It Takes Two Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA It Takes Two - PC DVDIt Takes Two - PS4It Takes Two - Xbox Series X|S
39,99 €
31,99 €
Cena bez DPH: 26,66 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450513
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetriť 6 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 25,99 €

It Takes Two [NSW]

O hre:

Vydajte sa na najbláznivejšiu cestu svojho života v hre It Takes Two, ktorá získala viac ako 90 ocenení, vrátane Hry roku 2021 – teraz je dostupná pre Nintendo Switch. Pozvite priateľa, aby sa k vám pripojil zadarmo prostredníctvom služby Friend's Pass, a v úlohe oddelene žijúcich manželov Codyho a May sa pustite do riešenia prekvapivých herných výziev. V tejto dobrodružnej plošinovke, ktorá mení zavedené pravidlá svojho žánru, je isté jediné: spoločne sme lepší.

Hru It Takes Two, ktorá je pôvodne dielom cenami ovenčeného štúdia Hazelight, lídra v oblasti kooperatívneho hrania, vyvinul pre Nintendo Switch skúsený tím Turn Me Up Games špecializujúci sa na porty pre Nintendo Switch.

Kľúčové vlastnosti

  • Najnovšie aj vo verzii pre Nintendo Switch:
    Dobrodružstvo, ktoré fanúšikovia poznajú a majú radi, bolo optimalizované pre Nintendo Switch! Vy a váš priateľ si môžete zahrať v kooperácii na jednom zariadení s párom joy-cons (alebo ovládačom pre každého z hráčov), využiť hranie na dvoch lokálne bezdrôtovo prepojených konzolách Nintendo Switch, prípadne kooperovať on-line s iným hráčom na Nintende Switch prostredníctvom služby Friend's Pass.
  • Nepredvídateľné hranie:
    "Od besniacich vysávačov po guru nežnej lásky – v It Takes Two nikdy neviete, čo ďalšie vám vstúpi do cesty. Tešte sa na výzvy meniace zavedené pravidlá žánru, nové schopnosti postáv v každej úrovni a metaforické spojenie hrania a rozprávania, ktoré posúva hranice interaktívneho príbehu .
  • Univerzálny príbeh o vzťahoch:
    Prežite dojemný a úprimný príbeh o ťažkostiach ľudského spolužitia. Pomôžte Codymu a May naučiť sa prekonávať vzájomné rozdiely. Spoznajte pestrú skupinu podivných a roztomilých postáv. Spojte sily a vydajte sa na dobrodružstvo, ktoré si zamilujete - spoločne!

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách