Kingston Pamäťová sada 32 GB DDR5 6000 MT/s CL36 (2 x 16 GB) FURY Beast Black RGB EXPO

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
Cena s DPH
149,99 €
Cena bez DPH: 124,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 472852
Kingston

Kingston Pamäťová sada 32 GB DDR5 6000 MT/s CL36 (2 x 16 GB) FURY Beast Black RGB EXPO [KF560C36BBEAK2-32]

Kingston Fury Beast RGB

Firma Kingston vždy patrila a stále patrí medzi popredných výrobcov a dodávateľov pamäťových modulov. Vďaka ich vysokej kvalite a spoľahlivosti ich vo svojich modelových radách používa aj mnoho známych výrobcov počítačov a sú používané pri testovaní nových základných dosiek, grafických kariet a pod. Pamäťové moduly zo série Fury Beast RGB sú ďalším prírastkom do produktovej rady DDR5 pamätí.

O produkte

  • Štýlové prevedenie
    Štýlový chladič v atraktívnom čiernom prevedení, má za úlohu nielen spoľahlivo odvádzať vyžarované teplo z modulu, ale v kombinácii s RGB LED osvetlením zároveň dodávať pamätiam atraktívny vzhľad. Osvetlenie je možné ovládať softvérom FURY CTRL spoločnosti Kingston alebo zodpovedajúcim softvérom tvorcov základných dosiek: ASRock Polychrome Sync, ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion 2.0 a MSI Mystic Light Sync. Vzájomná synchronizácia osvetlenia modulov potom prebieha pomocou Infrared Sync technológie.

  • Intel XMP 3.0
    S príchodom DDR5 pamätí vychádza súčasne aj Intel XMP 3.0 . Tá týmto novým pamätiam poskytuje množstvo výhod oproti predchádzajúcej generácii. Od továrenského nastavenia až 3 profilov pri výkonnejších moduloch, po možnosť uloženia 2 vlastných profilov. S Intel XMP 3.0 si tak môžete vždy zvoliť ten najlepší a najefektívnejší profil na vaše účely.

  • AMD EXPO
    Spoločnosť AMD prichádza s technológiou AMD EXPO (AMD Extended Profiles for Overclocking). Užívateľsky prívetivou podporou pre pretaktovanie pamätí. Odomknite maximálny potenciál vašich pamäťových modulov a získajte vyššiu snímkovú frekvenciu a plynulejšie zobrazenie vo vašich obľúbených hrách.

  • Plug and Play pri 4800 MHz
    Operačné pamäte Fury Beast RGB DDR5 poskytujú ako štandardnú frekvenciu 4800 MHz. Frekvencia cez túto hodnotu sa pri výkonnejších moduloch potom v BIOSe ľahko nastaví cez profily Intel XMP.

  • DDR5
    Nové pamäte DDR5 sú tu a prinášajú so sebou množstvo vylepšení a inovácií. Čipy pamäťových modulov sú teraz vybavené ECC ochranou, ktorá umožňuje opravu a detekciu chýb a výrazne tak zlepšuje spoľahlivosť a stabilitu pri vysokých frekvenciách. Prechádza tiež z 64-bitového prenosu dát medzi pamäťou a procesorom na dva 32-bitové, a zdvojnásobujú dĺžku dávky dát z 8 na 16, čo má za následok zvýšenie účinnosti.


Kľúčové vlastnosti

  • Jedná sa o kvalitný pamäťový modul typu DDR5 zo série Fury Beast s kapacitou 2 x 16 GB
  • Určený pre pracovnú frekvenciu 6000 MHz
  • Pamäť zvláda časovanie CL36 pri napätí 1,35 V
  • Pamäte zo série Fury Beast RGB sú vybavené elegantným chladičom doplneným o RGB svetelnú lištu
  • Podporuje Intel XMP 3.0 a AMD EXPO
  • Štýlový chladič s nízkym profilom

Parametre:
Typ pamäti DDR5
Kapacita pamäti 32 GB
Rýchlosť 6000 MT/s
Časovanie: CL36
Počet modulov v balení: 1


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách