Lauben Multi Cooker 18SB, multifunkčný hrniec

Cena s DPH
109,90 €
Cena bez DPH: 91,58 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
11 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
19 €
Predĺžená záruka o 1 rok
13 €
Predĺžená záruka o 2 roky
28 €
Kód produktu: 438753
Lauben

Lauben Multi Cooker 18SB, multifunkčný hrniec [LBNMC18SB]

Lauben Multi Cooker 18SB je multifunkčný tlakový hrniec, ktorý vám vďaka 18 prednastaveným programom ušetrí v kuchyni veľa času a námahy. Okrem tlakového hrnca, slow cookeru, alebo ryžovaru, nahradí aj varič vajec, parný hrniec, jogurtovač, alebo ohrievačku. Ušetríte množstvo miesta v kuchyni a pripravíte širokú paletu pokrmov. Hrniec sa ľahko ovláda pomocou prehľadného dotykového displeja, ktorý je kompletne v češtine.

Prečo kúpiť Lauben Multi Cooker 18SB

  • Všestranný pomocník s 18 programami: Tlakový hrniec Lauben Multi Cooker ponúka 18 prednastavených programov, s ktorými hravo zvládnete prácu viac ako desiatky kuchynských spotrebičov. Každý z programov má prednastavený spôsob, teplotu aj čas prípravy a vy sa nemusíte o nič starať. Stačí zvoliť program a stlačiť tlačidlo štart. Pretože ale vieme, že sto ľudí, sto chutí, môžete čas prípravy upraviť aj ručne tak, aby výsledok presne zodpovedal vašim požiadavkám.
  • Maximálna bezpečnosť a ľahká údržba: Bezpečnosť je pri varení na prvom mieste. Mysleli sme na to aj pri vývoji tlakového hrnca Lauben Multi Cooker. Tlak v hrnci sa nikdy nevytvorí, pokiaľ nie je hrniec bezpečne uzavretý. Technológia Cool Touch zaisťuje, že sa o vonkajší plášť hrnca nikdy nespálite ani uprostred doby varenia. Multi Cooker určite oceníte aj strán ľahkej údržby. Vnútornú nádobu je možné totiž bez problémov umývať v umývačke riadu. Hrniec je navyše kompaktný, takže ho môžete zobrať so sebou napríklad na cesty. Ani doma vám vďaka modernému minimalistickému designu neurobí hanbu.
  • Rýchlo, chutne a efektívne: Lauben Multi Cooker 18SB vám bude v kuchyni kryť chrbát. Vďaka funkcii odloženého štartu na vás môže čakať hotové jedlo pripravené na servírovanie hneď po príchode domov. Návšteva hlási oneskorenie a vy už ste chceli chystať na stôl? Nevadí. S funkciou udržania teploty pokrm ľahko udržíte v teple až 12 hodín bez toho, aby sa rozvaril a stratil svoju chuť alebo štruktúru. S multifunkčným hrncom Lauben je príprava jedla rýchla a jednoduchá, ale aj zdravá. Vďaka nepriľnavému prevedeniu nevyžaduje príprava vášho obľúbeného jedla pridaný tuk. Priaznivcov zdravého životného štýlu poteší funkcia varenia v pare. Dochádza vám inšpirácia, čo variť? Aj tu máme riešenie. Súčasťou balenia sú recepty, ktoré môžete s pomocou hrnca pripraviť.

Technická špecifikácia

Objem 6 l
Príkon 1000 W
Programy 18
Manuálne nastavenie času Áno
Odložený štart Áno
Varenie v pare Áno
Udržiavanie teploty Áno
Recepty v balení Áno

Obsah predajného balenia:

Lauben Multi Cooker 18SB
Vnútorná nádoba
Odmerná nádoba
Lyžica
Rošt na varenie v pare
Veko
Kuchárka s receptami


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách