hrať v handheld móde s lepším úchopom alebo skôr na televízii s pohodlným ovládačom v ruke? Vďaka novinke od HORI špeciálny ovládač Split Pad Pro zvládne hravo oboje.


O produkte

  • Zrodený pre hru
    Užite si plný zážitok z hry! Ovládač rozložte a nahraďte ním joy cony na Vašej konzole Nintendo Switch a hrajte v handheld móde na cestách, alebo doma pripojte konzolu Nintendo Swtich k vašej televízii a zložte si herný controller, s ktorým prejdete každý level z pohodlia vášho gauča.

  • Ponorte sa do hry naplno s pokročilými funkciami
    Split Pad Compact (Eevee Evolutions) je vybavený polopriehľadným horným krytom a krásnou grafikou Eevee s obľúbenými Eevee Evolutions. Je vybavený robustnými analógovými páčkami, presným D-padom a ramennými tlačidlami navrhnutými pre pohodlie a presnosť i počas dlhých herných seáns. Medzi pokročilé funkcie Split Pad Compact patriaí priraditeľné zadné triggery a funkcia Turbo. Nástavec Split Pad obsahuje konektor pre slúchadlá a ovládanie zvuku. Ideálne pre akčné tituly s vysokým tempom, hĺbavé dobrodružné hry a mnoho ďalších žánrov. So sadou nástavcov Split Pad Compact môžete hrať, ako chcete!

  • Kompatibilný
    Ovládač je kompatibilný s hernou konzolou Nintendo Switch a bol dôkladne testovaný spoločnosťou HORI tak, aby vyhovel potrebám prevažnej väčšiny hier na platforme. A vďaka profesionálnemu prevedeniu navyše vyzerá jednoducho skvelo a štýlovo doplní váš herný priestor.

Kľúčové vlastnosti

  • Nástavec umožňuje hráčovi hrať v ručnom (handheld) režime alebo môžete zariadenie použiť ako drôtový ovládač, keď je pripojený k nástavcu.
  • Ergonomický úchop, tlačidlá, spúšte, analógové páčky a D-Pad
  • Nástavec Split Pad Attachment obsahuje vstup mikrofónu pre herný zvuk a funkciu hlasového chatu a Split Pad Compact obsahuje priraditeľné zadné spúšťače a funkciu Turbo
  • Predáva sa ako sada v jednom balení (Split Pad Pro a nástavec)
  • Neobsahuje funkcie Motion Controls, HD Rumble, NFC ani infračervenú kameru
  • Oficiálne licencované spoločnosťami Nintendo a Pokémon Company International

Technická špecifikácia
Pripojenie bezdrôtové
Kompatibilita Nintendo Switch
Reflexné vibrácie nie
Pripojenie slúchadiel áno - 3,5 mm jack

Obsah balenia:

  • HORI SWITCH Split Pad Pro Attach. Set (Eevee Evolutions)
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách