Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (Pure Fire Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (Pure Fire Edition) - PS5Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (Pure Fire Edition) - Xbox Series X|SHot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (Pure Fire Edition) - NSW
59,99 €
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 462487
MilestoneEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (Pure Fire Edition) [PS4]

O hre

DOKÁZALI SME TO ZNOVU!

Pokiaľ ste si mysleli, že prvá kapitola bola úžasná, tak sa pripravte, pretože vás ohromíme vďaka neuveriteľným novým funkciám!


Kľúčové vlastnosti

  • VIAC AUTÍČOK PRE VAŠE POTEŠENIE
    Zo všetkého najskôr si urobte miesto na virtuálnej poličke, pretože získate prístup k viac ako 130 vozidlám a ešte viac variantom! Áno, nielen Hot Wheels Originals, ale aj Hot Wheels Monster Trucks a vozidlá zo zábavného sveta. Teraz môžete jazdiť aj na motorkách a v terénnych vozidlách, pričom každý kus má jedinečný závodný štýl a dokáže zdolať trať tým najstrategickejším spôsobom! Úplne nový systém určí kategóriu vozidla, ktoré je možné vylepšiť pomocou vyhraneného stromu schopností, ktorý bude mať priamy dopad na jeho výkon. Sledujte, ako sa vaše auto stane nezastaviteľným!

  • NOVÉ MIESTA, KTORÝM MÔŽETE HOVORIŤ DOMOV
    Či už je to dvor domu na predmestí, alebo minigolfové ihrisko v dedine na Divokom západe, vaše trate budú obklopené veľmi úchvatným prostredím! Objavte 5 úplne nových lokácií, odhaľte ich tajomstvo a budete sa cítiť ako doma ako tam, tak na stupienku víťazov. Nové terény sú ďalším fantastickým prírastkom, vďaka ktorému budú vaše preteky ešte napínavejšie a náročnejšie. Tráva, piesok a ďalšie budú mať priamy vplyv na ovládanie vozidla – myslite na to pri výbere. Stratégia teraz hrá ešte väčšiu úlohu!

  • PREDVEĎTE SVOJE POHYBY
    Než súpera ohromíte úžasným víťazstvom, vyrazte im dych šialenými novými pohybmi! Okrem driftu a zrýchlenia teraz môžete predviesť bočný šprint a jednoduchý alebo dvojitý skok. Používajte ich múdro a v správnu chvíľu, aby ste mohli narážať do súperov a vytlačiť ich z trate... alebo sa len vyhýbať prekážkam! A vďaka novým skokankom môžete preskočiť prekážku a tiež nájsť nové tajné skratky!

  • PRESNE AKO TO MÁTE RADI
    Ste odvážlivec, ktorý premení každý závod v rýdzi adrenalín? Alebo ste možno typ, ktorý rád preveruje hranice svojich schopností? Hovorili ste „fanúšik obrovských zrážok“? Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged prináša toto všetko a množstvo ďalšieho – rôzne herné režimy pre čokoľvek, čo si predstavujete pod pojmom „zábava“, a to online aj offline.

  • POPUSŤTE UZDU SVOJEJ KREATIVITY
    Tie najúspešnejšie editory sú späť! Vytvorte si trať svojich snov vďaka výkonnému editoru tratí, alebo používajte tie najlepšie výtvory od komunity! A nádherné trate si samozrejme žiadajú úžasné autá. Nový a vylepšený editor karosérií je presne to, čo potrebujete: vďaka novým nástrojom, ako je editor nálepiek, si môžete navrhnúť a uložiť vzory a tvary a vytvoriť svoje vlastné majstrovské dielo. To najlepšie určite vznikne na základe vašej fantázie!

  • JE TO ÚPLNE NOVÝ PRÍBEH
    Doslova. Nový režim kampane obsahuje úplne nové a originálne príbehové dobrodružstvo! Mesto je v obliehaní a pred tvormi ho môžete zachrániť jedine vy. Ako? Ľahko – keď vyhráte napínavé preteky a zdoláte všetky výzvy! OK, vlastne to také ľahké nebude... ale bude to určite úžasné! Takže sa pripravte, že budete nielen víťaz, ale aj hrdina!

Pure Fire Edition obsahuje:

  • Hra Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged
  • Odliaty model Twin Mill v úžasných exkluzívnych farbách
  • DLC Unstoppables Pack: obsahuje dve vozidlá, F1 Racer a Sand Burner
  • DLC Speed Kings Pack: obsahuje dve vozidlá, Impavido 1 a Electro Silhouette
  • DLC Just a Scratch Pack: obsahuje dve vozidlá, Speed Bump a Sudden Stop

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách