Lenovo Legion Go + Legion Go Glasses

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
1 149 €
Cena bez DPH: 957,50 €
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
70 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
111 €
Predĺžená záruka o 1 rok
70 €
Predĺžená záruka o 2 roky
115 €
Kód produktu: 467990
Lenovo

Lenovo Legion Go + Legion Go Glasses

Neutíchajúca sila vo vašich dlaniach

Zažite bezkonkurenčnú všestrannosť s jedinečnou kombináciou hernej konzoly a okuliarov Legion Go, dokonalým flexibilným herným nástrojom. Choďte do handheldu pre hranie na cestách. Alebo pripojte svoj Legion Go k svojmu obľúbenému monitoru a uspokojte sa s ergonomicky vytvorenými ovládačmi pre relaxačnú, no zároveň pohlcujúcu hernú reláciu. Režim FPS, spárovaný s priloženou základňou ovládača, ponúka prispôsobenú presnosť s ľavou stranou ako klávesy WASD a pravou stranou ako vertikálnou myšou pre lepšie mierenie. Preskúmajte nové reality s kompatibilitou Legion Glasses (predáva sa samostatne), ktorá vám umožní hrať tým najpohodlnejším možným spôsobom. Legion Go uspokojí všetky herné potreby a ponúka bezkonkurenčnú flexibilitu pre vaše herné aktivity.

O konzole

  • Displej
    S Lenovo Legion Go dosahuje mobilné hranie mimoriadnych výšok. Náš výnimočný 8,8" displej Lenovo PureSight Gaming s rozlíšením 2560 x 1600 vás zaujme pohlcujúcim vizuálom. Môžete si dynamicky prispôsobiť vizuálnu presnosť od 1600p do 800p alebo upraviť obnovovaciu frekvenciu medzi rýchlymi 144 Hz a energeticky úspornými 60 Hz. To všetko ožije pri odozve. 10-bodový dotykový displej.

  • Procesor
    Ponorte sa do bezkonkurenčnej sily a výkonu Lenovo Legion Go. Vďaka úplne novému AMD Ryzen Z1 Extreme si vychutnajte špičkové herné zážitky, neuveriteľnú výdrž batérie a pohlcujúce zážitky. AMD Ryzen Z1 Extreme oživuje prelomové vizuálne prvky, takže si svoju hru môžete vziať kamkoľvek.

  • Pokročilý tepelný dizajn
    Zažite plynulé hranie vďaka pokročilému tepelnému dizajnu Legion Go, ktorý zaisťuje efektívne chladenie a veľkorysé prúdenie vzduchu. Ultra tenké rebrá chladiča odborne odvádzajú teplo pre optimálny výkon. Zostaňte ponorení do svojho herného sveta, pretože náš systém zostáva chladný a tichý a dosahuje dokonalú rovnováhu medzi výkonom a teplom.

  • Pamäť
    Bezproblémová hra na Legion Go so 16 GB 7500 MHz LPDDR5X RAM a úložiskom PCIe Gen4, ktoré zaisťujú plynulý multitasking a dostatok priestoru pre hry, médiá a súbory. Ľahko sa rozšíri pomocou slotu na kartu micro-SD, ktorý pojme ešte viac vašich obľúbených hier. Vychutnajte si neprerušované hranie s veľkým a rozšíriteľným úložiskom, vďaka čomu nie je potrebné odstraňovať staré hry kvôli novým.

  • Batéria
    Hrajte dlhšie s batériou Legion Go s kapacitou 49,2 Wh, ktorá ponúka dlhšie hranie bez častého nabíjania. Rýchlo doplňte palivo pomocou Super Rapid Charge Express a pokračujte v hraní s režimom Power Bypass Mode, keď je zapojený. Eliminujte problémy s prehrievaním pomocou tepelného škrtenia a užite si našu podporu optimalizácie batérie na dlhšie sedenia.

  • Zlepšite herný zážitok
    Legion Space posilní neúnavného hráča vo vás a poskladá vesmír hier zo špičkových platforiem do jedného bezproblémového centra. Vymeňte bez námahy z Xbox Game Pass na Steam, Epic Games Store, Battle.net a ďalšie. Vychutnajte si cloudové hry na cestách, streamujte z počítača Legion alebo sa ponorte do emulácie Androidu. Naštartujte svoje dobrodružstvo s tromi bezplatnými mesiacmi Xbox Game Pass Ultimate, exkluzívne pre používateľov Legion Go. To však nie je všetko – Legion Go je plne prispôsobiteľný, takže môžete vylepšiť nespočetné množstvo nastavení, aby ste zlepšili svoj herný zážitok.


O okuliaroch

  • Priamo pred vašimi očami
    Tieto okuliare umiestnia ekvivalent 27-palcového monitora priamo pred vás, pričom na každé oko pripadá 60 Hz miniLED panel. Obsahujú reproduktory, ovládanie jasu a sú neuveriteľne prenosné.

  • Micro-OLED
    Micro-OLED je jednou z najsľubnejších zobrazovacích technológií pre budúce VR a AR náhlavné súpravy: vysoké rozlíšenie a živý jas a farby v spojení s malou veľkosťou technológie z neho robia lepšiu voľbu pre inteligentné okuliare budúcnosti. Okuliare Legion majú v šošovkách zabudované obrazovky Micro OLED, každá s rozlíšením 1920 x 1080 a obnovovacou frekvenciou 60 Hz.

  • Štýlové a nenápadné
    Okuliare Legion majú štýlové rámy a tónované sklá, ktoré pripomínajú slnečné okuliare. Za ich rámom sa skrývajú mikro-OLED displeje, takže získate hranie v rozlíšení Full HD na veľkej virtuálnej obrazovke v kompaktnom, skladacom formáte.

  • Vždy po ruke
    Lenovo s okuliarmi Legion sľubuje „hranie na veľkej obrazovke kdekoľvek“. S okuliarmi Legion Go máte vždy po ruke svoje súkromnú prenosnú súpravu displejov.

  • Nezabúdajme aj na zvuk
    Vizuálny zážitok vie kvalitný zvuk poriadne obohatiť. Preto sú súčasťou okuliarov aj vstavané slúchadlá s kvalitnými reproduktormi.

  • Skvelá kompatibilita
    Okuliare Lenovo Legion sa dajú pripojiť aj k notebookom , počítačom, tabletom a telefónom, ktoré disponujú vstupom USB-C. Mnoho notebookov so systémom Windows, MacBookov a iPadov s portom USB-C, ako aj telefónov so systémom Android je kompatibilných.

  • Pohodlie je dôležité
    K pohodliu by mali pomôcť dve nastaviteľné opierky nosa a protišmykový adaptér. Lenovo obsahuje rám na uchytenie dioptrických okuliarov.

Technická špecifikácia
Konzola
Okuliare

Obsah balenia:

  • Konzola s príslušenstvom
  • Okuliare s príslušenstvom
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách