IXION [Steam]

digitálna distribúcia
39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457464
KasedoEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

IXION [Steam] [PC digital]

IXION spája budovanie mesta, prvky prežitia a prieskum do vzrušujúcej vesmírnej opery, keď budete skúmať hviezdy.

Autorizovaní spoločnosťou DOLOS AEC budete viesť vesmírnu stanicu Tiqqun ďalej na nebezpečnej ceste za hľadaním nového domova pre ľudstvo. Infraštruktúra staníc, riadenie populácie, prieskum, prežitie, tieto povinnosti pripadajú na vás. Stretnite sa s ďalšími preživšími a priveďte ich do stáda svojej misie, ktorej cieľom je prežiť. Nájdete nádej tam vonku v tme?


Kľúčové vlastnosti

  • NÁDEJ PRE ĽUDSTVO
    Poháňaný ďalej na nebezpečnú cestu, ste správcom vesmírnej stanice Tiqqun, povereným úlohou nájsť nový domov pre ľudstvo potom, čo ho Zem už nemôže poskytnúť. Udržať stanicu v poriadku a lietať bude vyžadovať šikovnú ruku a strategické myslenie, pretože vás neustále ťahá medzi udržiavaním integrity trupu, pridávaním nových zdrojov a riadením spotreby energie. Aké rozhodnutia urobíte, keď budete konfrontovaní s blížiacou sa katastrofou? Čo tam vonku v tme objavíte?

  • DÔVERUJEME V DOLOS
    Udržujte dôveru v korporáciu, ktorá začala tento podnik, alebo čelte zlyhaniu a vzbure. V rámci stanice je možné odomknúť šesť sektorov, z ktorých každý môže ubytovať viac obyvateľov, podporovať nové pracovné miesta a poskytovať príležitosti na monitorovanie posádky pomocou služby na počúvanie údajov. Prinesiete ľuďom nádej?

  • VOĽBY V TME
    Kto povedal, že ste jediní, kto chce uniknúť osudu Zeme? Oprášte ostatné vrecká preživších, navigujte ďalej od zlyhaní a vrakov iných... IXION vás prevedie napínavými kapitolami príbehu, kde sa objavia nové hrozby a príležitosti, a to všetko na pomoc pri dosiahnutí konečného cieľa, nového domova.

  • FRONTIER ACADEMIA
    DOLOS sú známe svojou inovatívnou technológiou, svojimi vedcami, ale Tiqqun je teraz odrezaný. Nájdite zdroje, ktoré môžete, skúmajte to, čo nemáte. Nájdite nové spôsoby, ako zabezpečiť svoje osídlenie, postavte nové budovy, aby ste vytvorili to, čo je potrebné. Upravte stanicu Tiqqun, vylepšite ju, pokračujte v tejto odysei.

  • PRACOVNÉ RIZIKÁ
    Vesmír je nebezpečné miesto. Poškodenie trupu, preťažené napájacie zdroje, elektrické požiare... Je len na vás, aby ste tieto riziká zvládli, riešili núdzové situácie, vytvárali riešenia záložného napájania a umožňovali extra vozidlové aktivity.

  • STELAR EXPLORATION
    Existujú úplne nové hviezdne mapy na preskúmanie. Vysielajte sondy, aby ste odhalili, čo sa za nimi skrýva, vytvorte ťažobné a nákladné lode, aby ste našli zdroje a obchod, zakážte vedecké expedície, aby ste objavili tajomstvá a hrozby, ktoré tam vo vesmíre nájdete.






  • Názov vydavateľa: Kasedo Games
  • Názov vývojára Bulwark Studios
  • Dátum vydania: 07.12.2022
  • Pegi: 12
  • Žáner: Stratégia, Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 10 (64-bit)
    Procesor: Intel Core i5-3570K or AMD FX-8310
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: GTX 1060 4GB or Radeon RX 590
    Pevný disk: 20 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 12




    Jedná sa o digitálnu verziu hry IXION, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Kasedo Games is a division of Kalypso Media Group. Kasedo Games copyright © 2022 Kalypso Media Group
    All rights reserved. All other logos, copyrights and trademarks are property of their respective owner.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách