Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name - PS4
49,99 €
44,99 €
Cena bez DPH: 37,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 465982
SEGAEN titulky
 
Chceš ušetriť 9 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 35,99 €

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name [PS5]

O hre

V zálive Osaka sa nachádza tajomná kontajnerová loď. V jeho strede je klietka, v ktorej budú testované vaše bojové schopnosti. Možno ste doteraz najsilnejší, ale do arény práve vstúpili traja noví legendárni bojovníci s yakuza! Dokážete opustiť klietku ako víťaz?


Kľúčové vlastnosti

  • VYMAŽTE SVOJU MINULOSŤ, ABY STE OCHRÁNILI SVOJU BUDÚCNOSŤ: Kazuma Kiryu, kedysi legendárny yakuza, predstieral svoju vlastnú smrť a vzdal sa svojho mena v záujme ochrany svojej rodiny. Teraz je vrhnutý do konfliktu záhadnou postavou, ktorá sa ho pokúša vyhnať z úkrytu. Pod kódovým označením „Joryu“ sa Kiryu púšťa do strhujúceho akčného príbehu s otrasnými bojmi na živých miestach plných vzrušujúcich postáv a aktivít.

  • KONEČNÝ BOJ: So štýlom Yakuza zaútočte na nepriateľov pomocou divoko agresívnych pohybov poháňaných Kiryuovou bezkonkurenčnou silou a talentom. Alebo si počínajte v štýle Agent tým, že budete udierať absolútnou rýchlosťou a presnosťou, pričom použijete rad špičkových zariadení, ako sú elektrifikované viazacie drôty, aby ste omráčili nepriateľov a potom ich poslali k letu.

  • NEKONEČNÁ ZÁBAVA: Či už sa bijete v tajnej bojovej aréne, spievate novú karaoke pieseň, vychutnávate si drink v kabaretnom klube naživo alebo pretekáte vo vreckovom okruhu, svet ponúka množstvo pohlcujúcich zážitkov.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách