Kukoos: Lost Pets Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Kukoos: Lost Pets - PS4
Po dohraní odkúpime naspäť
32,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 452334
ModusEN dabing
 
Chceš ušetriť 4 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 16,99 €

Kukoos: Lost Pets [NSW]

O hre

Vitajte vo vzrušujúcom svete Kukoos!

Na planéte pokrytej vodou žije zábavný a dobrodružný druh známy ako Kukoos na jedinom ostrove, ktorý je domovom stromu Kukoo. Po experimente, v ktorom sa Kukoovia pokúšajú urobiť svojich miláčikov poslušnejšími, je na Kukoosoch, aby našli svojich novo agresívnych a neposlušných miláčikov a získali kontrolu a navrátili harmóniu do kedysi pokojného stromu Kukoo.

Cestujte cez tajné svety v rámci mohutného stromu Kukoo, nájdite svojich priateľov a ukončite vzburu domácich miláčikov! Táto očarujúca 3D plošinovka vás zavedie naprieč rozsiahlym a farebným vesmírom Kukoo, kde sa ujmete radu domácich miláčikov a využijete ich individuálne schopnosti na boj proti jedinečným bossom, na nájdenie skrytých zberateľských predmetov a riešenie starodávnych hádaniek. Vydajte sa na cestu sólo alebo sa spojte až s tromi priateľmi a užite si dobrodružstvo pre štyroch hráčov, aké ste ešte nevideli!


Kľúčové vlastnosti

  • Riešte Kukoos hádanky
    Hrajte za dvanásť rôznych Kukoosov a spojte sa s piatimi jedinečnými domácimi miláčikmi, pomocou ich schopností riešte hádanky a porazte nepriateľov.

  • Pozvite priateľov na cestu
    Hrajte s kooperáciou až pre 4 hráčov v režime pre viacerých hráčov a znásobte zábavu až štvornásobne!

  • Živé miesta na objavovanie
    Objavte rozsiahle, farebné svety, z ktorých každý má svoje vlastné jedinečné biómy, skryté tajomstvá, nebezpečných obyvateľov a zázraky životného prostredia.

  • Charizmatické obsadenie
    Zoznámte sa so skupinou očarujúcich a nezabudnuteľných postáv, keď budete prechádzať svetmi Kukoos, a sledujte, ako príbeh ožíva prostredníctvom nádherne vykreslených filmov a postáv s plným hlasom.

  • Pokračujte v zábave
    Odomknite ďalšie úrovne nazbieraním dostatočného množstva mincí v každom svete a prehrajte si dobrodružstvo s rôznymi domácimi miláčikmi, aby ste objavili nové tajomstvá!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách