JAZ Bezdrôtový reproduktor Wizard 5, čierna

24,99 €
23,99 €
Cena bez DPH: 19,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 442861
Jaz

JAZ Bezdrôtový reproduktor Wizard 5, čierna [TEJZSPEAKWIZ5K]

Kompaktný a výkonný reproduktor značky JAZ.

Prečo kúpiť JAZ Bezdrôtový reproduktor ?

  • Doma aj vonku
    Bezdrôtový reproduktor Wizard 5 je skvelý na akékoľvek použitie, a to nielen v domácnosti, ale aj na výlete alebo v prírode. Jeho kompaktné rozmery, minimalistický dizajn a LED dióda, ktorá nasleduje rytmus hudby, z neho robia príjemný a prispôsobivý bytový doplnok. Disponuje výkonom 5 W, ktorý je dostatočný či už na počúvanie hudby po dlhom dni v práci alebo sledovanie filmu na notebooku. Vďaka praktickému integrovanému popruhu môžete reproduktor pripevniť k batohu a vziať si ho do parku počas slnečného jarného dňa.
  • Vysoko výkonná batéria
    Batéria s kapacitou 1200 mAh po úplnom nabití poskytne až 6 hodín aktívneho používania a 24 hodín v pohotovostnom režime. To znamená, že môžete počúvať hudbu dlhý čas, aj keď ste počas dňa mimo domova na výlete pri jazere alebo v horách. Keď sa reproduktor vybije, stačí zdvihnúť integrovaný pásik a nájsť zásuvku. Potom už len stačí pripojiť k USB portu priložený Micro USB kábel a nabíjať.
  • Bezdrôtové ovládanie
    Vďaka dosahu 10 metrov môžete zariadenie nechať v inej miestnosti alebo vo vrecku bez prerušenia signálu. Tento bezdrôtový reproduktor má navyše dve tlačidlá na ovládanie hlasitosti, takže sa môžete rozhodnúť, akú úroveň hlasitosti si nastavíte aj keď nemáte v blízkosti svoj smartfón, tablet alebo notebook.

Technická špecifikácia

Bluetooth: v 5.0
Výkon: 5 W
Dosah: až 10 metrov
Čas počúvania hudby: 6 hodiny v závislosti od hlasitosti
Čas nabíjania: 3 hodiny
Pohotovostný režim: 24 hodín
Frekvenčný rozsah: 100 Hz - 15 kHz
Impedancia: 4 Ohm
Kapacita: 1200 mAh

Obsah predajného balenia:

  • Reproduktor Jaz
  • USB - Micro USB kábel
  • návod na použitie


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách