HORI Wireless HORIPAD for Nintendo Switch (Legend of Zelda)

59,99 €
51,49 €
Cena bez DPH: 42,91 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 463517
HORI

HORI Wireless HORIPAD for Nintendo Switch (Legend of Zelda) [NSP1644]

Predstavujeme nový bezdrôtový ovládač HORIPAD s motívom akčnej adventúry Legend of Zelda pre hernú konzolu Nintendo Switch. Objavujte rozsiahly otvorený svet Hyrule a využite silu Linkových schopností na jej ochranu s novým ovládačom Legend of Zelda!

Kompaktný a ľahký ovládač HORIPAD je určený pre mladých ale aj dospelých hráčov. HORIPAD má dve analógové páčky, D-Pad a všetky hlavné tlačidlá pre Nintendo Switch. Je navrhnutý pre kompatibilitu typu plug-and-play.

Ľahký, ale pevný, pohotový a rýchlo reagujúci bezdrôtový ovládač HORIPAD je vybavený akcelerometrom a gyroskopom pre úplné ovládanie pohybu, vďaka čomu je tou správnou voľbou pre hráčov Nintendo Switch.

HORI Mini je gamepad priamo navrhnutý pre ovládanie konzoly Nintendo Switch. Spoločnosť Nintendo ho oficiálne licencovala a okrem mini rozmerov ideálnych pre menších hráčov, ktorým perfektne padne do ruky, zaujme aj dizajnom Legend of Zelda.

Vstavaná dobíjacia lítium-iónová batéria a bezdrôtová technológia Bluetooth poskytnú slobodu vďaka veľkému dosahu a viac ako 15 hodinovej výdrži batérie. Nabíja sa pomocou priloženého USB-C kábla.

Kľúčové vlastnosti

  • Nový bezdrôtový HORIPAD s motívom The Legend of Zelda pre Nintendo Switch s dosahom 10 m
  • Vstavaná dobíjacia lítium-iónová batéria s minimálne 15 hodinami hrania na jedno nabitie
  • Ľahký, ale pevný, svižný a citlivý Wireless HORIPAD je vybavený akcelerom plné ovládanie pohybu
  • Nabíjací kábel USB-C je súčasťou balenia
  • Oficiálne licencované spoločnosťou Nintendo




Ovládač je pre konzolu Nintendo Switch!




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách