Mafia Trilogy CZ [PS4] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
22,99 €
Osobitný režim 0% DPH
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 411796
2K

Mafia Trilogy CZ [PS4] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

Mafia Definitive Edition obsahuje český dabing. Pre aktivovanie CZ dabingu je nutné mať nastavený región konzoly na CZ a stiahnuť D1 patch!

Prežite príbeh pravého gangstera naprieč 3 odlišnými érami organizovaného zločinu v Amerike. Teraz majú hráči po prvý krát možnosť zažiť všetky tri éry tejto oceňovanej akčnej dobrodružnej série na moderných konzolách.
Mafia_Trilogy
Mafia (Definitive Edition)
Kompletne a do detailu prepracovaná verzia pôvodnej hry z roku 2002, ktorá prinesie zmodernizovaný herný scenár s novým bohatým dialógom, rozvinutejším pozadím a dodatočnými videami, úplne novými hernými sekvenciami a prvkami hrateľnosti a mnoho iného. A čo je najdôležitejšie je, že bude to stále tá Mafia, akú si pamätáte, len o ešte kúsok lepšia a zábavnejšia. Mafia Definitive Edition obsahuje český dabing. Tommy Angelo býval taxikárom, no osud zamýšľal čosi hrozivejšie. Stal sa mafiánom – uznávaným rodinou, obávaným nepriateľmi a pripraveným riešiť veci po svojom. Nasledujte Tommyho v tomto epickom gangsterskom dobrodružstve pri jeho vzostupe na vrchol najvychýrenejšej zločineckej organizácie – Mafia.
  • Americké podsvetie tridsiatich rokov - nebezpečný svet rýchlych automobilových naháňačiek, bankových lúpeží, pašovania, nájomných vrážd a brutálnych bojov gangov.
  • Viac než 20 akciou nabitých misií plných zvratov a neočakávaných prekvapení s odvážnymi vedľajšími úlohami pre bystrejších gangsterov.
  • Viac než 60 autentických vozidiel ako kamión, kabriolet a športiaky.
  • Obrovský arzenál výzbroje zahŕňa bejzbalové pálky, magnum a samopal.
  • Viac než 12 štvorcových míľ amerického mesta tridsiatich rokov, so simulovanou premávkou, pamätihodnosťami a okolitým prostredím, ktoré sa postupne vyvíja.
    Mafia 2 (Definitive Edition)
    Prepracovaná hra z roku 2010 v ultra HD kvalite 4K. Obsahuje všetok pôvodný aj bonusový obsah vydaný po uvedení hry (DLC, prídavky a aktualizácie). Hra obsahuje pôvodný český dabing. Návrat klenotu medzi českými hrami s príbehom o mafiánskej rodine zasadeným do mesta New York na prelome 40. a 50. rokov minulého storočia, ktoré svojou rozľahlosťou dosahuje dvojnásobku oproti prvému dielu. I tentoraz sa môžete tešiť na filmovo spracované okamihy hry so silným príbehom, doslova žijúcim mestom, nekompromisnými policajtmi, nejednu prestrelku a zúrivé naháňačky s autami. Mesto je detailnejšie než inokedy a konečne budete môcť navštevovať samovoľne tiež bary, alebo napríklad predajne oblečenia. Okrem možnosti prezliekania však je potrebné tiež tankovať pohonné hmoty pre Vaše vozidlo, alebo si ho napríklad nechať prefarbiť, ba i umyť v umývačke. Automobily na uliciach navyše môžete odcudziť hneď niekoľkými spôsobmi a to od hrubej sily až po tichú prácičku. Ďalšou novinkou je tiež prítomnosť psov v hre, ktorí Vám budú znepríjemňovať život zločinca, rovnako ako kopa ďalších inovácií.
  • Reálne správanie 50 modelov vozidiel vrátane ich poškodenia.
  • Veľmi detailne prepracovaný život v meste.
  • Vylepšené správanie policajtov (prenasledujú i ďalších zločincov).
  • Možnosť zvyšovania/znižovania rešpektu.
  • Tri mafiánske rodiny v meste.
  • Dobové rádiá v automobiloch.
    Mafia 3 (Definitive Edition)
    Kompletné vydanie pôvodnej hry z roku 2016. Obsahuje celý pôvodný a bonusový obsah vydaný po uvedení hry (DLC, prídavky a aktualizácie). Hra obsahuje české titulky. Píše sa rok 1968 a pravidlá sa zmenili. Po rokoch strávených vo Vietname Lincoln Clay vie, že rodina nie je to, kde ste sa narodili, ale to, pre koho zomriete. Späť doma v New Orleanse sa Lincoln pokúša zmeniť svoj život, ale staré putá mu bránia opustiť mesto. Bude potrebovať viac než len pár priateľov, aby dokázal prežiť v tomto novom svete. Zíde sa niekto do intenzívnych prestreliek, surových pästných súbojov, alebo za volant. Ale so správnymi ľuďmi, nejakými ťažkými rozhodnutiami a trochu ušpinenými rukami sa môže dostať na čelo podsvetia celého mesta. Je čas založiť novú rodinu.
  • New Bordeaux, pretvorenie New Orleans z roku 1968
    Obrovský otvorený svet, ktorý je ovládaný mafiou a detailne vytvorený podľa vzhľadu a zvuku celej éry.
  • Smrteľný anti hrdina
    Staňte sa Lincolnom Clayom, sirotou a vietnamským veteránom, ktorý je skalopevne rozhodnutý pomstiť smrť jeho náhradnej rodiny.
  • Pomstite sa podľa vašich predstáv
    Vyberte si Váš vlastný herný štýl, brutálnu silu, sálajúce zbrane, alebo taktiku striehnutia na korisť, vďaka ktorému zvrhnete taliansku mafiu.
  • Nová rodina povstane z prachu starej
    Vybudujte nové kriminálne impérium podľa vašich predstáv, rozhodujte sa ktorých zástupcov odmeníte a ktorých zradíte.
    Pre aktivovanie CZ dabingu je nutné mať nastavený región konzoly na CZ a stiahnuť D1 patch! Pre stiahnutie D1 patchu potrebujete pripojenie na internet!


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách