Lenovo Tab M10 Plus, 4/64GB, Iron Grey (ZA5T0081CZ)

199 €
189 €
Cena bez DPH: 157,50 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 409533
Lenovo

Lenovo Tab M10 Plus, 4/64GB, Iron Grey (ZA5T0081CZ) [ZA5T0081CZ]

Slovenská oficiálna distribúcia:

  • oficiálna distribúcia pre územie Slovenska
  • menu je v slovenčine a tiež ďalších jazykoch
  • záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis v autorizovanom servise a u predajcu

Prečo kúpiť Lenovo Tab M10 Plus ?

  • Tablet Lenovo Smart Tab M10 Plus s uhlopriečkou 10,3" je šikovným spoločníkom na doma aj na cesty. Vďaka subtílnemu profilu a tenkým rámčekom okolo dotykového Full HD displeja, ktoré pomáhajú redukovať celkové rozmery, sa tablet vojde takmer do každej tašky. Jeho robustný celokovový kryt v minimalistickom dizajne nielen dobre vyzerá, ale predovšetkým je odolný proti opotrebeniu.
  • Vezmite si so sebou kamkoľvek neobmedzené možnosti audiovizuálnej a interaktívnej zábavy aj efektívne nástroje pre prácu. Vďaka integrovanej prednej kamere s rozlíšením 5 Mpx, dvom mikrofónom a bočným reproduktorom môžete usporadúvať videokonferencie s vašou rodinou, priateľmi aj kolegami. Neopakovateľné okamihy zachytíte pomocou 8 Mpx zadného fotoaparátu s automatickým zaostrovaním.
  • Širokouhlý IPS displej s uhlopriečkou 10,3" dosahuje Full HD rozlíšenie (1920×1200 px), ktoré je zárukou vynikajúceho zobrazenia s ostrými detailmi, plynulým vykreslením pohybu a prirodzeným podaním farieb. Tablet je navyše vybavený technológiami pre ochranu zraku, ako je filter modrého žiarenia, ktoré predchádzajú namáhaniu a únave vašich očí.
  • Mozgom tabletu je 8-jadrový procesor MediaTek optimalizovaný pre mobilné zariadenia a podporený 4 GB RAM pamäte. Operačný systém Android vo verzii 9.0 Pie predstavuje intuitívne užívateľské prostredie s radom individuálne prispôsobiteľných prvkov. Na svoje fotky, videá, dokumenty či hudobné súbory budete mať k dispozícii vnútornú pamäť 64 GB s možnosťou rozšírenia microSD kartou až o 256 GB.
  • Výkon dvoch vstavaných reproduktorov posilňuje technológia Dolby Atmos, ktorá vytvára dokonalú ilúziu priestorového zvuku. Nechajte sa vtiahnuť do deja filmov aj hier a vychutnajte si hudbu so všetkým. Čistý prenos hlasu pri audio či videohovoroch zaistia dva mikrofóny s dedikovaným digitálnym spracovaním signálu. Externé slúchadlá a mikrofón pripojíte do kombinovaného portu alebo pomocou Bluetooth 5.0.
  • Odomykajte svoj tablet pohodlne a zároveň bezpečne. Vďaka pokročilej technológii rozpoznávania tváre stačí letmý pohľad do prednej kamery. Rozhranie Wi-Fi podporuje rýchle bezdrôtové pripojenie k sieti na frekvencii 5 GHz. Batéria s kapacitou 5 000 mAh vydrží na jedno nabitie až 7 hodín pri surfovaní na internete alebo 4,6 hodiny pri sledovaní videa. Na dobíjanie slúži moderný USB-C konektor.
  • Hrajú si vaše deti rady s tabletom? Vďaka funkciám rodičovskej kontroly budete mať prehľad, čo všetko si môžu zobraziť a čo pred nimi naopak zostane skryté. Umožnite im napríklad spustiť si vybrané hry alebo sledovať rozprávky. K nevhodnému obsahu sa nedostanú, a tak im môžete tablet zveriť do rúk s pokojným svedomím.

Technická špecifikácia

Veľkosť/Prevedenie
Rozmer244.2 x 153.3 x 8.15 mm
Hmotnosť460 g
Displej
Veľkosť10.3"
Rozlíšenie1920 x 1200 px
Hustota px220 ppi
TechnológiaIPS
Inémultidotykový, kapacitný
Systém/Procesor
Operačný systémAndroid 9 (Pie)
ChipsetMediaTek Helio P22T
CPUCortex-A53 4x 2.3 GHz + Cortex-A53 4x 1.8 GHz
Pamäť
Vnútorná pamäť64 GB
Operačná pamäť (RAM)4 GB
Slot pre pamäťovú kartumicro-SD (do 256 GB), používa SIM2 slot
Fotoaparát/Kamera
Zadný 8 Mpx
Predný 5 Mpx
Zvuk
Upozorneniavibrácie, zvonenia MP3/WAV/...
Reproduktoráno, 2x
Mikrofónáno, 2x
3.5 mm audio jackáno
OstatnéDolby Atmos
Komunikácia
WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot
Bluetooth5.0, LE
NFCnie
GPSáno
Infraportnie
FM rádioáno
KonektoryUSB-C (USB 2.0)
Senzory
Accelerometerzabezpečuje pretáčanie displeja horizontálne/vertikálne
Gyroscopezabezpečuje ovládanie nakláňaním, využitie napr. pri hrách
Proximity Sensorzabezpečuje vypnutie obrazovky počas telefonovania
Light Sensorsenzor úrovne okolitého osvetlenia
Ostatné
Podpora audioMP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
Podpora videoDivX, Xvid, MP4, H.264, ...
Prehliadač dokumentovPDF, XLS, ...
Batéria
Kapacita5000 mAh
Typ článkovLi-Pol
Prevedenievstavaná


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách