Logitech G Saitek PRO Flight Yoke System.

179,99 €
134,99 €
Cena bez DPH: 112,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 408050
Logitech

Logitech G Saitek PRO Flight Yoke System. [945-000004]

Sadnite do pilotského kresla s pravou leteckou technikou. Lietajte s komerčnými a súkromnými lietadlami ako začiatočník alebo pokročilý pilot so skutočným simulačným strmeňom a kvadrantom vo vašich rukách. Rozvíjajte svalovú pamäť a zažite pocit presnej a realistickej kontroly. Systém Logitech G Flight Yoke má päť úplných osí, nerezový výťah a ovládací hriadeľ krídel a 25 plne programovateľných tlačidiel a pozícií prepínačov. Systém strmeňov je hrdina leteckej simulácie a je súčasťou kompletného vyváženého nastavenia - všetko dostupné, modulárne a vzájomne zameniteľné od spoločnosti Logitech G.

PRO-GRADE YOKE. Skutočná oceľ, presné ložiská. Na rozdiel od niektorých iných ponúk na trhu, Logitech G Flight Yoke využíva odolný hriadeľ z nehrdzavejúcej ocele s presnými ložiskami pre plynulé a predvídateľné ovládanie výťahu a krídel. Či už ide o navigáciu z osi dozadu, zo strany na stranu alebo zo zvislej osi, všetky ovládacie prvky sú priamo na dosah ruky. Vstavané stopky sú ideálne na časovanie a ak váš počítač nemá k dispozícii extra dostupné porty USB, integrovaný port USB poskytuje dokovaciu stanicu pre ďalší hardvér Logitech G Flight.

75 programovateľných možností. Softvér na prispôsobenie je súčasťou balíka. Kým Yoke a Quadrant majú 25 tlačidiel a prepínacích pozícií, možno budete chcieť doladiť a prispôsobiť ovládacie prvky. Ak chcete programovať, stiahnite si ovládače a softvér a začnite s prispôsobovaním. Yoke je vybavený trojpolohovým prepínačom, takže môžete ľahko a rýchlo prechádzať tromi úplnými profilmi a získať tak celkom 75 ovládacích prvkov definovaných používateľom.

Zapezpečenie pomocou nastaviteľných držiakov. Zahrnutý robustný upevňovací hardvér. Logitech G Flight Yoke a Throttle Quadrant sú vybavené prispôsobiteľnými montážnymi svorkami, ktoré poskytujú slobodu konfigurácie vašej súpravy akýmkoľvek spôsobom, ktorý uznáte za vhodný. Či už na vrchu svojho stola alebo pripevnenom na prednej strane, môžete bezpečne umiestniť ovládacie prvky presne tam, kde ich chcete.

Zostavte modulárny kokpit. Súčasť kompletného systému. Pre nespočetné vzájomne zameniteľné konfigurácie je systém Logitech G Flight Yoke System navrhnutý tak, aby sa dal integrovať do celej rady produktov leteckej simulácie . Všetky simulačné panely môžu byť umiestnené jeden na druhom alebo vedľa seba. Výškomer nad kompasom, vertikálny ukazovateľ rýchlosti naľavo od vášho palubného vyhľadávača smerov ... voľba je na vás. Ľahko použiteľné montážne konzoly vám poskytujú kontrolu nad nastavením letovej simulácie, vrátane robustných držiakov pre pripevnenie na stôl.

Technické špecifikácie

  • Pre PC: Windows 10,8.1,7
  • Pripojenie: 1x USB 2.0
  • Rozmer: 46,4 x 31 x 18,5 cm
  • Dĺžka kábla: 1.8 m


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách