Lauben ručný naparovač odevov 1950BC

Cena s DPH
59,90 €
Cena bez DPH: 49,92 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
9 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
15 €
Predĺžená záruka o 1 rok
11 €
Predĺžená záruka o 2 roky
24 €
Kód produktu: 452864
Lauben

Lauben ručný naparovač odevov 1950BC [LBNHSI1950BC]

Lauben Handheld Steam Iron 1950BC – naparovač odevov pre dokonalý výsledok s minimálnym úsilím

Doska a žehlička zdržujú a niekedy skrátka nie je čas na hrdinstvo. Teraz môžete mať oblečenie prežehlené rýchlosťou blesku as minimálnym úsilím . Naparovač odevov Lauben Handheld Steam Iron 1950BC sa vďaka kompaktným rozmerom hodí aj na cesty. Technológia FastHeat zaručuje, že je prístroj pripravený na akciu do 20 sekúnd od zapnutia . Vďaka technológii HorizIron vyžehlíte všetko aj vodorovne, bez potreby ramienka , a poradíte si ľahko s veľkými plochami. V spojení s dezinfekciou povrchov horúcou parou je naparovač vhodný aj na závesy či čalúnenie , para zneškodní baktérie a zápach . K výhodám naparovača patríkeramická žehliaca plocha šetrná k chúlostivým tkaninám. Pre ľahšie a bezpečné skladovanie je pribalený teplovzdorný dustbag a na odstránenie nečistôt a žmolkov z čalúnenia využijete nasadzovaciu kefu .

O produkte

  • Moderné technológie pre rýchlosť a efektivitu
    Lauben Handheld Steam Iron 1950BC nahradí úplne klasickú žehličku a ide ešte ďalej. Horúca para dezinfikuje povrchy , čím efektívne bojuje s baktériami a zápachom . V domácnosti sa tak hodí aj na žehlenie závesov či refresh čalúnenie , na čistenie ktorých využijete priloženú nasadzovaciu kefu. Idete na rande, ponáhľate sa do práce alebo ste na cestách? Oblečenie v okamihu prežehlíte aj nasucho s funkciou Dry Ironing a vďaka žehliacej ploche do špičky sa dostanete aj do zle dostupných miest , napríklad medzi gombíkmi .

  • Rýchla úprava odevov aj na cestách
    Nie je čas strácať čas, takže aby bol naparovač pripravený ihneď na prevádzku, je tu technológia FastHeat. Vďaka nej je prístroj schopný akcie do 20 sekúnd od zapnutia, nech ste kdekoľvek. Niekedy skrátka nie je po ruke ani ramienko alebo je plocha taká veľká, že klasické žehlenie ide z hry. Potom nastupuje technológia HorizIron , s ktorou dosiahnete dokonalé výsledky aj horizontálnym naparovaním či žehlením nasucho .

  • Luxusný a kompaktný design
    Lauben Handheld Steam Iron 1950BC vyniká funkčnosťou aj prémiovým dizajnom . Matný čierny povrch s keramickou žehliacou plochou do špičky vhodnou aj pre chúlostivé tkaniny je navrhnutý tak, aby svojimi rozmermi vyhovoval aj ľuďom často vyrážajúcim na pracovné cesty. Pre ľahké a bezpečné uloženie slúži praktický teplovzdorný dustbag . Zabudovaná LED dióda signalizuje, kedy je prístroj pripravený na použitie.

  • Vertikalné aj horizontálne žehlenie
    V prípade, že nemáte po ruke ramienko alebo potrebujete žehliť veľké plochy, je tu unikátna technológia HorizIron, vďaka ktorej je možné aj horizontálne žehlenie, napríklad na posteli či vo väčšej ploche na podlahe, posteli . Dokonalých výsledkov dosiahnete aj pri horizontálnom naparovaní.

  • Rýchly štart vďaka FastHeat
    Čas je vzácny, preto ho nestrácajte pri žehlení. Vďaka technológii FastHeat je prístroj kedykoľvek a kdekoľvek pripravený na akciu do 20 sekúnd od zapnutia.

  • Sterilizácia a úspora vody a elektriny
    Tento naparovač kombinuje výkon žehličky so silou pary, aby okamžite vyhladil sklady na oblečení a čalúnení a zároveň zlikvidoval 99,9 percent baktérií. Oživí a zbaví zápachu aj niekoľko dní nosené oblečenie, ktoré nemusíte tak často prať. To všetko za pomoci čistej vody, bez chemikálii.


Kľúčové vlastnosti

  • Žehliaca plocha je maximálne šetrná aj k delikátnym tkaninám
  • Plocha sa navyše pri odložení zdvihne, takže nedôjde v žiadnom prípade k spáleniu
  • Pre pohodlné žehlenie väčších plôch alebo napríklad závesov je prístroj vybavený predĺženou šnúrou s dĺžkou 3 m
  • Jednoduché a bezpečné skladovanie zaisťuje priložený teplovzdorný dustbag
  • Klasickú žehličku nahradí horizontálne suché žehlenie , ktoré nevyžaduje vypúšťanie pary
  • Buďte v pokoji , pokiaľ Lauben naparovač zabudnete vypnúť, urobí tak po 8 minútach sám

Technická špecifikácia
Dĺžka kábla 3 m
Výkon 1950 W
Objem nádržky 170 ml
Parný výkon 30 g/min
Nahriatie Do 20 sekúnd
Bezpečnostná poistka Áno
Signalizačná LED dióda Áno
Doba fungovania na jednu nádržku 6 minút

Obsah balenia:

  • Naparovač Lauben
  • Odmerka
  • Nasadzovacia kefa na odstránenie nečistôt a žmolkov z čalúnenia a hrubších tkanín
  • Teplovzdorný dustbag

Produktové video

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách