Lenovo Legion T5 Gen 8 (AMD), Ryzen7, 32 GB/1 TB SSD, RTX4070, 8 GB, Win11Home, Storm Gray

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
1 899,99 €
1 719,99 €
Cena bez DPH: 1 433,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
184 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
328 €
Predĺžená záruka o 1 rok
141 €
Predĺžená záruka o 2 roky
222 €
Kód produktu: 473159
Lenovo

Lenovo Legion T5 Gen 8 (AMD), Ryzen7, 32 GB/1 TB SSD, RTX4070, 8 GB, Win11Home, Storm Gray [90UY004WMK]

Hranie, streamovanie alebo aj oboje naraz

Stratégiou víťazstva pre náročných hráčov je zvoliť najrýchlejší herný procesor, ktorý poskytne presnú silu v hrách. Od epických AAA titulov až po svet esportov - procesory AMD Ryzen vám prinášajú výnimočné herné zážitky s vysokým počtom snímok za sekundu vo vašich obľúbených hrách. Nech už potrebujete výkonnú zostavu na hranie a streamovanie súčasne, alebo sa chcete vyšplhať na vrcholný výkon, procesory AMD Ryzen vám otvárajú dvere k hernému úspechu.

O produkte

  • Maximálna rýchlosť, maximálny výkon
    Nevyžadujte si kompromisy s grafickými kartami NVIDIA GeForce RTX 40. Poháňané revolučnou architektúrou NVIDIA Ada Lovelace, tieto karty ponúkajú ohromujúci výkon a grafiku s umelou inteligenciou. Prežite virtuálne svety ako nikdy predtým s ray tracingom a hrajte so super vysokým FPS a minimálnou latenciou. Znovudefinujte svoju tvorivosť s novými spôsobmi tvorby a razantným zrýchlením v pracovných procesoch. S grafickými kartami NVIDIA GeForce RTX 40 budete vždy na vrchole.

  • Optimalizované prúdenie vzduchu
    Ste uprostred zúrivej bitky ako hrdina, no váš bojovník sa začne prehrievať. S Legion Tower 5 Gen 8 nebudete mať túto starosť. Tento skvelo chladený a tichý stroj odoláva vysokej záťaži procesora aj grafiky bez prehriatia. S jeho predným chladením a novými mriežkovými otvormi na prednej strane sa vzduch vo vnútri optimálne prekrúti a zároveň tlmí vnútorný hluk. Takto sa môžete sústrediť na váš hrdinský boj, bez obáv o teplotu vášho zariadenia.

  • Prispôsobiteľný
    Legion Tower 5 Gen 8 predstavuje úplne nový dizajn šasi Legion s 26-litrovým objemom, ktorý spája funkciu so štýlom. Jeho vylepšený predný rám zabezpečuje nielen lepšie chladenie, ale vyzerá tiež skvele - presne tak, ako to dnešní hráči očakávajú. S voliteľným skleneným bočným panelom (s ľahkým prístupom pre jednoduché aktualizácie) môžete obdivovať vnútorné komponenty vášho stroja. A vďaka podsvieteniu ARGB máte na výber z 12 rôznych efektov, ktoré dotvoria úžasný vzhľad vášho Legion Tower 5 Gen 8.

  • Rýchla pamäť DDR5
    Legion Tower 5 Gen 8 je vybavený špičkovou pamäťou DDR5 s úžasnou rýchlosťou až 5600 MHz, čo je omnoho rýchlejšie ako staršie RAM moduly. Je to ideálny stroj pre hranie hier, multitasking a všetko medzi tým. S týmto herným počítačom môžete súčasne prehrávať, streamovať, nahrávať a robiť mnoho ďalších vecí. So štyrmi slotmi RAM je rozšírenie pamäte jednoduché - vyberte si maximálnu kapacitu 32 GB, alebo si nechajte voľné miesto a pridajte ďalšie RAM moduly, keď bude potrebné.

  • Rýchlejšie úložisko – viac hier s rýchlym načítaním
    Ak ste typický gamer a máte množstvo herných titulov, tak bez dostatočného úložiska, ako je to v prípade Legion Tower 5 Gen 8, by to mohol byť problém. Vyberte si veľký HDD disk pre množstvo úložného priestoru, alebo sa rozhodnite (buď teraz alebo neskôr) pre rovnako veľký SSD disk novej generácie. To vám zabezpečí rýchlejšie spúšťanie hier, rýchlejšie načítanie a prenos dát.

  • Bohatá konektivita
    Horné a zadné USB porty vrátane ultra-rýchleho USB-C a najnovší 2,5G ethernet. Tieto štandardy sú základom herného stroja Legion Tower 5 Gen 8. Lenovo pozná potreby hráčov a preto tu máte viacero pokročilých portov - dosť na pripojenie všetkých skvelých periférií Legion, od monitorov cez myši a klávesnice až po slúchadlá.

  • Audio
    Herný počítač? Check. Vaše obľúbené slúchadlá (niesú obsahom balenia)? Check. A teraz pohlcujúci 3D zvuk, ktorý oživí vaše hry? S Legion Tower 5 Gen 8 sa nemusíte obávať. Nahimic Audio od SteelSeries je špeciálne navrhnutý pre hráčov a prináša všesmerový zvuk zo všetkých kútov hernej plochy. Navyše, umožňuje vylepšiť komunikáciu s tímom a poskytuje vám možnosť mixovať a zdieľať zvuk ako profesionál.

  • Xbox GamePass
    Pri zakúpení počítača Lenovo Legion T5 Gen 8, dostanete skúšobnú verziu Xbox GamePass na 3 mesiace (vrátane EA Play). Pre viac info navštívte stránku Xbox Subscriptions Terms & Conditions

Technická špecifikácia
Prevedenie: Mid Tower
Operačný systém: Windows 11 Pro
Procesor: AMD Ryzen 9 7900
Frekvencia procesora: 3,7 - 5,4 GHz
Počet jadier: 12
Grafická karta: NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti; 12 GB
Pamäť: 32 GB (2 x 16 GB) 5600 MHz DDR5
Pevný disk: 2 TB 3,5" SATA HDD 7200 RPM
1 TB PCIe NVMe TLC M.2 2280 SSD (Gen 4)
Napájanie: 850 W, ES Gold (RTX 4070 Ti SKU)
500 W, ES Bronze
350 W, ES Bronze
Objem: 26 L
Optická mechanika: Bez optickej mechaniky
Zvuk: 5.1 kanálový priestorový zvuk Nahimic Audio for Gamers
Porty
Horná strana: 2 x USB-A 3.2 Gen 1
1 x Kombinovaný port na slúchadlá/mikrofón
Zadná strana: 1 x USB-C 3.2 Gen 2
2 x USB-A 3.2 Gen 2
2 x USB-A 3.2 Gen 1
2 x USB-A 2.0
HDMI 2.1
3 x DisplayPort 1.4a
1 x RJ45
1 x LED tlačidlo pre ARGB podsvietenie
3 × audio porty
Ostatné
Možnosti pripojenia: Až WiFi 6E (6 GHz WiFi 6E závisí od podpory operačného systému, routerov/AP/brán podporujúcich WiFi 6E, spolu s regionálnymi regulačnými certifikáciami a pridelením frekvenčného spektra)
Bluetooth 5.2
Rozmery: 425,9 mm x 205 mm x 396,9 mm
Hmotnosť: od 16 kg
Farba: Storm Gray
Predinštalovaný softvér: Legion Vantage
McAfee LiveSafe (skúšobná verzia)
Skúšobná verzia Microsoft 365
Skúšobná verzia Xbox Game Pass
Klávesnica: nie
Myš: nie

Schéma portov

Obsah balenia:

  • Legion Tower 5 Gen 8 (AMD)
  • Napájanie
  • Bezpečnostná príručka / záručný list

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách