Ion Fury Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Ion Fury - PC DVDIon Fury - PS4
29,99 €
22,99 €
Cena bez DPH: 19,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 472989
3DEN dabing

Ion Fury [NSW]

Pozor, jedná sa o digitálnu verziu! V balení sa nachádza kód na stiahnutie.



Ion Fury je akčná strielačka v štýle prvej osoby. Titul pripomína klasické hry ako Duke Nukem 3D, a to nielen kvôli grafike ale aj kvôli dizajnu a celkovej atmosfére.

O hre

  • Príbeh
    Hra sa odohráva vo fiktívnom meste Neo D.C. v roku 2095. Hráte ako poručíčka Shelly Bombshell Harrison, ktorá pracuje pre Globálnu ochranu a bezpečnosť. Šialený vedec Dr. Jadus Heskel vypustil armádu kybernetických mutantov na mesto a jeho cieľom je získať všetku moc pre seba. Shelly se vydáva na cestu, aby zastavila Heskela a jeho plány na ovládnutie mesta.

  • Štýl hry
    Hru hráte z pohľadu prvej osoby, ovládate Shelly a prechádzate rôznymi levlami, v ktorých bojujete s nepriateľmi a plníte rôzne misie. Máte k dispozícii rôzne zbrane, vrátane klasických zbraní ako je revolver, brokovnica, plameňomet a raketomet. Každá zbraň má svoje špeciálne účinky a musíte sa správne rozhodnúť ktorú použijete v akej situácii.

  • Engine
    Ion Fury je postavená na engine nazývaným Build Engine, čo je ten istý engine, ktorý poháňal klasiky ako Duke Nukem 3D a Shadow Warrior. Tento engine je starý ale hra využíva moderné techniky, ako dynamické osvetlenie a fyziku.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách