Lemnis Gate [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
16,99 €
Cena bez DPH: 14,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 441052
FrontierEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Lemnis Gate [Steam] [PC digital]

Lemnis Gate je ťahová bojová strategická FPS strieľačka pre viacerých hráčov, v ktorej sa objavujú hrátky s časom. Hra sa odohráva v piatich ťahoch, ktoré predstavujú 25-sekundové časové slučky, a vašou úlohou je čo najlepšie využiť unikátnu schopnosť pestrého ansámblu agentov z hlbokého vesmíru, s ktorými musíte predbehnúť, prekabátiť a umanévrovať svojho súpera v štvordimenzionálnych bitkách, ktoré hlava.

POZERAJTE SA NA VŠETKO INAK
Zápasy v Lemnis Gate sa odohrávajú v časových slučkách. Na vykonanie akcie máte 25 sekúnd, či už sa rozhodnete odpáliť nepriateľa, urobiť s agentom manéver alebo si pripraviť ďalší ťah. Akonáhle všetci hráči odohrajú svoj ťah, začne ďalšie 25-sekundové kolo. Teraz budete čeliť tomu, čo sa stalo, a zároveň budete pripravovať to, čo sa stane. V každom z piatich kôl máte šancu zmeniť časovú os, pretože minulosť, prítomnosť i budúcnosť konvergujú.

TAKTICKÁ STRIELČKA A HRÁTKY S ČASOM
K dispozícii máte pestrý ansámbel postáv, takže štýl hry je čisto na vás. Zhoďte nepriateľovi do cesty nebezpečný toxický odpad, spomaľte čas, aby ste mohli zasadiť neomylný úder, alebo nasaďte ochranné gule, ktoré pomôžu vášmu budúcemu ja. Každý agent disponuje charakteristickou výstrojou a zvláštnou schopnosťou, ktorá môže byť na bojisku rozhodujúca.

SPOJTE SA SAMI SO SEBOU
Vitajte v tíme, ktorý sa skladá... iba z vás. Lemnis Gate obsahuje inovatívnu funkciu automatickej spolupráce, takže máte kontrolu nad všetkými členmi svojej strany. Automatická spolupráca vám dáva kontrolu nad piatimi agentmi z hlbokého vesmíru, takže dvaja hráči si to môžu rozdať v strhujúcich zápasoch o desiatich postavách. Staňte sa doslova jednočlennou armádou.

NESPOČET MOŽNOSTÍ, NEKONEČNO VÝSLEDKOV
V Lemnis Gate sa môže kedykoľvek stať čokoľvek. Každé kolo ponúka novú šancu na realizáciu bezkonkurenčnej stratégie – alebo môžete dostať za vyučenú za chybu v minulosti. Predvídajte nepriateľské trasy, infiltrujte nepriateľské línie a vytvárajte mnohovrstevné stratégie založené na spolupráci so sebou samým. Experimentujte v čase aj mimo času a pracujte kreatívne s kauzalitou.

CELÁ SÉRIA REŽIMOV A TYPOV hier
Zahrajte si hru podľa svojho gusta. Chcete online, offline, v štýle 1 v 1 alebo 2 v 2? Tri strhujúce režimy stavajúce na pevných žánrových základoch vás zaručene pohltia. V Retrieve XM usilujete o získanie exotickej hmoty, ktorú musíte vrátiť do svojej brány, Domination je o obsadzovaní av Seek & Destroy sa budete snažiť zlikvidovať nepriateľské Rezistory. Tak čo, spojíte sily s kamarátom a zmeriate sily v miestnej hre pre viacerých hráčov, alebo svojich agentov pošlite do boja proti online súperom? V Lemnis Gate sú možnosti nepreberné.



  • Názov vydavateľa: Frontier Developments
  • Názov vývojára Ratloop Games Canada
  • Dátum vydania: 28.09.2021
  • Pegi: 16
  • Žáner: Akčná/FPS

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64 bit
    Procesor: Intel i5-4590 / AMD FX-8350
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia GTX 970 / AMD RX 480
    Voľné miesto na disku: 35 GB
    DirectX: 11




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Lemnis Gate, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Lemnis Gate © 2021 Ratloop Games Canada. All rights reserved. Published by Frontier Developments plc. 'Frontier' 'Frontier Foundry' and the Frontier logo are trademarks of Frontier Developments plc. All rights reserved.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách