Lenovo Legion Go

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
799 €
Cena bez DPH: 665,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
53 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
82 €
Predĺžená záruka o 1 rok
49 €
Predĺžená záruka o 2 roky
79 €
Kód produktu: 467041
Lenovo
 
Chceš ušetriť 100 € ? Tento produkt predávame aj ako rozbalený za 699 €

Lenovo Legion Go [83E1000LCK]

Darček - Ochranné sklo na hernú konzolu Lenovo Legion Go v cene 14,99 €


Lenovo Legion Go Screen Protector je ochrana obrazovky, ktorá bola navrhnutá špeciálne pre Legion go, aby chránila obrazovku pred pádmi a poškriabaním
Konzola Lenovo Legion Go nie je súčasťou balenia!
Zobraziť celý popis darčeka

Neutíchajúca sila vo vašich dlaniach

Zažite bezkonkurenčnú všestrannosť s Legion Go, dokonalým flexibilným herným nástrojom. Choďte do handheldu pre hranie na cestách. Alebo pripojte svoj Legion Go k svojmu obľúbenému monitoru a uspokojte sa s ergonomicky vytvorenými ovládačmi pre relaxačnú, no zároveň pohlcujúcu hernú reláciu. Režim FPS, spárovaný s priloženou základňou ovládača, ponúka prispôsobenú presnosť s ľavou stranou ako klávesy WASD a pravou stranou ako vertikálnou myšou pre lepšie mierenie. Preskúmajte nové reality s kompatibilitou Legion Glasses (predáva sa samostatne), ktorá vám umožní hrať tým najpohodlnejším možným spôsobom. Legion Go uspokojí všetky herné potreby a ponúka bezkonkurenčnú flexibilitu pre vaše herné aktivity.

O produkte

  • Displej
    S Lenovo Legion Go dosahuje mobilné hranie mimoriadnych výšok. Náš výnimočný 8,8" displej Lenovo PureSight Gaming s rozlíšením 2560 x 1600 vás zaujme pohlcujúcim vizuálom. Môžete si dynamicky prispôsobiť vizuálnu presnosť od 1600p do 800p alebo upraviť obnovovaciu frekvenciu medzi rýchlymi 144 Hz a energeticky úspornými 60 Hz. To všetko ožije pri odozve. 10-bodový dotykový displej.

  • Procesor
    Ponorte sa do bezkonkurenčnej sily a výkonu Lenovo Legion Go. Vďaka úplne novému AMD Ryzen Z1 Extreme si vychutnajte špičkové herné zážitky, neuveriteľnú výdrž batérie a pohlcujúce zážitky. AMD Ryzen Z1 Extreme oživuje prelomové vizuálne prvky, takže si svoju hru môžete vziať kamkoľvek.

  • Pokročilý tepelný dizajn
    Zažite plynulé hranie vďaka pokročilému tepelnému dizajnu Legion Go, ktorý zaisťuje efektívne chladenie a veľkorysé prúdenie vzduchu. Ultra tenké rebrá chladiča odborne odvádzajú teplo pre optimálny výkon. Zostaňte ponorení do svojho herného sveta, pretože náš systém zostáva chladný a tichý a dosahuje dokonalú rovnováhu medzi výkonom a teplom.

  • Pamäť
    Bezproblémová hra na Legion Go so 16 GB 7500 MHz LPDDR5X RAM a úložiskom PCIe Gen4, ktoré zaisťujú plynulý multitasking a dostatok priestoru pre hry, médiá a súbory. Ľahko sa rozšíri pomocou slotu na kartu micro-SD, ktorý pojme ešte viac vašich obľúbených hier. Vychutnajte si neprerušované hranie s veľkým a rozšíriteľným úložiskom, vďaka čomu nie je potrebné odstraňovať staré hry kvôli novým.

  • Batéria
    Hrajte dlhšie s batériou Legion Go s kapacitou 49,2 Wh, ktorá ponúka dlhšie hranie bez častého nabíjania. Rýchlo doplňte palivo pomocou Super Rapid Charge Express a pokračujte v hraní s režimom Power Bypass Mode, keď je zapojený. Eliminujte problémy s prehrievaním pomocou tepelného škrtenia a užite si našu podporu optimalizácie batérie na dlhšie sedenia.

  • Zlepšite herný zážitok
    Legion Space posilní neúnavného hráča vo vás a poskladá vesmír hier zo špičkových platforiem do jedného bezproblémového centra. Vymeňte bez námahy z Xbox Game Pass na Steam, Epic Games Store, Battle.net a ďalšie. Vychutnajte si cloudové hry na cestách, streamujte z počítača Legion alebo sa ponorte do emulácie Androidu. Naštartujte svoje dobrodružstvo s tromi bezplatnými mesiacmi Xbox Game Pass Ultimate, exkluzívne pre používateľov Legion Go. To však nie je všetko – Legion Go je plne prispôsobiteľný, takže môžete vylepšiť nespočetné množstvo nastavení, aby ste zlepšili svoj herný zážitok.

Technická špecifikácia
Displej
Veľkosť 8,8"
Dotykový displej áno
Obnovovacia frekvencia 144 Hz
Rozlíšenie 2560 x 1600 px
Typ panela IPS
Typ displeja lesklý
Pomer strán 16:10
Farebný gamut 97% DCI-P3
Jas 500 nit
Procesor
Procesor AMD Ryzen Z1 Extreme Processor
Počet jadier 8 jadier, 16 vlákien
Frekvencia 3,3 - 5,1 GHz
Grafická karta AMD RDNA 3 graphics
Chladenie
Typ Legion Coldfront
Vlastnosti flexibilné režimy napájania
Počet senzorov 6
TDP 30 W
Hlučnosť 25 dB v tichom režime
Pamäť
RAM 16 GB 7500 MHz LPDDR5X
Pevný disk 512 GB PCIe Gen4 SSD až 1 TB PCle Gen4 SSD
Slot pre pamäťovú kartu Slot pre kartu microSD podporuja až 2 TB karty
Batéria
Kapacita 49,2 Wh
Nabíjanie Rýchle nabíjanie Super Rapid Charge Express
Vlastnosti Režim Power Bypass Mode
Podpora optimalizácie batérie
Príkon 65 W
Ostatné
Rozhranie 2 x USB-C
Combo Audio Jack
Bluetooth
Wi-Fi
Reproduktory áno
Rozmery 299 x 20 x 131 mm
Hmotnosť 85 g

Obsah balenia:

  • Konzola
  • Príslušenstvo
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách