In Nightmare Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA In Nightmare - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 431757
ModusEN dabing

In Nightmare [PS4]

Uzatvárajúc svoje srdce pred realitou, náš hlavný hrdina upadne do hlbokého spánku a prebudí sa v nočnom móde snového sveta. In Nightmare je rozprávačská hororová adventúra kombinujúca tajnú akciu s rôznymi hádankami. Sleduje mladého chlapca pri hľadaní poslednej nádeje na lásku, ktorý si prostredníctvom svojho strachu vytvára svoju vlastnú záchranu.

Malé dieťa zažije účinky rozbitej rodiny a bolesť srdca, ktorú prináša, unikne z reality do temného, rozmarného sveta vytvoreného z jeho vlastných spomienok. Toto ho uvedie na cestu k odhaleniu toho, čo skutočne leží vo vnútri. Keď utrpel v skutočnosti, jeho minulá trauma sa zmenila na desivé príšery, ktoré ho chcú udržať vo večnej nočnej more. S pomocou svojho vysnívaného ducha chlapec nájde spôsoby, ako sa preplížiť okolo minulých nepriateľov, prekonať zložité hádanky, objať svoj strach a odhaliť pravdu, aby mohol očistiť príšery, ktoré vytvoril, a nakoniec sa zobudiť.

Prekonáte to, čoho sa bojíte alebo vás chytí nočná mora?

  • Nádej spočíva vo vašich snoch: Utečte z temného rozmarného sveta snov, ktorý vás uväznil, hľadajte stopy v ríši a začnite odhaľovať pravdu o svojej realite.
  • Puzzle cez bolesť: Na svojej ceste narazíte na hádanky, ktoré sa pokúsia prekaziť váš pokrok. Použite svoj dôvtip a svojho duchovného sprievodcu, ktorý vám pomôže prekonať všetko, čo vám príde do cesty.
  • Svetlo v tme: Ovládajte svojho vysnívaného ducha, aby vám pomohol ako návnada, detekujte neviditeľné cesty alebo predmety a pozorne si uvedomujte hrozby, ktoré vás čakajú.
  • Realizované nočné mory: Vaše podvedomie vytvára príšery, ktorých sa skutočne bojíte. Nedovoľte, aby tiene na vás číhali a držali vás vo večnej nočnej more.



  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách