Interstellar Rift [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 441334
IcebergEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Interstellar Rift [Steam] [PC digital]

Interstellar Rift je otvorený svetový simulátor hviezdnych lodí s dôrazom na stavbu lodí a interakciu pre viacerých hráčov. Hráči môžu skúmať a dobyť galaxiu s vlastnou na mieru navrhnutou a skonštruovanou hviezdnou loďou. Vesmír je obrovský, ale nebudete mu musieť čeliť sami, ostatní hráči sa budú môcť pripojiť k vašej posádke a pomáhať vám, alebo si postaviť vlastnú súperskú flotilu a bojovať s vami po celej galaxii.

Všestranný editor lodí
Pripravte sa na to, aby ste si z týchto vlastných vesmírnych lodí urobili svoj domov pri objavovaní galaxie! Pomocou editora lodí si navrhnite loď podľa svojich predstáv, od malých prieskumných plavidiel až po veľké nákladné lode alebo dokonca obrovské bojové lode. Pomocou editora zostavujete svoju loď palubu po palube, vnútri aj vonku. Ak by ste radšej vyrazili okamžite, vždy si môžete v dielni prezrieť lode, ktoré vyrobili iní hráči, alebo môžete nahrať svoje vlastné plány.

Boj proti PVP a PVE
Galaxia môže byť nebezpečným miestom, aj keď hráte sólo. Podivné trhliny sa otvorili a rozpútali nepriateľskú rasu mimozemských tvorov nazývaných Skrill. Ak to nezačiarknete, prevezmú solárne systémy a spôsobia skazu vášho podnikania. Môžete s nimi bojovať sami, alebo si zavolať na pomoc svojich priateľov a obsadiť loď spoločne. Ale nie všetci piloti budú bojovať za dobrú vec, piráti a nepriateľské flotily môžu kedykoľvek prísť po vás a váš náklad. Bojujte s nimi loď proti lodi, alebo si prerazte cestu na palubu ich plavidiel a priveďte boj k nim v prestrelkách na blízko.

Obchodovanie a ťažba
Ekonomika Interstellar Rift beží na zdrojoch, ktoré sa dajú zhromaždiť v galaxii. Obrovské pásy asteroidov obiehajú planéty a slnečné sústavy, plné vzácnych rúd a minerálov. Spustite ťažobné zariadenia alebo pošlite vlnu ťažobných robotov, aby za vás urobili ťažkú ??prácu. Navštívte obchody LogiCorp a Galactic Trade alebo uskutočnite tvrdý obchod s uviaznutými pilotmi, keď im dodávate palivo. Automatizujte výrobné linky pomocou ACTR (automatizovaného prenosu nákladu) a vytvorte si svoj vlastný obchod, aby ste mohli obchodovať s ostatnými hráčmi alebo akýmikoľvek obchodnými dronmi, ktoré môžu byť v blízkosti.

Skúmanie obrovského vesmíru
Po výbere frakcie, s ktorou sa spojíte, je galaxia otvorená na preskúmanie. Použite generátory trhlín na otvorenie priestorových trhlín, ktoré vás prenesú do nových systémov, preskúmanie systému vám pomôže zmapovať galaxiu a určiť polohu systémov pomocou špeciálnych zdrojov, ktoré by ste mohli potrebovať. Vybudujte nové obchodné miesta pre spoločnosti a frakcie, ktoré chcú rozšíriť svoj vplyv, a pomôžte im vytvoriť bezpečné stanice a sektory. Vydajte sa na misie pre U-nity alebo nájdite výhodné ponuky vo viacerých systémoch, z ktorých môžete profitovať.

Vlastnosti:

  • Zostavte si svoju vlastnú vesmírnu loď pomocou všestranného a výkonného editora lodí.
  • Zapojte sa do náročného boja s ostatnými hráčmi proti nepriateľskej mimozemskej rase.
  • Obchodujte a ťažte zdroje v rôznych solárnych systémoch.
  • Uzatvárajte strategické spojenectvá s rôznymi frakciami vo vesmíre.
  • Preskúmajte a prežite rozsiahly, no nebezpečný vesmír spolu so svojou posádkou.


  • Názov vydavateľa: Iceberg Interactive B.V.
  • Názov vývojára: Split Ploygon
  • Dátum vydania: 24.09.2020
  • Pegi: 3
  • Žáner: Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7 alebo vyšší
    Procesor: Intel Dual Core 2GHz
    Pamäť: 4 GB
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 560 alebo vyššia
    Pevný disk: 10 GB voľného miesta




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Interstellar Rift, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Split Polygon VOF 2015-2018 © All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách