Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad, magenta

49,99 €
44,99 €
Cena bez DPH: 37,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 439340
Logitech

Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad, magenta [910-005957]

Vylepšite svoj herný zážitok


Herná podložka od spoločnosti Logitech prináša ďaleko presnejšie ovládanie a vďaka tomu sa hodí pre hráča alebo užívateľov, ktorí vyžadujú presné snímanie. Kvalitné prevedenie podložky ju umožňuje používať s veľkým množstvom optických aj laserových myší.

Materiály


Jej látkový povrch zabezpečuje pohodlný a bezproblémový sklz myšky. Každý pohyb v hre tak bude dokonalo prevedený. Antistatický povrch sa jednoducho čistí, nenasiakne potom a je príjemný na dotyk. Hráči hier s nízkymi hodnotami DPI musia vykonávať rýchle, razantné pohyby rúk. Pogumovaná základňa pomáha udržiavať povrch podložky na svojom mieste a bráni zhrňovaniu jej poťahu pre zachovanie plynulosti pohybov myši po celej ploche stola. Hrúbka 3 mm pri takej veľkosti poskytuje stabilitu potrebnú pre ovládanie myši i klávesnice.






Povrch vyladený pre výkon


Povrch vyladený pre výkonnosť poskytuje špičkovú presnosť a stabilitu pre hernej myši prostredníctvom optimálnej citlivosti senzora pre prevod pohybov myši na presný pohyb kurzora i pri vysokých rýchlostiach. Skvele spolupracuje s optickým senzorom myšky pre presné pohyby pri rozličných nastaveniach DPI.

Dizajn


Podložka G840 vo veľkosti XL má rozmery 90 x 40 cm a netypické prevedenie vo farbe magenta, ktoré oživý váš herný priestor.

Stačí zvinúť a ísť


Podložka G840 je natoľko odolná a pružná, že ju môžete zrolovať a vložiť do priloženej transportnej trubice. Berte si pridané pohodlie a ovládateľnosť pre svoju myš aj klávesnicu všade so sebou.

Technická špecifikácia
Rozmery: 400 x 900 x 3 mm
Farba: magenta
Povrch: antistatický


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách