Lenovo B210 batoh na notebook 15,6", zelený

19,99 €
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 438995
Lenovo

Lenovo B210 batoh na notebook 15,6", zelený [GX40Q17228]

Ak zháňate bezpečný a pohodlný spôsob, ako preniesť váš drahocenný laptop plný dôležitých súborov, batoh na notebooky Lenovo Backpack B210 ponúka všetko, po čom túžite.

O produkte

  • Kvalitná ochrana
    Batoh pre notebooky Casual Backpack B210 značky Lenovo je vybavený vreckom na notebooky s uhlopriečkou 15,6 palca. Je z odolnej polyesterovej tkaniny, ktorá vytvára elegantný dizajn s čalúneným vnútrom pre ochranu notebooku a dôležitých vecí. Vonkajší povrch batohu je vyrobený z kvalitného polyesteru, ktorý je vodoodolný - nemusíte sa teda obávať náhlej prehánky pri vašej ceste do školy, do práce alebo prírody. Maximálne bezpečie vášho prístroja zaistí polstrovaná priehradka chrániaca notebook pred pádmi a prudkými nárazmi.

  • Vezmite si aj príslušenstvo
    Zásluhou mnohých vnútorných vreciek sa do neho zmestí veľa ďalších potrebných vecí vrátane kníh, zošitov, desiaty či písacích potrieb. Hlavná priehradka ponúka ďalší priestor pre časopisy, poznámkový blok a ďalšie príslušenstvo pre notebooky. Okrem priehradky na notebook sú v priehradkách pre rýchly prístup aj samostatné vrecká na mobilné zariadenia, vizitky a ďalšie denné potreby.

  • Pohodlný a štýlový
    Batoh na notebooky Lenovo B210 je ľahký ako pierko - váži iba 0,453 kg, takže sa môžete spoľahnúť na naozaj komfortný úložný priestor a minimálnu záťaž vášho tela. Pohodlné nosenie zaisťujú ramenné popruhy, ktoré je možné jednoducho nastaviť na mieru vašim telesným proporciám, sú pohodlné pre celodenné použitie. Naviac je batoh veľmi atraktívny a ideálny pre každodenné dochádzanie do školy a všetky druhy cestovania. Jednoducho pre tých, ktorí hľadajú kompaktný, ale štýlový batoh. Disponuje tiež štýlovým, vysoko elegantným dizajnom, ktorý lahodí oku a drží krok s najnovšími módnymi trendmi.

Technická špecifikácia
Určené pre uhlopriečku max 15.6 "
Materiál polyester
Rozmery 455 x 340 x 150 mm
Hmotnosť 453 g

Obsah predajného balenia:

  • Ruksak Lenovo 15.6 Backpack B210 Green
  • ECO krabička z recyklovaného papiera
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách