Logitech G Saitek Farm Sim Vehicle Side Panel

169,99 €
154,99 €
Cena bez DPH: 129,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 435574
Logitech

Logitech G Saitek Farm Sim Vehicle Side Panel [945-000014]

Ovládajte svoj traktor bez blata Pusťte sa do moderného riadenia farmy s maximálnou efektivitou a ovládaním prispôsobeným na mieru. Panel Heavy Equipment Side Panel vám umožní realistickejšiu simuláciu riadenia farmy s pokročilým ovládaním farmárskych strojov a nástavieb.

Víta Vás Riadiaca Centrála

Realistická ovládacia páka predného nakladača. Vychutnajte si pocit realistického ovládania ťažkej techniky, napríklad stroje na ťažbu dreva, žeriav, motorové píly, drtiče, náves a ďalšie. Ovládacia páka nakladača umožňuje ovládanie vertikálnych a horizontálnych osí, a osí otáčania. Pomocou prepínača režimu na vrchu páky získate ďalšiu sadu príkazov, dokopy teda šesť osí.

centrála


Široká Možnosť Úprav S Viac Než 25 Programovateľnými Tlačítkami

Ťažké úlohy sú teraz jednoducho vyriešiteľné. Prepínajte si medzi nástrojmi, aktivujte tempomat, zapínajte svetlá, nazerajte do máp a PDA, komunikujte s pomocníkmi na ranči, alebo sledujte svoje financie obyčajným stlačením tlačítka. Naprogramujte si tlačítka per prepínanie/otváranie/zatváranie nástavieb. Napríklad: Ovládajte základňu žeriavu pomocou ovládacej páky a potom stlačením tlačítka prepnite na rameno a ruku žeriavu. Pridaním druhého panelu Logitech G Side Panel docielite ešte dokonalejšie ovládanie.

Jazda Farmou

Jednoduchšie si nastavte tempo. Prepnite svoj stroj na autopilota a ešte viac si život na statku zjednodušte. Pomocou integrovaného otočného ovládača zvýšte rýchlosť svojho traktoru, alebo spomaľte svoj buldozér. Akonáhle si nastavíte tempo, budete sa môcť sústrediť na dôležité úlohy, napríklad na nové lesnícke projekty, alebo kto pôjde na krajský veľtrh.

krúžok


Rozvíjajte Svoju Farmu

Ste pripravení do akcie. Softvare GIANTS neustále pridáva nové stroje a funkcie pre ešte lepší zážitok zo simulácie farmárenia. Hra obsahuje viac než 140 autentických vozidiel a nástrojov a ešte mnoho ďalších ich je rozpracovaných. Logitech G je zárukou, že panel Side Panel je schopný zvládnuť ľubovoľné z herných vozidiel a nástrojov. A vďaka 25 programovateľným tláčítkam a prepínačom je bočný panel skvele pripravený na budúcnosť.

Jednoduchá Inštalácia

Kompletne plug-and-play. Nie je treba načítať ovládače, alebo inštalovať doplnkový software. Balíček Bundle je kompatibilný so systémami Windows® 7, 8.1 a 10, a s väčšinou najrozličnejších softvérov pre simuláciu farmárenia, a dokonca aj s hrami odlišných žánrov, napr. Euro Truck, Train Simulator a Elite Dangerous.

Technické špecifikácie
  • Pre PC a MAC: Windows 10,8.1,7 a OSX 10.10 a vyššie
  • Pripojenie: 1x USB 2.0
  • Dĺžka kábla:2 m
  • Rozmer bočného panelu: 16,8 x 33,7 x 19,2 cm
  • Vhodné pre herné tituly – Farming Simulator, Euro Truck, Train Simulator, Elite Dangerous


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách