LAMAX Clips1 Plus, biele

Cena s DPH
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 467115
Lamax

LAMAX Clips1 Plus, biele [LXIHMCPS1PSWA]

Počúvajte štýlovo a bez rušenia

Spoľahlivé TWS slúchadlá za super cenu? Vyberte si LAMAX Clips1 Plus disponujúce najnovšou verziou Bluetooth 5.3, ktorý sa postará o bezchybný prenos až na 8 hodín počúvania na jedno nabitie. Vybavené technológiou ANC, ktorá je doplnená Transparency módom vám umožnia sa odizolovať či spojiť s okolím podľa potreby. Slúchadlá sa synchronizujú okamžite po vybratí z puzdra a ľahko sa ovládajú dotykom aj hlasom. Vďaka kompaktným rozmerom puzdra ich navyše ľahko prenesiete aj vo vrecku alebo v kabelke.

O produkte

  • LAMAX Clips1 Plus sú vybavené LAMAX BeatBass technológiou, takže uspokoja svojim zvukom fanúšikov k-popu, hiphopu aj metalu. Vychutnajte si svoje skladby bez rušenia vďaka potlačeniu okolitého hluku až o 30 decibelov. A pokiaľ je potrebné sa opäť spojiť s okolím, stačí zapnúť Transparency mód - nemusíte tak skladať slúchadlá z uší.

  • Najnovšia verzia Bluetooth 5.3 spolu s kodekmi AAC a SBC zabezpečia kvalitný prenos bez prerušení a oneskorení. Pre zníženie latencie na úplné minimum môžete využiť herný mód, ideálny nielen pre hry, ale aj pre sledovanie filmov či videí.

  • Vychutnajte si svoje obľúbené skladby dlhšie: slúchadlá ponúkajú skvelú výdrž až 8 hodín na jedno nabitie a puzdro naviac dokáže dobiť slúchadlá viac ako 4x, čiže dohromady vydržíte bez nabíjačky až 42 hodín. A keď príde čas puzdro dobiť, je to jednoduché a rýchle - vďaka univerzálnemu USB-C máte batériu na 100 % už za 2 hodiny.

  • Zoberte ich kamkoľvek - puzdro má kompaktné rozmery, vďaka ktorým sa ľahko zmestí aj do vrecka či kabelky.

  • Mobil pokojne nechajte na stole - dotykové ovládanie gestami vám umožní poľahky ovládať prehrávanie aj hovory. Samozrejmosťou je zabudovaný mikrofón, ktorý zabezpečí kvalitný prenos vášho hlasu pri telefonovaní alebo pokynoch hlasovým asistentom.

clips1plus

Technická špecifikácia
Typ slúchadiel: True wireless
Veľkosť meniča: 10 mm dynamický menič
Frekvenčná odozva: 20 Hz - 20 kHz
Verzia Bluetooth: 5.3
Bluetooth kodeky: AAC, SBC
Funkcie: ANC (potlačenie okolitého hluku)
Transparency mode
Herný režim
Podpora hlasových asistentov
Dotykové ovládanie
Kapacita batérie: slúchadlá - 40 mAh
puzdro - 350 mAh
Čas dobíjania batérie: 120 min
Čas prehrávania hudby: 8 hodín (slúchadlá pri 50 % hlasitosti), celkove až 42 hodín
Rozmery puzdra: 47 x 47 x 28 mm
Hmotnosť: slúchadlá - 2x 4 g
puzdro - 36 g

Obsah predajného balenia:

  • Slúchadlá LAMAX Clips1 Plus
  • Nabíjacie puzdro
  • USB-C nabíjací kábel
  • 3 veľkosti ušných štupľov
  • Užívateľská príručka


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách