Lies of P Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Lies of P - PS4Lies of P - Xbox Series X|S
59,99 €
44,99 €
Cena bez DPH: 37,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 463573
FireshineEN dabing
 
Chceš ušetriť 9 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 35,99 €

Lies of P [PS5]

O hre

Hra Lies of P, inšpirovaná známym príbehom o Pinocchiovi, je akčná RPG v štýle Dark Souls zasadená do krutého, temného sveta čerpajúceho svojím spracovaním z historického obdobia Belle Époque. Ako bábka P sa prepletajte ulicami spustošeného mesta Krat, vyrábajte zbrane z nájdených materiálov a komunikujte s niekoľkými zostávajúcimi obyvateľmi mesta, ktorí v tejto pekelnej krajine plnej nevýslovných hrôz ešte stále prežívajú. Čím viac klamstiev pri tom poviete, tým ľudskejšími sa stanete – so všetkými výhodami i nevýhodami, ktoré z toho plynú. Čelte zásadným príbehovým voľbám, využívajte možnosti prepracovaného systému rozvoja postavy a sprevádzajte hlavného hrdinu P na jeho neľútostnej ceste za ľudskosťou.

Po precitnutí na opustenej železničnej stanici v meste Krat, v meste zachvátenom šialenstvom a krviprelievaním, nachádzate iba stručný odkaz: „Nájdi pána Geppetta. Je tu v meste.“ Neváhajte preto, pustite sa do pátrania po záhadnej osobe z odkazu a krok za krokom sa vysporiadajte so všetkým, čo vám skríži cestu. Nečakajte, že vám s vašou úlohou niekto pomôže, a rozhodne nikomu neverte. Ostatne, ak máte uspieť vo svojej snahe stať sa človekom, budete sa aj vy musieť naučiť klamať ostatným.


Kľúčové vlastnosti

  • Obľúbená rozprávka v novej podobe: Nestarnúci príbeh o Pinocchiovi sa v tejto hre dočkal temného, jedinečného spracovania. Ako mechanická bábka P, hľadajúca si cestu spustošeným mestom Krat, bojujte neúnavne za to, aby ste sa napriek všetkým prekážkam stali človekom.

  • Vizuálne poňatie: Mesto Krat bolo inšpirované obdobím Belle Époque európskej histórie z prelomu 19. a 20. storočia a predstavuje kedysi nádherné miesto na život, ktoré dnes čelí úpadku a strate ľudskosti.

  • „Lživé“ úlohy a viac zakončení: Pustite sa do plnenia vzájomne prepojených procedurálnych úloh, ktorých priebeh sa odvíja od toho, ako veľmi klamete. Tieto vaše rozhodnutia následne ovplyvnia aj to, ako celý váš príbeh skončí.

  • Systém výroby zbraní: Pri výrobe zbraní kombinujte nájdené materiály mnohými rozličnými spôsobmi, skúmaním nachádzajte najvhodnejšie kombinácie a nechajte vzniknúť niečo jedinečné.

  • Systém špeciálnych zručností: Keďže je P bábka, môžete nahrádzať časti jeho tela a tým získavať nové zručnosti a možno aj výhodu v súbojoch. Nie všetky vylepšenia sú ale určené na boj – niektoré z nich vám môžu priniesť aj iné unikátne a užitočné vlastnosti.

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách