Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset, blue

139,99 €
99,99 €
Cena bez DPH: 83,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 438112
Logitech

Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless RGB Gaming Headset, blue [981-000943]



VOĽNOSŤ BEZDRÔTOVÉHO PRIPOJENIA

Bezdrôtová technológia LIGHTSPEED vám zaistí viac ako 29 hodín životnosti batérie a spoľahlivosť bezdrôtového pripojenia na vzdialenosť až 20 metrov. Môže sa líšiť v závislosti na užívateľovi a podmienkach používania. Kalkulácia životnosti batérie vychádza z hlasitosti náhlavnej súpravy nastavenej na 50 % a vypnutého podsvietenia. Hrajte bez rizika, že sa zamotáte do káblov. Uvoľnite sa a ponorte do hry, hudby, filmu alebo akejkoľvek inej zábavy. Buďte voľní a hrajte vo svojom štýle.

RGB

Približne 16,8 mil. farieb a dve zóny na prispôsobenie podsvietenia úplne podľa vašich predstáv. Prispôsobte si farby, vizualizujte audio, staňte sa súčasťou vášho herného sveta – alebo sa len náhodne pohrajte s predvoľbami a vlastnými animáciami. Všetko si môžete naprogramovať pomocou bezplatného herného softvéru G HUB.

ĎALŠIE MOŽNOSTI PRISPÔSOBENIA POMOCOU PRÍSLUŠENSTVA

Súprava G733 je pripravená na prispôsobenie pomocou celého radu pestrofarebného príslušenstva, od obojstranných závesných pásikov po kryty mikrofónu. Miešajte a laďte. Obráťte a nasaďte. Užite si nekonečnú zábavu s vami vybraným príslušenstvom, predávaným samostatne.

POHLCUJÚCI ZVUK

Budete počuť úplne všetko vďaka našim meničom PRO-G navrhnutým pre presný zvuk s plným rozsahom. Ponorte sa do hry viac než kedykoľvek predtým vďaka priestorovému zvuku DTS Headphone:X 2.0 novej generácie.3 Pokročilé funkcie, napríklad DTS Headphone:X 2.0, Blue VO!CE a LIGHTSYNC RGB, nie sú k dispozícii na konzole PlayStation 4. Získajte úžasný a krištáľovo čistý zvuk vďaka mikrofónu s certifikáciou Discord.

ULTRANÍZKA HMOTNOSŤ

Iba 278 gramov, čo je len o trochu viac ako pol libry. Toľko váži dva malé cheeseburgry alebo 250 želé cukríkov. Súprava je veľmi ľahká a závesný pásik vďaka svojej konštrukcii zmierňuje a rozprestiera váhu, vďaka čomu budete môcť hrať, ako by ste na hlave žiadnu súpravu nemali.

PRISPÔSOBIA SA VÁM

Dvojvrstvová pamäťová pena sa jemne prispôsobí vašej hlave a kontúram vašej tváre. Redukuje tlakové body a poskytuje dlhodobé pohodlie pri dlhých herných akciách. Mäkký a nastaviteľný závesný hlavový pásik zaistí, že vám súprava dobre padne.

  • Hmotnosť: 278 g
  • Menič: PRO-G 40 mm
  • Frekvenčný rozsah: 20 Hz–20 kHz
  • Impedancia: 39 ohmov (pasívne), 5 kiloohmov (aktívne)
  • Citlivosť: 87,5 dB SPL/mW
  • Smerová charakteristika mikrofónu: kardioidná (jednosmerová)
  • Veľkosť: 6 mm
  • Frekvenčný rozsah: 100 Hz–10 kHz
  • Typ pripojenia: bezdrôtové LIGHTSPEED prostredníctvom USB


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách