Killer Frequency Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Killer Frequency - PS5Killer Frequency - Xbox Series X|SKiller Frequency - NSW
29,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 462064
TeamEN dabing

Killer Frequency [PS4]

O hre

Píše sa rok 1987 a hodiny odbíjajú polnoc v malom mestečku Gallows Creek v USA. DJ Forrest Nash z veľkého mestského rádia je naživo vo vysielaní, čo sa ukáže ako životná zmena na cintoríne.

V tejto hororovej komédii musíte vyriešiť hádanky, aby ste zachránili volajúcich pred prenasledovaním záhadným vrahom. Kde je každé volanie životom a smrťou, dokážete zachrániť obyvateľov Gallows Creek?


Kľúčové vlastnosti

  • Jedinečný príbeh prvej osoby
    Vstúpte do kože moderátora nočnej rozhlasovej talkshow – nového v meste a vypadnutého z nemilosti. Policajný náčelník je mŕtvy... a tak sa na vás obracajú obyvatelia mesta s prosbou o pomoc, keďže vy, Forest Nash, ste očividne jediný človek v meste, ktorý môže viesť telefónnu linku.

  • Rozhodovanie a hádanky v reálnom čase
    Využite rozvetvené dialógy na interakciu s rôznymi výstrednými osobnosťami malého mesta vrátane potenciálnych obetí a podozrivých. Preskúmajte svoje okolie, zbierajte stopy, rozhodujte sa, riešte hádanky a snažte sa pomôcť každému z vašich volajúcich prežiť noc.

  • Retro Slasher prostredie
    Vráťte sa v čase do roku 1987 s touto hádankou inšpirovanou slasherom – preskúmajte autenticky detailnú rozhlasovú stanicu a interagujte s desiatkami fyzikálnych objektov priamo z dávnej éry, vrátane fungujúcej kazety a gramofónu. S plnohodnotným obsadením a vražedným originálnym soundtrackom melódií inšpirovaných 80. rokmi od rockovej klasiky až po synthwave!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách