Ikai Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Ikai - PS5Ikai - NSW
39,99 €
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 445386
PMEN dabing

Ikai [PS4]

Ikai je psychologická hororová hra z pohľadu prvej osoby čerpajúca inšpiráciu z japonského folklóru. Prežite hrôzu rukou jej definujúcich yokais a ponorte sa do povier minulosti poháňaných jedinečným príbehom a skúmaním.

Ikai stelesňuje ducha klasického psychologického hororového žánru s bezbrannou hlavnou postavou neschopnou útočiť na zlé stvorenia. Skúma však nový pocit hrôzy tým, že núti hráča čeliť hrozbám priamo, ani neuteká, ani neútočí. Každý mechanik hry má zvýšiť tento príbuzný pocit bezmocnosti a vytvoriť napätú atmosféru. Pomalé, presné a prirodzené pohyby ako spôsob interakcie pripomínajú skutočný život, aby podporili ponorenie sa do tajomného sveta Ikai.

O hre

PRÍBEH
Povesti sa rozšírili aj medzi tých najskeptickejších dedinčanov a ustúpili strachu a hystérii. Tentoraz nejde len o klebety. Listy zafarbené krvou naznačujú, že zlé stvorenia sú čoraz bližšie k ľuďom. Verí sa, že v podsvetí sa objavil nový démon. Jeho vôľou je prejsť dverami do nášho sveta, len čo nájde to, čo hľadá. Takáto situácia vyžaduje, aby kňaz zamieril do dediny a nechal svätyňu pod kontrolou svojej netere, kňažky. Strach davu sa nedostal do svätyne ďaleko v horách, kde kňažka Naoko pracuje ako zvyčajne, príliš zaneprázdnená, aby sa bála. Zametanie a zametanie, čas plynie, s kňazom alebo bez neho. Bez toho, aby pripisovala veľký význam tomuto druhu príbehov o démonoch a duchoch, ktoré pripisuje strašným deťom, Naoko opustí svätyňu, aby sa dostala k rieke skôr, ako sa zotmie. Zdá sa, že dredy dedinčanov sa formujú v pochmúrnom lese. Kráča ďalej, stále napätá, kým sa jej pochybnosti nerozptýlia; ale nie jej strach...

HRANIE HRY

  • Strach: Zažite hrôzu v prvej osobe z rúk japonských duchov, príšer a yokais.

  • Preskúmanie: Putujte okolo feudálnej šintoistickej svätyne a preskúmajte, aby ste odhalili príbeh hlavnej postavy Naoko.

  • Kreslenie: Sústreďte sa na kreslenie ochranných pečatí na podivné zvuky a udalosti, ktoré sa dejú okolo..

  • Hádanky: Otestujte svoj rozum proti niekoľkým hádankám, ktoré sa vás pokúsia zastaviť.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách