Lenovo Tab P12, 8/128GB, Storm Grey

+ Darček: Lenovo ADP One (ochrana proti náhodnému poškodeniu – prvá oprava) v cene 79 €, Lenovo 100 In-Ear, slúchadlá biele v cene 9,99 €
poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
419 €
359 €
Cena bez DPH: 299,17 €
 
Zvýhodnená ponuka k tomuto tovaru:
Lenovo Tab P12, 8/128GB, Storm Grey | pgs.sk
Puzdro pre Lenovo Tab P12, šedá | pgs.sk
+
ušetrite až 63 €
Cena spolu:
385,99 €
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
48 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
82 €
Predĺžená záruka o 1 rok
35 €
Predĺžená záruka o 2 roky
51 €
Kód produktu: 470119
Lenovo

Lenovo Tab P12, 8/128GB, Storm Grey [ZACH0094CZ]

Darček - Lenovo ADP One (ochrana proti náhodnému poškodeniu – prvá oprava) v cene 79 €
S Lenovo ADP One vás už nič nezaskočí
Nehody sa stávajú. A preto k svojmu novému tabletu získate aj balíček Lenovo ADP One. Pokiaľ tablet neúmyselne zničíte, Lenovo vám ho raz bez akýchkoľvek prieťahov opraví alebo vymení za iný. Službu Lenovo ADP One je nutné registrovať na tejto stránke do 14 dní od kúpy. Lenovo ADP One získate zakúpením týchto zaridení:
  • celý zoznam TU


  • *Pre uplatnenie Lenovo ADP One v prípade rozbitia sa prosím obráťte na autorizovaný servis Lenovo na emaile support_Sk@lenovo.com alebo telefónnom čísle +421 850 232 406. Kompletné pravidlá nájdete tu.
    Zobraziť celý popis darčeka
    Darček - Lenovo 100 In-Ear, slúchadlá biele v cene 9,99 €
    Káblové slúchadlá Lenovo 100 sú skvelým spoločníkom. Bez ohľadu na to, či počúvate svoje obľúbené skladby, podcasty alebo sledujete filmy, tieto slúchadlá vám umožnia vychutnať si každý detail. Vďaka konektoru Audio Jack 3,5 mm ich ľahko pripojíte k vášmu mobilu a užijete si hodiny tej najlepšej muziky. Štuple vám vďaka ich ergonomickému dizajnu sadnú do uší ako uliate. Biela farba sa hodí ku všetkému, takže pôsobia ako vkusný doplnok. Kábel je odolný a ľahko sa nezamotá, čo zaručuje dlhšiu životnosť slúchadiel. Hlavné výhody: Typ slúchadiel: Štuplové Konštrukcia: otvorená Typ prenosu: Káblový Typ konektora: Audio Jack 3,5 mm Frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20 000 Hz Dĺžka kábla: 1,5 m Mikrofón: Áno Ovládanie hlasitosti: nie

    Slovenská oficiálna distribúcia:

    • oficiálna distribúcia pre územie Slovenska
    • menu je v slovenčine a tiež ďalších jazykoch
    • záruka 24 mesiacov + bezproblémový servis v autorizovanom servise a u predajcu
    Lenovo Tab P12 prináša dokonalý multimediálny zážitok na veľkom displeji s jemným rozlíšením a dokonalými farbami . Je vybavený osemjadrovým procesorom MediaTek s vysokým výkonom a veľkou pamäťou RAM pre plynulý beh všetkých programov. Pochváliť sa môže aj tenkým a ľahkým celokovovým telom v elegantnom dvojtónovom dizajne, veľkou batériou s až 10 hodinovou výdržou a reproduktormi JBL s technológiou Dolby Atmos . V balení nájdete aj aktívny stylus as unikátnym riešením prepojenia tabletu s počítačom Lenovo Freestyle si užijete široké možnosti využitia. Je dokonca vybavený režimom PC Mode , ktorý vám poskytne obrazovku, na akú ste zvyknutí zo svojho počítača!
    tablet-lenovo-banner


    O produkte

    • Bavte sa naplno
      Jedinou zodpovednosťou, ktorú máte s tabletom Lenovo Tab P12, je urobiť si trochu času pre seba. Užite si filmový zvuk a obraz odkiaľkoľvek vďaka kvalite streamovania 1080p a štyrom reproduktorom JBL, ktoré sú vyladené pomocou Dolby Atmos. Naplno sa uvoľnite so sofistikovaným nastavením okolitého osvetlenia, ktoré sa prispôsobuje jasu vášho okolia. Môžete relaxovať a streamovať na 12,7” 3K obrazovke vytvorenej pre vašu zábavu, či už máte práve pauzu alebo sa učíte na test.
    • Pustite sa do hry
      Hrajte s Xbox Cloud Gaming na osemjadrovom procesore pre rýchle hranie so skvelou odozvou. Užite si rýchlosť a lepšiu konektivitu pomocou WiFi 6 pre rýchlejšie pripojenie, nižšiu latenciu a vyššiu kapacitu.
    • Nabíjajte menej, zachyťte viac
      Už vás nebaví byť pripútaní k zásuvke? Zabudnite na dobíjanie tabletu a zamerajte sa na relax. S kapacitou batérie 10 200 mAh môžete prejsť od streamovania, hrania hier až po čítanie bez toho, aby ste museli prestať kvôli nabíjaniu. To znamená viac zábavy a menej vyrušovania, takže môžete relaxovať bez ohľadu na váš rozvrh.
    • Štýlový, zábavný a pútavý
      Užite si dokonalý štýl tabletu Lenovo Tab P12. Je to váš obchodný partner a osobné centrum zábavy v elegantnom kovovom jednotnom šasi. Vyberte si z farieb Storm Grey a Oat podľa vašej nálady. Je perfektný pre firemný zhon alebo odpočinok v kaviarni a odráža váš jedinečný štýl. Doprajte si odpočinok so zariadením, ktoré spája funkčnosť so štýlom.
    • Váš pracovný denník na profesionálnej úrovni
      Objavte harmóniu práce a pohody s Lenovo Tab Pen Plus. Vďaka šikovným funkciám je to váš dokonalý partner pre zhotovovanie poznámok alebo skicovanie. Využite silu softvéru alebo pre presné úpravy. Privítajte múdrejší výučbu. Tab Pen Plus: váš most medzi prácou a zábavou.
    • Zábava a čítanie
      Preneste sa do strhujúceho románu s prispôsobiteľným farebným displejom tabletu Tab P12. Ponorte sa do pohlcujúceho zážitku s naším zoznamom 20 skladieb prispôsobených tak, aby vás vtiahli do deja. Doprajte si dlhé čítanie bez namáhania očí vďaka ambientnému osvetleniu. Tab P12 je vaša vstupenka do sveta čítania, kedykoľvek sa vám zachce. Užite si prestávku pri čítaní.
    • Je to všetko o vás
      Pretvorte virtuálne schôdze pomocou tabletu Tab P12. Vďaka 13Mpx ultraširokouhlej prednej kamere so sledovaním tváre pomocou AI a RGB snímačom si užijete obraz v rozsahu 50 cm. Tab P12 je kompatibilný so Zoom, Teams, WhatsApp a Google Duo a prevedie vaše videohovory z dobrých na výnimočné. Od pracovných stretnutí až po stretnutie s priateľmi – urobte z každej interakcie vynikajúci zážitok.
    • Jednoduché a rýchle prepínanie úloh
      Zvýšte svoju produktivitu s bezproblémovým prepínaním úloh na tabletu Tab P12. Vďaka osemjadrovému procesoru si užijete rýchly multitasking pre viac voľného času. Hrajte a píšte až so 4 rozdelenými obrazovkami a 5 plávajúcimi oknami, vďaka čomu je používanie viacerých aplikácií jednoduché. Tab P12 je vašou bránou na efektívne trávenie voľného času a vyváženie práce a zábavy. Užite si zábavu s tabletom navrhnutým pre váš rozmanitý životný štýl.
    • Produktivita, ktorá s vami drží krok
      Užite si prenosnú zábavu s klávesnicou tabletu Tab P12. Jej design inšpirovaný zariadením ThinkPad ponúka pocit ako pri používaní notebooku, ale bez vysokej hmotnosti. Užite si rýchle a pohodlné písanie so zdvihom klávesov 0,2 mm a rozstupom 19 mm, jednoduchú navigáciu so vstavaným trackpadom a 16 funkčnými skratkami. S držiakom pre stylus budete pripravení kedykoľvek budete mať nový nápad. Ideálny pre navrhovanie článkov, zapisovanie myšlienok alebo kódovanie na cestách. Prichádza nová definícia vášho mobilného pracovného priestoru.
    tablet-lenovo-banner-2


    Technická špecifikácia

    Veľkosť/Prevedenie
    Rozmer190,7 x 293,3 x 6,9 mm
    Hmotnosť615 g
    Prevedeniecelokovové
    Displej
    Veľkosť12,7"
    Rozlíšenie2944 x1840 px
    Jas400 nitov
    Podpora stylusuáno
    Systém/Procesor
    Operačný systémAndroid 13
    ChipsetMediatek Dimensity 7050 (6 nm)
    CPUOcta-core (2x2.6 GHz Cortex-A78 & 6x2.0 GHz Cortex-A55)
    GPUMali-G68 MC4
    Pamäť
    Vnútorná pamäť128 GB
    Operačná pamäť (RAM)8 GB
    Slot pre pamäťovú kartumicroSDXC (dedikovaný slot)
    Fotoaparát/Kamera
    Zadný 8 MP, (wide), AF, LED flash
    Predný 13 MP, (ultrawide)
    Zvuk
    Upozorneniavibrácie, zvonenia MP3/WAV/...
    Reproduktoráno, 4x, stereo
    Mikrofónáno
    OstatnéJBL reprouktory
    Komunikácia
    WLANWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct
    Bluetooth5.1, A2DP, LE
    NFCneuvedené
    Infraportneuvedené
    KonektoryUSB Type-C 2.0
    Senzory
    Senzor RGBáno
    Snímač intenzity okolitého osvetleniaáno
    Gyroskopáno
    E-kompasáno
    Hallov snímačáno
    Ostatné
    Podpora audioMP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
    Podpora videoDivX, Xvid, MP4, H.264, ...
    Prehliadač dokumentovPDF, XLS, ...
    Batéria
    Kapacita10200 mAh
    Typ článkovLi-Pol
    Prevedenievstavaná
    Rýchlonabíjanieáno, 30 W, QC4
    tablet-lenovo-banner-1


    Obsah predajného balenia:

    • tablet
    • adaptér
    • napájací USB-C kábel
    • napájací adaptér
    • microSD priehradka Pin
    • dokumentácia

    Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách