Logitech COMBO TOUCH pre iPad (10. gen.), US, šedá

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
150,99 €
Cena bez DPH: 125,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 466327
Logitech

Logitech COMBO TOUCH pre iPad (10. gen.), US, šedá [920-011382]

Zoznámte sa s úplne novou úrovňou všestrannosti. Píšte, prezerajte, kreslite a čítajte so svojim iPadom. Zároveň chráňte jeho prednú a zadnú časť vrátane rohov. To všetko vám poskytne puzdro s klávesnicou Logitech Combo Touch. Teraz prichádza s novým trackpadom pre ľahké ovládanie a klávesnicou podobnú tej na notebooku, charakteristickú pre značku Logitech. Užite si neobmedzené možnosti!

O produkte

  • Púzdro, s ktorým si budete rozumieť
    Dokonalé puzdro pre iPad 10 gen. je konečne tu. Puzdro Combo Touch predstavuje kombináciu veľkého trackpadu s funkciou klikania a klávesnice úplnej veľkosti pre iPad. Úplná podpora viacdotykových gest Multi-Touch premení váš iPad na vysoko produktívny nástroj na prácu v tabuľkách a dokumentoch, úpravu fotografií a videí, štúdium na diaľku a ďalšie aktivity – možnosti sú nekonečné.

  • Štyri režimy použitia
    Puzdro Combo Touch disponuje štyrmi režimami použitia, vďaka ktorým budete môcť zvládnuť ľubovoľnú úlohu, kdekoľvek.
    • Režim na písanie
      Usaďte klávesnicu do rovnej polohy, vyklopte stojan a ste pripravení na písanie poznámok, e-mailov a ďalšieho.
    • Režim na kreslenie
      Plne vysuňte stojanček a získajte ideálny uhol pre ručné písanie poznámok a kreslenie pomocou pera Logitech Crayon alebo Apple Pencil.
    • Režim na sledovanie
      Odpojte klávesnicu a vyklopte stojan na sledovanie filmov a videí.
    • Režim na čítanie
      Odpojte klávesnicu na čítanie kníh, článkov a ďalšieho.

  • Vaše prsty vám poďakujú
    Viac ako 20 rokov inovácií v oblasti písania sa odráža v každej klávesnici, ktorú Logitech vyrába – každý stisk klávesu je tak plynulý, prirodzený a presný. Vychutnajte si hodiny pohodlného písania vďaka veľkým klávesom s ideálnym odstupom s rozvrhnutím od kraja ku kraju – vaše ruky sa tak nebudú musieť stláčať v úzkom priestore. Klávesnice Logitech sú navrhnuté s nožnicovým mechanizmom pod každým klávesom, ktorý zaistí ideálny odskok pri každom stlačení.

  • Zabudnite na klávesnicu
    Už nechcete písať? Stačí odpojiť klávesnicu, aby ste mohli kresliť, čítať alebo sledovať videá, kedy nič nebude stáť medzi vami a prekrásnou obrazovkou vášho zariadenia iPad®. Potom využite stojan nastaviteľný v rozmedzí 50 stupňov a nájdite ideálny uhol pre sledovanie.

  • Trackpad s prvotriednym ovládaním
    Vysoko presný trackpad poskytuje väčšiu slobodu pohybu, lepšie ovládanie a vyššiu presnosť pri riešení úloh v aplikáciách typu Safari, Keynote a Pages. Väčší trackpad navyše podporuje všetky gestá Multi-Touch, ktoré už poznáte a máte radi. Prechádzanie, kliknutie, roztiahnutie prstami a posuv pre efektívnu každodennú prácu.

  • Nastaviteľný stojanček
    Vysoko flexibilný stojan umožňuje sklopenie v rozmedzí neuveriteľných 50 stupňov, vďaka čomu vždy nájdete ten správny uhol pre danú úlohu. Masívny mechanický pánt zaisťuje, že stojan dobre drží na svojom mieste a nesklopí sa ani pri silnom kliknutí.

  • Na mieru šitá ochrana
    Nie je to len ochrana. Je to pokoj na duši. Puzdro Combo Touch je dokonale tvarované na mieru pre váš iPad a chráni jeho prednú časť, zadnú časť a rohy pred poškriabaním a nárazmi. Môžete si byť istí, že váš iPad je v bezpečí az puzdra nevykĺzne, takže sa budete môcť sústrediť na to, čo je dôležité - dokončenie vašej práce.

  • Píšte počas dňa aj noci
    Podsvietené klávesy sa automaticky prispôsobia vášmu prostrediu vďaka 16 úrovniam jasu, takže sa budete môcť sústrediť za akéhokoľvek osvetlenia. Klávesové skratky v hornej časti klávesnice vám umožnia ručné nastavenie jasu.

  • Celá séria skratiek
    Rozlúčte sa s lovením ponúk na obrazovke. Puzdro Combo Touch vám to uľahčí pomocou celého radu klávesových skratiek systému iPadOS®. Získate ľahký prístup k ovládacím prvkom médií, úrovniam jasu, vytvoreniu snímky obrazovky, diktovaniu a ďalším funkciám.

  • Nabíjanie a párovanie jedným kliknutím
    Spárovanie puzdra Combo Touch s vašim iPadom prebehne okamžite prostredníctvom konektora Smart. Batérie nie sú priložené, pretože ich nikdy nebudete potrebovať – energia je získavaná priamo z iPadu.

  • Základňa pre pero Logitech Crayon
    Integrovaný držiak pre pero Logitech Crayon alebo Apple Pencil udržuje vaše digitálne pero vždy na dosah, takže môžete ľahko ručne písať poznámky, črtať výkresy alebo označovať dokumenty priamo na iPade.

  • Skvelý doplnok
    iPad dopĺňa celkový estetický dojem vďaka čistému, elegantnému dizajnu – najtenšiemu puzdru s klávesnicou a trackpadom, ktoré sme kedy navrhli. Elegantne tkaná vonkajšia textília je na dotyk rovnako skvelá ako jej vzhľad.

Technická špecifikácia
Režimy: Písanie, prezeranie, kreslenie, čítanie
Typ klávesnice: Odnímateľná klávesnica
Podsvietené klávesy: áno
Pozorovacie uhly: 20° – 60°
Napájanie a konektivita Napájanie z iPadu prostredníctvom konektora Smart
Puzdro: Priestor na uloženie pera Logitech Crayon alebo Apple Pencil
Ochrana prednej časti, zadnej časti a rohov
Prístup ku všetkým portom: Fotoaparát/Lightning alebo USB-C
Klávesnica: Podsvietenie nastaviteľné v 16 úrovniach
Celý rad klávesových skratiek systému iPadOS
Rozstup kláves 18 mm
Zdvih kláves 1 mm
Rad klávesových skratiek systému iPadOS (zľava doprava): Domov
Znížiť jas obrazovky
Zvýšiť jas obrazovky
Diktovanie
Klávesnica na obrazovke
Snímka obrazovky
Znížiť jas klávesov
Zvýšiť jas klávesov
Predchádzajúca stopa
Prehrať/pozastaviť
Ďalšia stopa
Stlmiť hlasitosť
Znížiť hlasitosť
Kompatibilita: iPad (10. gen.)
Model: A2696, A2757, A2777
Rozmery 190,9 x 253,3 x 18,7 mm
Hmotnosť 572 g

Obsah predajného balenia:

  • Puzdro s klávesnicou
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách