Logitech G915 Lightspeed Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK

229,99 €
199,99 €
Cena bez DPH: 166,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 438111
Logitech

Logitech G915 Lightspeed Wireless RGB Mechanical Gaming Keyboard, UK [920-008908]



Klávesnica G915, prielom v dizajne a technológii, disponuje profesionálnou bezdrôtovou technológiou LIGHTSPEED, pokročilým podsvietením LIGHTSYNC RGB, a novými, vysoko výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínačmi. Klávesnica G915, starostlivo zhotovená z prvotriednych materiálov, sa vyznačuje sofistikovaným dizajnom s bezkonkurenčným vzhľadom, odolnosťou a výkonnosťou. Zoznámte sa s klávesnicou G915 LIGHTSPEED a hrajte v novom rozmere.

BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA LIGHTSPEED

Klávesnica G915 disponuje profesionálnym bezdrôtovým pripojením LIGHTSPEED, ktoré prináša ultrarýchlu bezdrôtovú výkonnosť 1 ms. Ide o rovnakú bezdrôtovú technológiu, na ktorú sa v súťažiach spoliehajú profesionáli e-športu po celom svete. Klávesnica G915 je navyše plne funkčná aj po pripojení prostredníctvom USB, takže ju môžete nabíjať a súbežne hrať.

NEUVERITEĽNE TENKÁ

Klávesnica G915 predstavuje prielom v technológii a dizajne. Klávesnica G915, starostlivo zhotovená z prvotriednych materiálov, je neuveriteľne decentná, neskutočne tenká a skonštruovaná s nekompromisným cieľom najvyššej výkonnosti a špičkových funkcií. Odolná, pohodlná a pripravená na intenzívne herné akcie – G915 je skutočne novou generáciou herných mechanických klávesnicí.

MODERNÉ, NÍZKOPROFILOVÉ, MECHANICKÉ

G915 je naša prvá klávesnica, ktorá disponuje novými, vysoko výkonnými nízkoprofilovými mechanickými spínačmi GL, ktoré sa vyznačujú rovnakou rýchlosťou, presnosťou a výkonnosťou ako tradičné spínače – pri polovičnej výške. Naše spínače GL sú starostlivo testované, aby splnili prísne požiadavky na odolnosť, citlivosť a presnosť.

LIGHTSYNC RGB

Klávesnica G915 disponuje inteligentnou technológiou LIGHTSYNC RGB pre plne prispôsobiteľné podsvietenie jednotlivých klávesov z palety približne 16,8 mil. farieb. Vytvorte si vlastné animácie alebo si vyberte z predvolených efektov pre čo najpôsobivejšie podsvietenie RGB. Zjednoťte motív, vylepšite herný štýl a rozšírte svoju hernú zostavu prostredníctvom klávesnice.

DOKONALÉ OVLÁDANIE

Elegantná a sofistikovaná klávesnica G915 prináša cielene vysokú výkonnosť a efektivitu so všetkými funkciami potrebnými pre dokonalé ovládanie – napríklad programovateľné klávesy G-key a integrované profily. Premeňte klávesnicu G915 na riadiace centrum svojho PC

POZORUHODNÁ ŽIVOTNOSŤ BATÉRIE

Vychutnajte si hodiny neprerušovaného hrania na jediné nabitie. Indikátor batérie na klávesnici a Logitech G HUB vás upozorní, keď nabitie batérie poklesne pod 15 percent. Úplné nabitie trvá iba tri hodiny. Neprestávajte hrať ani po pripojení a nabíjaní batérie prostredníctvom kábla mikro USB.

PRIPOJENIE K VIAC ZARIADENIAM

Pripojte sa pomocou bezdrôtovej technológie LIGHTSPEED a získajte ultrarýchlu frekvenciu odozvy 1 ms alebo sa pripojte k inému zariadeniu stlačením tlačidla využitím pripojenia Bluetooth®. Prepínajte medzi vysoko výkonným bezdrôtovým pripojením LIGHTSPEED prostredníctvom prijímača USB a pripojením Bluetooth – jednoducho a rýchlo.

ŠPECIÁLNE OVLÁDACIE PRVKY PRE MÉDIÁ

Integrované ovládacie prvky pre médiá máte na dosah ruky. Špeciálne ovládacie prvky umožňujú rýchlu reguláciu hlasitosti, prehrávanie/pozastavenie, preskakovanie hudby alebo videí, a stlmenie zvuku behom okamihu.

  • Dĺžka: 475 mm
  • Šírka: 150 mm
  • Výška: 22 mm
  • Hmotnosť (bez kábla): 1025 g
  • Dĺžka kábla pre PC: 1,8 m
  • Nízkoprofilové mechanické spínače GL - Tactile
  • Aktivačná dráha: 1,5 mm
  • Aktivačná sila: 50 g
  • Celková dráha zdvihu: 2,7 mm
  • Životnosť batérie: 30 hodín (100% jas)
  • Integrovaná pamäť: 2 profily podsvietenia, 3 profily makier kláves G-key


  • 0%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    0 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    1 x
    1,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách