Lineárne mechanické spínače Yellow Razer

39,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 468964
Razer

Lineárne mechanické spínače Yellow Razer [RC21-02040100-R3M1]

Užite si herný svet štýlovo!

Žltý lineárny mechanický spínač Razer, vylepšený o tlmiče zvuku, poskytuje rýchle prevedenie, ktoré je plynulé a tiché. S nulovou vzdialenosťou medzi aktivačným a resetovacím bodom vám tento spínač umožňuje stlačiť tlačidlá viackrát tak rýchlo, ako je to možné.

O produkte

  • Optimalizované pre hry
    S nulovou vzdialenosťou medzi aktivačnými a resetovacími bodmi 1,2 mm, pri sile aktivácie iba 45 g — dokonalé spojenie tlaku a doby odozvy pre rýchle po sebe nasledujúce ťuknutia so smrteľnou presnosťou.

  • Imerzívne RGB osvetlenie
    Jasný, priehľadný dizajn je vybavený LED šošovkou, ktorá sústreďuje svetlo zo zdroja na klávesy pre rovnomernejšie osvetlenie – odhaľuje skutočnú brilantnosť podsvietenej klávesnice.

  • Maximálna odolnosť
    Mechanické spínače Razer, ktoré sú skonštruované spoločnosťou Razer, odolajú nástrahám súťažného hrania a sú navrhnuté tak, aby vydržali až 100 miliónov stlačení, čo je dvojnásobok priemyselného štandardu.

  • Bezkonkurenčná kompatibilita
    3-kolíkové konektory na mechanických spínačoch Razer, ktoré sú navrhnuté tak, aby boli kompatibilné s väčšinou klávesníc vymeniteľných za chodu, umožňujú nekonečné možnosti vlastného zostavenia.

  • Vylepšená stabilita a ochrana
    Mechanické spínače Razer sú vybavené krížovými stopkami, ktoré podporuje väčšina klávesníc. Majú tiež dvojité bočné steny pre väčšiu stabilitu, a okrem toho poskytujú aj zvýšenú ochranu proti prachu a kvapalinám. Tieto prepínače sú skonštruované pre spoľahlivosť a rozšírený špičkový herný výkon.

Technická špecifikácia
Životnosť 100 mil. kliknutí
Typ hladké, tiché
Zdvih 3,5 mm
Akčný bod 1,2 mm
Reset bod 1,2 mm
Aktivačná sila 45 g
Vlastnosti LED šošovka pre jasnejšie RGB osvetlenie
Krížové predstavce s dvojitými bočnými stenami
Vstavaný tlmič hluku
Mazaný z výroby GPL 205g0

Obsah balenia:

  • 36 x Razer spínače
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách