Logitech G Pro Gaming Keyboard (League of Legends Edition)

129,99 €
99,99 €
Cena bez DPH: 83,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 438790
Logitech

Logitech G Pro Gaming Keyboard (League of Legends Edition) [920-010537]

Hrajte a vyhrajte
Výbava série PRO je určená na profesionálne hranie. Najpokročilejšia technológia a najvyššie výkonové špecifikácie – navrhnuté v spolupráci s profesionálnymi hráčmi na celom svete – poskytujú presnosť, rýchlosť a vytrvalosť potrebnú na víťazstvo. Všetko, čo profíci potrebujú.

  • Originálny dizajn
    Limitovaná edícia hernej klávesnice G PRO testovanej na turnajoch oblečená do ikonických farieb League of Legends, aby ste sa mohli úplne ponoriť do hry a rozdrviť svojich nepriateľov. Kompaktný, tenkeyless dizajn a špičkové dotykové spínače z nej robia silnú zbraň vo vašich hrách.

  • Spínače GX
    Zdokonalená mechanika. Extrémna výkonnosť. Pokročilé mechanické spínače GX Tactile sú navrhnuté pre výkon, odozvu a odolnosť s počuteľným, hmatovým spätným nárazom. Krátka aktivačná dráha 1,5 mm prináša zrýchlenie o 25% oproti bežným mechanickým spínačom. Dokonalá kombinácia rýchlosti, presnosti a výkonnosti.

  • Kompaktná a prenosná
    Tenkeyless dizajn a odnímateľný kábel znamenajú viac priestoru pre myš a jednoduchšie prenášanie počas cestovania, či už ide o hodnotený zápas alebo neformálnu hru s priateľmi. Odolnosťou sa vyznačuje prakticky každá súčiastka, a klávesnica je vzadu vystužená extra silným oceľovým pásom, ktorý jej dodáva na stabilite počas hrania.





  • Lightsync RGB
    Prispôsobte si osvetlenie a animácie pomocou softvéru G HUB a uložte návrhy statického osvetlenia do vstavanej pamäte pre jednotlivé turnaje. Zvýraznite dôležité klávesy alebo len ukážte svoju tímovú hrdosť.

  • Odnímateľný kábel
    Odnímateľné Micro USB káble majú trojitý dizajn pre jednoduché a bezpečné pripojenie a bezpečnú prepravu vo vašej cestovnej taške.

  • 3 uhly a gumené nožičky
    Keď je hranie intenzívne, gumené nožičky pomáhajú udržať klávesnicu na mieste. Trojstupňové nastavenie vám umožní prispôsobiť uhol klávesnice tak, aby vám vyhovovala.

  • 12 programovateľných makro F-klávesov
    Programujte zložité, načasované akcie alebo príkazy na F1-F12 pomocou Logitech G HUB.Programovanie kláves vyžaduje softvér Logitech G HUB.

Technická špecifikácia
Spínače kláves: GX-Blue
Výdrž kláves: 70 miliónov stlačení
Aktivačná dráha: 1,5 mm
Aktivačná sila: 45 g
Celková dráha zdvihu: 3,2 mm
Rozloženie kláves: US
Rozmery: 153 x 360 x 34,3 mm
Hmotnosť bez kábla: 980 g
Dĺžka kábla: 1,8 m

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách